Pages:
Author

Topic: BitCAD - Şifreli Akıllı İş Platformu - page 20. (Read 24578 times)

legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
bunun icosunda ilk gün kaç para toplanacağını çok merak ediyordum?

valla bu proje daha çok ruslara reklam yapıyor. rus bölümünde baya popüler, medyaya falan çıkıyor. bugün başlayacaktı ama biometrik beta için çok ufak tefek işler kalmış, onları halletmeye çalışıyorlar. sürpriz yapabilir para toplama konusunda.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
bunun icosunda ilk gün kaç para toplanacağını çok merak ediyordum?
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Olcaytu blog göndericemde bu adamlar niye güncelleme yapmıyorlar anlamadım.? Hiç blog gelmedimi şu ana kadar.
legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
@╠olcaytu2005 blog bountysinin tablosunu neden güncellemiyorlar bom boş ne biçim iş yapıyor bunlar.?
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Rusya'da televizyone çıkmış, bu ekibin de iyice yüklendiği şey biometrik ID olayı oluyor şu an. Bence farklılık adına iyi bir yatırım.

Bu iyi oldu adamlar uzun zamandır sessizlerde demekki ağır bir şekilde yollarını çiziyorlarmış bakalım İco başlasın yatırım durumu ne olacak.
legendary
Rusya'da televizyone çıkmış, bu ekibin de iyice yüklendiği şey biometrik ID olayı oluyor şu an. Bence farklılık adına iyi bir yatırım.

sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Sosyal media bountysine katıldık bakalım. Ayırdıkları toplam coin cok devede kulak kalıyor gerci
hero member
Activity: 510
Merit: 500
Kabataslak güzel bir video olmuş. Sadece imza kampanyası değil ICO'ya da katılmayı düşünüyorum. Bakalım sistemi reel hayata nasıl adapte etmeyi deneyecekler. İlgimi çeken bir proje olmuş
hero member
Activity: 882
Merit: 507
Bu ne oldu bilmiyorum ne bir haber nede bir gelişme var adamlar askıya aldıktan sonra şurda 11 mayısa bir şey kalmadı sonuçta. En azından bazı gelişmelerden biraz söz etmeliydi bana göre.
sr. member
Buna Katılım fazla olmaz büyük ihtimalle son 1 günde bile yatırımı alır gibi duruyor bence bu proje gerektiği şekilde yolunu bulur bence.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Nezamana ertelendi? Kesin tarih varmı?

ICO 4 Mayısta başlayacaktı, 11 Mayısa ertelendi. Bu durumda 4 Haziran yerine 11 Haziranda biter.
Yol haritasına göre mainnet Ağustosta çıkacak, asıl o ertelenmesin de para bir şekilde toplanır.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
Evet, biraz da scam iddialarını susturmak adına ortaya bir product koyarak ICO'yu başlatacaklar. Bence aşırı iyi bir karar.

Nezamana ertelendi? Kesin tarih varmı?
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
Video güzel olmuş, Bitcoin için ilk zamanlar yapılan videoya benziyor.
Blog yazmayı düşünüyorum, Medium ve Steemit bloglarını kabul ediyorlar mı? Kurallarda açıkça belirtmemişler. Blogun yazılma zamanı var formda ama blog gönderim tarihinin bir etkisi var mı? Konuda sadece kampanya sonunda 10-20-30 stake vereceğiz demişler. Blog listesi boş olduğu için diğerlerini örnek alamıyorum.
legendary
sr. member
Merhaba;

Ana konuya bakmadım ama ICO neden ertelendi bilen varmdı?

İyi dileklerimle

Sanırım daha yüksek yatırım toplama hedefleri olduğu için biraz daha bu konuda zaman istiyor en azından çat pat anladığım kadarıyla öyle. Zaten konuda çok fazla scam haberleri ayyuka çıkmış durumda buda projeyi olumsuz etkiliyor bir nevi adamlarda scam olmadığını kanıtlama çerçevesinde.

Merhaba;

Postunuz sonrasında tembelliği bırakıp biraz didikledim. Biraz acemilik biraz kendilierini ispatlayamamadan kaynaklı bir muğlaklık var sanırım. Bunu ortadan kaldırmak için de ertelemiş oldukları ICO sırasında "biometric identification" test edilebilir hale getirme çabasındalar. Ümit ederim hazır olurlar.

İyi dileklerimle

Dediğin gibi benimde anladığım buydu zaten bir nevi susturma çabası içerisindeler. Bence bu olumlu bir hareket en azından biraz sular durulur ondan sonrasında daha iyi bir şekilde gelmeleri lazım.
legendary
Evet, biraz da scam iddialarını susturmak adına ortaya bir product koyarak ICO'yu başlatacaklar. Bence aşırı iyi bir karar.
hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

İyi dileklerimle

Sanırım daha yüksek yatırım toplama hedefleri olduğu için biraz daha bu konuda zaman istiyor en azından çat pat anladığım kadarıyla öyle. Zaten konuda çok fazla scam haberleri ayyuka çıkmış durumda buda projeyi olumsuz etkiliyor bir nevi adamlarda scam olmadığını kanıtlama çerçevesinde.

Merhaba;

Postunuz sonrasında tembelliği bırakıp biraz didikledim. Biraz acemilik biraz kendilierini ispatlayamamadan kaynaklı bir muğlaklık var sanırım. Bunu ortadan kaldırmak için de ertelemiş oldukları ICO sırasında "biometric identification" test edilebilir hale getirme çabasındalar. Ümit ederim hazır olurlar.

İyi dileklerimle
sr. member
Merhaba;

İyi dileklerimle

hero member
Activity: 756
Merit: 541
Merhaba;

İyi dileklerimle
sr. member
Activity: 317
Merit: 250
GET IN - Smart Ticket Protocol - Live in market!
Bakalım bu proje neler yapabilecek hayatımızda neyi değiştirecek yada değiştirebilecek mi? Değiştirebilir mi bence hayır kaç kişi böyle bir şey kullanır bilemiyorum ama bana nedense şişirme bir proje gibi geliyor.
Pages:
Jump to: