Pages:
Author

Topic: Benim ümidim kalmadı, kripto para borsasını bırakıyorum - page 14. (Read 3345 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
Uyardığım çok kişi oldu çıkmasınlar diye. Piyasanın sürekli yükselişte olması garip olmaz mıydı? Evet uzun sürmesi can sıkıcı oluyor stres oluyorsun fakat beklemek gerekiyor.
newbie
Activity: 6
Merit: 0
Maalesef insanlar bu borsayı olduğundan çok daha farklı görüyor. Regülasyon olmadığı için burada para kazanmak ve kaybetmek geleneksel borsaya göre binlerce kat daha kolay. Hele birde ihtiyacımız olan parayla girdiysek , işler daha da sarpa sarıyor.
sr. member
Activity: 686
Merit: 250
Yükselişler kadar düşüşler de normal, olaya duygusal olarak değil de böyle bakmak lazım, 2-3 ay sabredebilirseniz kayıplar kazanca dönecektir geri, sıkıntıya düşürecek miktarlarla giriş yapmamak lazım bir de bu piyasaya.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
bende diyorum piyasa niye yükselmeye başladı Cheesy Grin
member
Activity: 532
Merit: 12
umarım boğa sezonunun sonunda tekrar girip yine bana göre değilmiş demezsin. umarım bu yazdıklarımı okursun. bu işin başı sabır bu birinci ve en önemli tavsiyem. ikinci tavsiyem sinyal pump dump gruplarından uzak dur. üçüncü ve son tavsiyem sürekli giden coin ya da tokenlere atlama. mümkün olduğunca coin ya da tokenlerini binance de işlem gören coinlerden seçmeye çalış.
member
Activity: 336
Metahash
Eski konu biraz ama insallah satis yapmamissindir. Cunku sen bu konuyu actiginda fiyat dipteydi. En azindan biraz daha beklemelisin. Piyasa hareketlenecek gibi gorunuyor. Olasi 10000-11000usd uzerine cok guzel fiyatlar gelebilir
hero member
Activity: 1078
Merit: 537
ümitlerin bittiği yerde genelde trend değişir ve yükseliş başlar. bakkalın manavın yatırım yaptığı shit coinlerin ona katladığı yerde de gene trend değişir ve düşüş başlar. giriş ve çıkış noktalarını iyi ayarlamak lazım ki terste kalma olasılığın azalsın. geçmiş olsun tekrardan sana.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Arkadaşa hem piyasayı hemde forumu bırakmış gibi duruyor.En son konuyu açtığı gün aktifmiş bir dahada girmemiş foruma belki giriş yapmadan yazılanları okuyordur.
Dostum ilerde tekrar fiyatları yükselirken gördüğünde neden zararına çıktım diye dövüneceksin bundan adım gibi eminim.Ama trade yapmasanda en azından bounty airdropla zararını çıkarırdın.Kolay olanı seçmişsin
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Karamsar  olmaman gerektiğini söylemiştim ,piyasa canlanıyor güzel günler bizi bekliyor ama bir kaç ay daha sürecek =)
full member
Activity: 532
Merit: 151
Demekki neymiş sabreden derviş muradına ermiş, arkadaş sabretmediği için çok şey kaybetti
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Ümitlerin bittiği noktadan tekrar güç topladı btc. Piyasayı sirkelediler. Boğalar muhakkak uyanacak ve yine güzel günler göreceğiz. Her zaman dediğimiz gibi: İhtiyacınız olmayan parayla burada durun.
newbie
Activity: 196
Keşke böyle yapmasaydınız elinizdekini vermek kötü olmuş sonuçta ihtiyacınız olan para gitmiş. Fazladan varsa girseydiniz gözden çıkarabileceğiniz bir miktarla.
member
Activity: 546
valla haftalık grafiğe bakıyorum. diğer altcoinlere bakıyorum baya güzel yeşillendi her taraf  Cheesy son durum ne sizde sattınız mı bilmiyorum fakat çöküşte ne alsanız elinizde kalır normalde. şu andaki yine yalancı yükseliş olabilir. belki 5 ay sonra tekrar başlatırlar. bunlardan her halt beklenir.
full member
Activity: 588
Merit: 125
Bence artık boğalar geldi ve gelmeye devam edecekler gibi görünüyor.Ayak sesleri geldi hiç yoktan boğaların.Ayılar bir sürü kış uykusuna yatacaklar.Depoladıklarını depoladılar çünkü.
newbie
Activity: 112
kesinlikle küçümsemem ama asgari ücretle geçindikten sonra yatırım yapılacak kadar para kalıyorsa helal olsun bu ülkede
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Şimdi yükseliş başladı diye gösterip bir yerde yeniden salacak ve holderlar bu sefer aman tekrar ayı geliyor diye malı satacak sonra işte asıl yükseliş gelecek bence bu süre 6-7 ay surecek
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
İşte tam bunları bekliyor balinalar kötü haberleri verip verip saldılar btc yi aşağıya aylardan beri piyasa kıpkırmızı sabrımızı test ediyorlar ben eminin şuan ico ları yasaklayan birçok ülke ilk olarak kripto para bir gerçektir ve bunların varlıkları yatsınamaz diyecekler ikinci aşamada ise kripto paralar tarım, enerji vb gibi alanlarda kullanılması önemlidir diyecekler. Tabi bu süreçte çoğu bildiğimiz birşey üretemeyen deneyimsiz ekipler,ve hayal satan coinler çöp olacak .Herkesin aynı anda kazanabileceği bir sistem dünyada yok birileri satacak sen alacaksın sen satacaksın birileri alacak .
full member
Activity: 448
Merit: 157
Çoğu zaman aynı şeyleri görüyorum. Öncelikle geçmiş olsun. Bir çoğumuz bilgilenmeden doğrudan balıklama dalıyoruz bu işlere. Öncelikle iyi araştırıp gerekli tespitleri doğru yapmak gerekiyor. Sonra bu şekilde sonuçlarla karşılaşmamak adına.
full member
Activity: 392
Merit: 101
Başlık 28 Martta açılmış, yaklaşık 2 hafta önce piyasa çok da güzel sinyaller vermiyordu ama şimdi bir toparlanma ve yükseliş gerçekleşiyor. Buraya kaybettiğimizde üzülmeyeceğiniz, bizi sıkıntıya sokmayacak miktarlar yatırdığımız sürece psikolojimizi sağlam tutabiliriz.
newbie
Activity: 196
kaybetmeyi göze aldığım bir para yatırdığım için son ne zamansa o zamana kadar beklemeyi düşünüyorum. tamamen yatırdığınız parayla alakalı borç harç para yatırılıyorsa sabır çok olmuyor
Pages:
Jump to: