Pages:
Author

Topic: BitCAD - Şifreli Akıllı İş Platformu - page 21. (Read 24578 times)

sr. member
Activity: 700
Merit: 270
350 kişi taas ın 250 kişi humaniq in imzasında kullanıcı var. Oradan çıkanlar SONM , Minex , Ethbits veya bunun imzasına girecekler.

Biraz kumar gibi abicim bu iş. Şimdi buna mesela katılım az, özellikle ilk haftalarda fazla stake toplanabilir. Getirisi de güzel olur haliyle.

Bu aralar çoğu İco karlı oluyor yalnız. Ama yinede iyi bir seçim yapılırsa tabi neden olmasın biraz da ayırdığı bütçe ve toplanan yatırıma göre değişiklik gösterir. Ama projenin başındaki şu trump reklam amaçlı ve çekmek için olmamış belki o yüzden şimdi çok kişi bakmıyor. Birde diğer projelerde olanlar bittikten sonrasıda önemli.
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
350 kişi taas ın 250 kişi humaniq in imzasında kullanıcı var. Oradan çıkanlar SONM , Minex , Ethbits veya bunun imzasına girecekler.

Biraz kumar gibi abicim bu iş. Şimdi buna mesela katılım az, özellikle ilk haftalarda fazla stake toplanabilir. Getirisi de güzel olur haliyle.
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
İmza kampanyasında sadece 18 kişi var ama Twitter kampanyasına şimdiden 410 kişi girmiş bile. %90'ı bot ve aynı kişilerin farklı adresleri olmalı. Neyse ki Twitter için sadece 55.000 BCD dağıtıyorlar. Taas ve Humaniq kullanıcıları serbest bırakınca çoğunluğun Bitcad ve Sonma kaymasını bekliyorum. Başka elle tutulur proje yok şu an piyasada.
legendary
Fikir hoşuma gitti, mesleki olarak ileride benim de işime yarayacak bir proje. Bastım imzayı Smiley
Ama anlamadığım, "Did you joined our bonus ?" diye sordu giriş formunda 'yes' deyip geçtim, kabul edilenler listesinde de bu ayrı belirtilmiş. Ne anlama geliyor, direk kelime anlamından birşey anlamadım.

o bonus benim anladığım kadarıyla avatar ve avatar altı yazı olunca oluyor.
hero member
Activity: 510
Fikir hoşuma gitti, mesleki olarak ileride benim de işime yarayacak bir proje. Bastım imzayı Smiley
Ama anlamadığım, "Did you joined our bonus ?" diye sordu giriş formunda 'yes' deyip geçtim, kabul edilenler listesinde de bu ayrı belirtilmiş. Ne anlama geliyor, direk kelime anlamından birşey anlamadım.
sr. member
Activity: 644
Merit: 271
Hocam çeviri için teşekkürler, emeğine sağlık.

Yalnız ben imza kampanyasını biraz sıkıntılı buluyorum. Bu her hafta 13 post atın modası hiç hoş değil gibi. İmza kampanyasının ne aralıkta süreceğini de göremedim. Mesela 2 ay sürse 120'ye yakın post atmamızı istiyorlar. Biz 50 tane postu bile zor denkleştiriyoruz. Bunun dışında kaliteli post atın demişler ama kıstas belirtilmemiş. Hiç değilse 75 karakter falan yazsalarmış keşke, veya şu konularda atacağınız postlar geçerlidir/geçersizdir diye belirtmeleri de lazımdı. İsterseniz iletin siz ilgili kişiye.

Hacım selam, teşekkür ederim öncelikle. Bu imza kampanyalarında bir bölüm dahil değildir denmemişse genelde meta hariç tüm bölümler posta uygun oluyor. İmza kampanyası ICO bitene kadar sürecek, 4-5 hafta yani. Proje 2-3m bile toplasa, sadece 51m coinin sirkülasyonda olduğu düşünülürse, güzel bir kazanç sağlanabilir erken girişle. 13 post olayı ise ilginç olmuş, ama yapılmayacak şey değil, bitmixer için zamanında 10 hesaptan haftada 50 posttan 500 post atan arkadaşlarımız var aramızda. Smiley

Hocam açıklama için çok teşekkürler. Tüm bölümler post atmaya uygun oluyorsa bir nebze çekilebilir kılar tabiki de olayı. Neticede günde 2 tane post atılsa tamamlanmış oluyor, düşününce çok da zor değil. Benim imza kampanyası sözde 27 nisanda bitiyordu da en az 2 hafta da bunların angaryaları sürüyor kaldırtmıyorlar. Biliyorsun.

Bir de tabi işin çoklu hesap boyutları var. Bizimkileri çok bilmiyorum ama Ruslar falan sağ olsun zaten adam başı kırkar, ellişer hesapla gelirler her kategoriye.  Cheesy
legendary

Yalnız ben imza kampanyasını biraz sıkıntılı buluyorum. Bu her hafta 13 post atın modası hiç hoş değil gibi. İmza kampanyasının ne aralıkta süreceğini de göremedim. Mesela 2 ay sürse 120'ye yakın post atmamızı istiyorlar. Biz 50 tane postu bile zor denkleştiriyoruz. Bunun dışında kaliteli post atın demişler ama kıstas belirtilmemiş. Hiç değilse 75 karakter falan yazsalarmış keşke, veya şu konularda atacağınız postlar geçerlidir/geçersizdir diye belirtmeleri de lazımdı. İsterseniz iletin siz ilgili kişiye.

Hacım selam, teşekkür ederim öncelikle. Bu imza kampanyalarında bir bölüm dahil değildir denmemişse genelde meta hariç tüm bölümler posta uygun oluyor. İmza kampanyası ICO bitene kadar sürecek, 4-5 hafta yani. Proje 2-3m bile toplasa, sadece 51m coinin sirkülasyonda olduğu düşünülürse, güzel bir kazanç sağlanabilir erken girişle. 13 post olayı ise ilginç olmuş, ama yapılmayacak şey değil, bitmixer için zamanında 10 hesaptan haftada 50 posttan 500 post atan arkadaşlarımız var aramızda. Smiley
hero member
Activity: 686
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Bende facebook ve twitter kampanlarına girdim.
sr. member
Merit: 271

legendary
geri kalan 49m coin kilitli falanmı kalacak? piyasaya hemen süreceklermi geri kalanını?

Benim anladığım kadarıyla public adreste kilitli kalarak, marketing, platforma yardımcı olacak iş uzmanları ve profesyoneller ile developer arasında zamanla paylaşılacak.
hero member
Activity: 742
Merit: 501
geri kalan 49m coin kilitli falanmı kalacak? piyasaya hemen süreceklermi geri kalanını?
legendary
Kaç milyon adet bitcad basacak bunlar?

2. mesajda sorunuzun cevabı yazıyor. 100 milyon üretilecek, 2 milyonu bounty olarak dağıtılacak.

Merhaba dünya!

BitCAD kazanmak için işte şansınız!

Yüz milyon [100.000.000] BCD üretilecektir.

Bountyler için 2.000.000 BCD ayrılmıştır.

Dağılım

1. İmza kampanyası: 500.000 BCD
2. Çeviri: 200.000 BCD
3. Blog makalesi: 140.000 BCD
4. Facebook: 55.000 BCD
5. Twitter: 55.000 BCD
6. Github geliştirme ve bug bulma: 350.000 BCD
7. Sonradan dağıtılacak reserv: 600.000 BCD

iyimiş. 2milyon bounty için güzel rakam, standart aslında ne az,ne fazla...

Aslında iyinin de ötesinde bir rakam, zira sadece 51m satılacak ve sirkülasyonda olacak.
hero member

2. mesajda sorunuzun cevabı yazıyor. 100 milyon üretilecek, 2 milyonu bounty olarak dağıtılacak.

Merhaba dünya!

Dağılım

iyimiş. 2milyon bounty için güzel rakam, standart aslında ne az,ne fazla...
legendary

Merhaba dünya!

Dağılım

sr. member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
Bitcad ne olduğu belli olmayan bir proje bence.
hero member
legendary
İmza 12 Nisanda başlamış. Haftalık stakeleri Çarşambadan Çarşambaya mı sayıyorlar yoksa Pazartesiden Pazartesiye mi? Minimum 13 mesajı hangi aralıkta atmamız gerekiyor?
legendary
Ana konusunda 27 Nisanda ICO'yu başlatmayı planlıyoruz demişlerdi, ICOtracker'da 4 Mayıs olarak gösteriyor.
İmza kampanyasına katıldım, projeden çok büyük bir beklentim yok.

Evet, blog adresinde de 4 Mayıs olmuş tarih. Henüz istedikleri kadar marketing yapamadılar herhalde.

https://blog.bitcad.io/bitcad-crowdsale-details-cc45a9f320fa
sr. member
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
En iyi ihtimalle humaniq kadar başarılı olabilecek bir coin .
Pages:
Jump to: