Pages:
Author

Topic: Bir Miktar Param Var Yatırım Yapmayı Düşünüyorum, Bitcoin Riskli Mi? - page 12. (Read 3145 times)

full member
Activity: 504
Merit: 103
Size tam olarak yatırım tavsiyesi şöyle veremem git bunu al diyemem ama fikrini söyleyeyim. Biraz daha önceden yakalasaydınız bitcoini çok iyi olurdu yükseldiği zamana denk geldiniz yükselirse forka kadar en fazla 1000 dolar daha artar diye düşünüyorum fork sonrasıda düşüş bekliyorum.
anu
legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
En son Çin furyasında 2900 doları bulduğunda toparlasaydık, şu an parayı ikiye katlamıştık. Ama malesef neyin ne olacağını kestiremediğimiz için cesaret edemedik. Şu an Bitcoin 5717 USD (Bittrex) ve ben halen bir yerlerden bitcoin çıkartmaya çalışıyorum. Not: Allah Stratis' in belasını versin.
member
Activity: 76
Merit: 10
Ben bu dönemde bu fiyatlardan bitcoine giriş olayını çok ama çok riskli görüyorum hocam. 1 ay önce deseydin belki düşüş dönüşünde gir diyebilirdik ama bu süreçte girmek anlamsız. Kimsede kulak asma, eğer gerçekten girmek istiyorsan gir.  Ama fiyat çok yüksek ve bir düzeltme henüz yapmadı. Biraz bekle, araştır, piyasayı kokla kaçacak yorumlarına aldırma, her çıkışın bir inişi, her inişin bir çıkışı vardır unutma. Panikle ne al ne de sat. Sakin ve sabırlı olduğun müddetçe kazanırsın bu piyasada.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Üstad risk hepsinde var tabiiki ama dersenki ben illaki giricem bana coin önerin bitcoini öneririm uzun ve orta vadede yüzünü güldürecektir.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Şu an itibariyle "Fork" mevzularından kaynaklı biraz fiyatlarda artış oldu . Yine de senin fikrin önemli . Alıp unuturum dersen ileri vade de yine kazanan sen olursun . Ama "Fork" mevzusunun bitmesini tavsiye ederim sana.  Fiyatlar biraz daha sakinleşecektir. Şu an için altcoinler düşüş sağlıyor . Sonrasında tekrar dan artışa geçeceği zaman Bitcoin'in fiyatı düşecek gibi duruyor.
full member
Activity: 1176
Merit: 159
bitcoin düştüğünde hemen felaket senaryoları devreye giriyor o tarz yorumlara illa denk gelirsin panikleyenilirsin insansın sonuçta en son çin yasakladı diye 1000$ olucak diye yok işte buradan 1800$ bekliyorum tarzı yorumlar fln vardı. hadi paniklemedin diyelim elindekileri satıp alttan daha fazla toplamak istersin düşmez bunun gibi bir sürü varsayım yapabiliriz.

bitcoin iyice düşünde al ve unut hiçbir yoruma kulak asma mümkünse kısaca kara geçmeden satmayı asla düşünme elbet kara geçeceksin hemde 1 aya kara geçiyorsun illaki. sadece sabret, başabilirsen kazanacağına inanıyorum.
sr. member
Activity: 616
Merit: 281
Bitcoin yüksek riskli bir yatırım aracıdır. Birden yasaklanmayacağı gibi bütün paranızı kaybetmeniz çok çok zor. En ufak düşüşte panik yapmanız çok çok zor olan duruma sizi yakınlaştırır. yani PANİK YAPMAYIN .

Tavsiyem : Segwit2x hard fork u beklemeniz ve yatırımınızı ona göre yapmanız. Riskli bir fork geliyor. Herkes tedbirini alıyor. Siz de ona göre yatırım ve tedbir alınız.

ilgili link ler : http://uzmancoin.com/segwit-2x-nedir/
                 https://koinbulteni.com/bitcoin-segwit2x-durumu-1729.html

https://www.google.com.tr/search?q=Segwit2x&dcr=0&source=lnt&tbs=lr:lang_1tr&lr=lang_tr&sa=X&ved=0ahUKEwi_sKyis_DWAhUCP5oKHSdnAuEQpwUIHg&biw=1200&bih=615
jr. member
Activity: 60
Merit: 1
Bir miktar birikimim var ve bitcoin son birkaç ay takip ettiğim kadarıyla sürekli yükselişte. Bu yükseliş devam eder mi veya düşüş söz konusu olur mu veya birden yasaklanıp bütün paramı kaybedebilir miyim? Bilgili arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim
Pages:
Jump to: