Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 12. (Read 3345 times)

member
Activity: 1008
Merit: 19
Backed.Finance
Asıl başlanacak zamanlar şu zamanlar biliyorum başlık biraz eski ama umarım arkadaş hala göreüyordur yazdıklarımızı bırakmayın =)
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Ümitler yeşilleniyor piyasa umutlanıyor insanlar seviniyor cepler doluyor hayde bakalım güzel günler geliyor =)
full member
Activity: 686
Merit: 101
Artık iyiden iyiye gece gündüz bu işle uğraşmanın psikolojik zararlarını düşünüyorum kazansan dahi ciddi bir beyin yorgunluğu verebiliyor hatta belki hasta edecek kadar kaldı ki kaybettiğin zaman çok daha sıkıntı doğru bir zaman yönetimide şart, sağlık için.
member
Activity: 612
Merit: 10
Bu tip riskli emtialara yatırım yapılırken defalarca söyleniyor. Kaybettiginiz zaman üzülmeyeceğiniz bir tutarla girin diye ama bizim insanımız maalesef kısa yoldan zengin olma hayalleriyle girdigi bir çok maceradan çoluk çocugunun rızkını harcayarak çıkıyor. Bazen acı tecrübe etmek için sağlam bedeller ödenebilir. Geçmiş olsun diyelim.
sr. member
Activity: 655
Merit: 258
Tüm birikimle girmek böyle hüzünlü sonuçlara yol açabildiği gibi kimilerini de zengin edebiliyor. Umarım ilerde tekrar yerine koyabilir
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Eleman cıkıp gitti. Piyasa düzeldi yazık etti kendine.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Abiye mesaj mı atsak belkı bıldırım gıder mesaj atınca, abı don gel pıyasa kendıne gelıyor dıye:) Yapacakları max 3-5 ay bızı bıktırmaktı tamı tamına 3 ay surdu ocak 15 - nısan 15, baslıyoruz ınsallah yukselmeye.
member
Activity: 560
Merit: 12
Adam piyasadan çıktıktan sonra piyasa düzelmeye başladı. İnşallah çıkıp gitmemiştir de zararına satış falan yapmamıştır
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
"terste kalmak" hemen herkes için kaçınılmaz! "olmaz artamaz" denilene girip "kesin olacak" denenden uzak durmakta fayda var. adamlar süpercomputer'lerle 'big data' toplayıp ona göre hareket ediyorlar, neyin ne zaman artacağını düşeceğini, beklentileri ölçüp biçip buna göre kararlar veriyorlar. o nedenle de "aldım düştü-sattım çıktı" durumlarına çok yakalanıyoruz. En iyisi alıp beklemek beklemek beklemek...İstenen bir rakama geldiğinde de arivederchi demek gerek.
member
Activity: 336
Birikiminin büyük bir kısmını veya tamamını yatırıp zarar edenler için uygun bir cümle bu. 'Bırakıyorum' Fakat güzel kardeşim, yapma yatırım, bounty kampanyalarına gir, güvenilir projelerin airdroplarına gir üç beş derken şansın da yaver giderse güzel paralar kazanabilirsin.
sr. member
Activity: 378
Merit: 251
ümidi kalmayan gemiyi terkedebilir, son ana kadar bekleyenler en yüksek kazançları sağlama yolunda emin adımlarla ilerleyen öngörülü yatırımcı türüne ait örneklerdir.kripto para borsasını bırakmayı asla düşünmem.
sr. member
Activity: 546
Merit: 250
her ne olursa olsun umut ümit bizim gibi yatırımcılar için vazgeçilmez kavram ve olgular, başarısızlığın sebebini tespit edip daha dikkatli hareket edelim ve gelecek günlerde kazanç peşinde daha sabırla koşalım.
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
Yazık ya hemde pey yazık sizin gibi insanların neden buralarda zengin olma hayalleri var anlam veremiyorum ki neyse geçmiş olsun hocam ne diyelim gelecekte umarım maaddi durumunuz daha iyi olur.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Çok üzücü ya böyle şeyleri ne zaman görsem veya arkadaşlardan bu tip şeyler duysam canım sıkılıyor. Kayıplar yaşanmadan bu piyasanın dönmesi imkansız, kaybedenler olacak ki kazananlar da olsun. Bu zamanları sabırla atlatanlar kazançlı çıkıyor..
full member
Activity: 322
Merit: 102
son durum ne bilmiyorum yani tamamen paranı çektin mi yoksa hala tereddütte misin bilgim yok fakat madem zarardasın biraz daha beklemeni tavsiye edebilirim. sonuçta borsa bu kar da var zarar da ama sabretmekte çok önemli zarar ettim diye ne varsa alıp gitmekte pek akıllıca değil zaten zarardaysan son bir risk alıp boğa sezonunda ki çıkışı bekleyip kara dönüştürebilirsin o paranı.
full member
Activity: 630
Merit: 102
Bence bu borsayı bırakcak biri para çekip bırakmamalı Smiley bir daha yatırım yapmamak üzere bırakmalı yani elindeki coinler dursun belki ilerde katlanır Smiley
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Adam hesabı kapatmış gitmiş ama 13 sayfa yazı ve yorum olmuş Smiley Bu durumda olan arkadaşlar için en baştan bütün yorumları okuyup güzel nasihatlar edinmeleri dileği ile.
full member
Activity: 490
Merit: 193
Erken pes etmişsin malesef ve bu yüzdende işçi olarak kalmaya devam edeceksin kardeşim.Hiçbirimiz bu piyasaya uçuk rakamlarla girmedik istisnalar olsada.Zaten çok param olsa uğraşmazdım bu kadar bounty, ico trade vs vs. bunlar dışarıdan kolay görülebilir ama hepsi için emek ve zaman harcıyoruz.Neden? para kazanmak için kimsenin ağız kokusunu çekmek istemiyoruzda ondan.sıfıra indiğim anda bile pes etmedim para batırdım bounty kovaladım.sermaye yaptım ico takip etmeye başladım al-sata devam ettim ama pes etmedim.etseydim senin gibi ağlıyor olurdum muhtemelen
full member
Activity: 686
Merit: 101
Çok büyük bir risk var bu piyasda evet parsel buyuk ancak riskte buyuk psikolojiyi sıkıntıya sokmayacak şekilde yatırımlar yapmak lazım yada uzaktan izlemek yani sağlık en önemlisi sonuçta.
full member
Activity: 490
Merit: 105
yani büyün birikimini bu tür işlere yatırmak zaten başlı başına hata bence ne gerek var kendine çalış maaşın sana yeter yetmesede ek iş yaparsın.
Pages:
Jump to: