Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 15. (Read 3345 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
sana kimse maaşını yatır demiyor ki. bu kripto para elınde kullanmadığın para ile yap diyoruz. sen kısa sürede zengin olacağım dersen elinde avucundakini yatırır batar gidersin.
sr. member
Activity: 630
Merit: 252
Cıktın mı hoca dur cıkmadıysan az daha bekle Cheesy dun guzel sekılde attı kendını 7500 ustune, 8k ustunde tutunursa btc ufak ufak toparlanma surecıne gırerız, ayı pıyasası ılla gecıcek.
full member
Activity: 756
Merit: 104
Arkadaşlar gerçekten bu başlık üzücü benzer durumda başlık açacak halde olmayanlar dahi vardır bu iş gecenizi gündüzünüzü sarar gerçekten psikolojiyi çok yıpratır kazanırken dahi yıpratır ki hele kaybederken çok kötü. Borçla yapmayın bu işi.
newbie
Activity: 182
Merit: 0
adam konuyu açıp gitmiş foruma bile girmiyor hala yazıyorlar  Grin Grin Grin

Yeni girenler ilk mesaja yazılanları görünce bilgi sahibi olabilirler. Başlığın ölmemesinde fayda var.
Herkesin kazanmadığı görülmeli.
full member
Activity: 518
Merit: 102
simply getting the job done
dostum zor zamanda umudu da elindeki üç kuruşu da kaybetmek nasıldır çok iyi bilirim, burası kurtlar sofrası, ama bunu zaten biliyordun ya da biliyor olmalıydın, üzgünüm ama bedava ekmek fare kapanında, keşke bunları saf satayla okulda beyinlerimizi yıkarken öğretseler ki tek amacı sorgulamayan ama çok çalışan köleler yetiştirmek olan devletler bunu asla yapmayacak, kast sistemi ve kölelik sadece kelime olarak değişti hem de tam zıttıyla, 'özgürlük'le... trajikomik ama en azından bilinçaltlarımız huzursuz, bir umut saldırıyoruz, neyse yazacak çok şey var ama yeri burası değil. sana ve diğer arkadaşlara söylemek istediğim burası bir borsa, bir kumar, bir oyun, hatta kimine göre gelmiş geçmiş en büyük ponzi. yani özetle her kumardaki gibi birinin kazanması için birinin kaybetmesi lazım, sen kaybetmezsen ben nasıl kazanabilirim ki, üstelik balina dediğimiz çakallar kumarhanenin hileci sahipleriyken. kumarhanede bir kural vardır: herzaman masa kazanır. birilerine 3 kuruş vereceksin ki diğerleri onları görüp gelsin, o yüzden 3 kuruş kazandıysan alır dönersin evine abartmanın alemi yok. ve masaya eğlenmek için oturuyorsan sorun yok, 3 kuruşu kazananlardan biri sen olabilirsin, paran gitse eğlence kazanmış olursun, ama pirinç alacam diye elindeki bulguru bastıysan bu akşam aç kalacaksın. nereden mi biliyorum, sence? aptallık derecesinde emin olana kadar denerim bazen.
full member
Activity: 378
Merit: 103
bu piyasa da sabırlı olunmadan asla kimse zırnık kazanamz ha şans eseri bir coin almışsın 3 e 5 e katlamış ayrı diğer türlü para kolay kazandırılmıo sabrediceksin güzel analiz ediceksin. beklicen hepsi bu
full member
Activity: 728
Merit: 151
adam konuyu açıp gitmiş foruma bile girmiyor hala yazıyorlar  Grin Grin Grin
full member
Activity: 980
Merit: 152
Dikkat etmemiz gereken iki önemli nokta var, ne zaman alacağınız ve ne zaman satacağınız. İki durum da beklentilerle şekillenir. Beklentiniz ne kadar büyükse hata yapma ihtimalimiz de o kadar artıyor. Ekranda 100k doları ilk gördüğümde bu işin hep böyle gideceğini düşünmüştüm ama bir süre sonra piyasa beni de tatlı uykumdan uyandırdı. Sevindiğim tek nokta yükseliş sürdüğünde anaparamı sistemden çıkarmıştım. Yükseliş gibi düşüşte aynı mantıkla gidiyor, inanıyorum ki düşüş devam etmeyecek. En dipten satmak da pişmanlık getirir.
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Birincisi ihtiyacınız olmayan parayla girseydiniz yazan olmuş adam asgari ücret diyor farkındaysanız mümkün değil yani sizin teziniz şuan tahminimce 300-400 liranız kalmıştır tl bazında bence bırakın yokmuş gibi davranın zaten alsanızda değişen bişey olmayacak bekleyin biraz tavsiyem.
member
Activity: 490
Merit: 16
Hocam geçmiş olsun umarım elinizdekileri satmamışsınızdır. Zararınızın en kısa sürede karşılanması  dileğiyle. Herkesin dediği laf doğru gerçekten . Kaybettiğinizde üzülmeyeceğiniz miktar ile girişin bu işe . 100 tl olur 500 tl olur yeter ki size dokunmasın üzüldüm adınıza
member
Activity: 392
Hikayenin gerçek olduğuna pek inanmıyorum ancak bu dönem gerçekten herkes için zor bir dönem oluyor. İnsan böyle zamanlar da sabretmeyi direnmeyi öğrenirse gelecek adına bir şeyler yapabiliyor.
member
Activity: 933
Borsa Sabırsızların, Sabırlılara Para Aktardığı Mekanizmadır. - Warren Buffet
member
Activity: 378
Merit: 11
Umit fakirin ekmeği hocam bence çok endişe etmemek lazım bir yerde tekrar yükseliş olacaktır 2 gundur hafıften bır toparlanma var bence ethereum 550 sevıyelerıne tekrar cıkacak
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Evet yavastan kendini toparlıyor pazar ama ben hala ayıdan çıkmadığımızı ve yeniden yatırım yapılarak tekrar düşüreceklerine inanıyorum. Bitcoin 8k doların altında kaldıkca ayıdan çıkmaktan söz etmek imkansız
member
Activity: 182
Piyasada ilk önce kendini hazırlaman gereken şey beklemeyi öğrenmek. Haziran-Aralık ayında giren para hiçbir zaman zarar etmezken Ocak başı giren paralar şu anda 1/10'a düšmüş durumda. Beklemeyi öğrenmek bir de kar realizasyonuna gitmek kilometre taşlarından olmalı aksi halde yerinde sayarsın.
member
Activity: 448
Piyasaya girerken ilk yatırdığım parayı ben bu paradan herhangi bir şey beklemiyorum diye attım. Yükseliş zamanı da ; insan her ne kadar böyle dese de , way şöyle yaparım böyle yaparım. En azından bir tatillik parayı çekerim diye hayal kurmadığımı da söylesem yalan olur. Düşünce de doğal olarak etkileniyor insan bu sefer de başa dönüyor ve zaten bu paradan ümidimi kestim diyorsun.

Kısaca belki de sermaye oranın da az az da olsa yükselme dönemi kar realizasyonu yapmak gerekiyor. Ancak her şey zaten dipteyken çıkmak zararı kabullenmek oluyor.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Her ne kadar aksini düşünsem ve piyasanın yeniden güzel rakamlara yükseleceğini bilsem de şartlar yüzünden çıkış yapmak istemeni doğal karşılıyorum. Bu düşüşler pek çok yatırımcının ümidini kırdı malesef.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Biraz uzaklaşmanız sizin için iyi olacaktır. Piyasa yükselince geri dönersiniz.  2 aydır coinmarkete bakmak bile içimden gelmiyor
member
Activity: 196
One Token to Move Anything Anywhere
Yazık olmuş sana ve senin gibi düşünenlere umarım hayatını daha fazla askeri maaşla geçinerek yaşamassın ve ailenide yaşatmassın. Hayatta bol kazançlar diyeceğim ama senin beyinle biraz zor gibi.

Kolaylıklar diliyorum size ve ailenize.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Bazen insanın canı gerçekten burnuna geliyor bu kadar da saçma sapan oyuncak gibi düşüş olmaz diyor insan ancak yapacak bir şey yok balinalar böyle istedi
Pages:
Jump to: