Pages:
Author

Topic: BitCAD - Şifreli Akıllı İş Platformu - page 23. (Read 24578 times)

hero member
Activity: 840
Merit: 532
decentralized exchange olan her projeye olumlu bakıyorum. Acaba exchange alıp kaçar mı parayı diye düşünmekten bıktım.
ikm
sr. member
Activity: 420
Merit: 250
valla trump komik olmuş açıkcası ama önemli olan projenin iş yapıp yapmayacağı. sistem şuanda ortaya çıkcak oldukça çok rakibi var bunu farklı klan ne tam olarak anlamadım.

Trump sadece reklam amaçlı konmuş, bence çok takılmamak lazım.

Öte yandan anladığım kadarıyla kuracakları sistemin bazı parçalarının rakibi var, decentralized exchange vs. gibi. Ancak ana fikre ben pek rastlamamıştım. Büyüklü küçüklü yatırımcılar ile fikir, iş kurmak isteyen ancak kapital sahibi olmayanları, profesyonel kişilerin huzurunda bir araya getirmeyi planlıyorlar.

humanq te böyle sanırım. onu incelemiştim benzerlik gösteriyor sanki tabi uzmanı değilim olayların
legendary
Activity: 1470
Merit: 1024
valla trump komik olmuş açıkcası ama önemli olan projenin iş yapıp yapmayacağı. sistem şuanda ortaya çıkcak oldukça çok rakibi var bunu farklı klan ne tam olarak anlamadım.

Trump sadece reklam amaçlı konmuş, bence çok takılmamak lazım.

Öte yandan anladığım kadarıyla kuracakları sistemin bazı parçalarının rakibi var, decentralized exchange vs. gibi. Ancak ana fikre ben pek rastlamamıştım. Büyüklü küçüklü yatırımcılar ile fikir, iş kurmak isteyen ancak kapital sahibi olmayanları, profesyonel kişilerin huzurunda bir araya getirmeyi planlıyorlar.
legendary
imza kampanyasına nasıl katılabilirim. Yardımcı olabilir misiniz ?

Hocam gerekli imzayı girmişsin, buradan sorna yapman gereken https://goo.gl/ghxyso bu adresteki formu doldurmak. Tavsiyem avatar ve avatar altı yazısını da tak, ekstra stake alıyorsun.

İmza kampanyasına kabul edilenler listesi şuradan görülüyor: https://goo.gl/w6dCDq

Forum profil linkinizi almak için Profile kısmına gidin, soldan show stats'ı seçin. URL şöyle bir şey olacak: https://bitcointalksearch.org/user/olcaytu2005-401363

Link şudur: https://bitcointalksearch.org/user/olcaytu2005-401363
legendary
İmza kampanyası başlangıç ve bitiş tarihleri nedir? 13 post atılmayan haftalar sayılmayacak mı yoksa kullanıcı kampanyadan çıkartılacak mı? Mesaj sayılmayacak bölümler var mı? İmzasına girmeyi düşünen var mı?

Selamlar, başlangıç  ayın 12'sinde oldu. Şimdi katılabilirsiniz, fazla katılımlı olmadığı için güzel stakeler de alabilirsiniz. 2 gün sonra humaniq bitince ben direk katılacağım. Anladığım kadarıyla 13 mesaj atılmayan hafta stake alınmayacak. Dediğim gibi şu an daha keşfedilen bir proje olmadı ama bir iki haftaya çok popüler olacaktır diye düşünüyorum.

ikm
sr. member
hero member
Activity: 882
Merit: 507
O ne ya 1.75 stake veriyor haftalık olarak bu arada göremedim ico ne zaman başlıyor veya başladımı baya fazla ico olmaya başladı altcoin forumunda şu anda hepsini karıştırmış durumdayız. Çok yüksek yalnız özellikle twetter için neden 100 gerçekci takipçi isterlerki. Cheesy

ICO başlamadı henüz, tarihini de açıklamadılar tam ama mayısta olacak anladığım kadarıyla.

1.75 coin sayısı olarak bakmayın, dediğim gibi boşta olanlar ya da boşa çıkacak olanlar imza kampanyasını kaçırmasın. Wink

Boşa geçersem olmadı değerlendirmekde fayda var akmasada damlar belki. Sonuçta Trump koymuşlar projenin başına adamın ruhu yeter sadece. Cheesy
ikm
sr. member
Biometrik doğrulama güzel olmuş ama trump dan başka kişi bulamamışlar mı fotoğrafını koyacak.

benimde dikkatimi çekti çok labali olmuş daha önce gördüydüm bune dedim çoluk çocuk heralde diye umursamadım.
imzacılar bakalım kazançlı olucak mı inşallah olur .
hero member
Activity: 953
Merit: 504
imza kampanyasına nasıl katılabilirim. Yardımcı olabilir misiniz ?
ikm
sr. member
bildiğin ilimunati lan bunlar Cheesy üstat birde i leri ı oarak girmişsin resimler de Smiley
hero member
Activity: 868
Merit: 500
Facebook ve twitter kampanyasına girdim. Hiç yoktan 3-5 kazandırır.
hero member
Activity: 698
Merit: 506
dikkat çekmek için her yöntemi denemişler trump,illimunati,biyometrik doğrulama v.s.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
Benim ilgimi çekti proje Trump bence güzel bir tercih olmuş  Grin Şuan bir kampanyada olmasan bu kampanyaya girerdim ben  Roll Eyes
hero member
Activity: 686
Merit: 500
Sandblock - Customer satisfaction on blockchain
Biometrik doğrulama güzel olmuş ama trump dan başka kişi bulamamışlar mı fotoğrafını koyacak.
legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
İlgimi çeken bi proje en başından beri takip ediyorum.

Crowdsale 27 nisan tarihi itibariyle başlayacak ve bir ay sürecek.
Toplam token 100m olacak ve sadece %51 satışa sunulacak.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
İmza kampanyası başlangıç ve bitiş tarihleri nedir? 13 post atılmayan haftalar sayılmayacak mı yoksa kullanıcı kampanyadan çıkartılacak mı? Mesaj sayılmayacak bölümler var mı? İmzasına girmeyi düşünen var mı?
legendary
O ne ya 1.75 stake veriyor haftalık olarak bu arada göremedim ico ne zaman başlıyor veya başladımı baya fazla ico olmaya başladı altcoin forumunda şu anda hepsini karıştırmış durumdayız. Çok yüksek yalnız özellikle twetter için neden 100 gerçekci takipçi isterlerki. Cheesy

ICO başlamadı henüz, tarihini de açıklamadılar tam ama mayısta olacak anladığım kadarıyla.

1.75 coin sayısı olarak bakmayın, dediğim gibi boşta olanlar ya da boşa çıkacak olanlar imza kampanyasını kaçırmasın. Wink
hero member
Activity: 742
Merit: 501
ico ne zaman düzenlenecekmiş?
hero member
Activity: 882
Merit: 507
legendary
Valla değişik bir proje, tamamıyla bir iş platformu oluşturmayı düşünüyorlarmış anladığım kadarıyla. Yatırımcı ile fikir sahiplerini buluşturuyorlar, şirketlerin kurulumlarında hukuksal olarak destek veriyorlar. Aynı zamanda şirkete bilumum konuda da destek veren ekipler var, bunlar da sistemin içinde bitcad karşılığı çalışanlar. Aynı zamanda da decentralized exchange olacakmış.

İlginç bir proje.

Bountyleri güzel, özellikle imzaya baya ayrılmış. Boşta olanların katılmasını öneririm.
Pages:
Jump to: