Pages:
Author

Topic: ‘Bitcoin, 6900 dolarda tutunamazsa daha sert bir düşüş kapıda’ - page 2. (Read 1954 times)

sr. member
Activity: 714
Merit: 250
2018 de resmen piyasada kalmak için direndik ve yeni yatırımcılar için cazip bir durumda pek oluşmadı bir iki proje hariç alıp yuruyen sağlam kazanç bırakan token yok desek olacak 2019 da farklı bir rüzgar bekliyorum. İskandinav ülkelerinde ki bankaların özerk yapısı ve oradan çıkacak bir kriptopara bankası sonrası göreceğiz piyasayı
member
Activity: 448
Merit: 10
Bitcoinin 2019 yılında kadar destek noktası belli oldu ,bitcoin fiyatı 2019 şubat ayına kadar 6 bin dolar ile 7500 dolar arasında gidip gelecek ,şubat ayından itibaren ufak ufak çıkıp yönünü sürekli yukarı hareket edecektir.
hero member
Activity: 1532
Merit: 560
Sert düşüşü filan yok bu işin, 6k mükemmel bir destek seviyesi, satoshinin ölüm haberi gelmedikçe düşmez.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bitcoinde bir türlü hiçbir fiyata tutanamıyor maalesef ,19 bin dolardan buralara zaten hiçbir destek noktasında tutanamadığı için 6 bin seviyelerine kadar geriledi ,burada da tutunmazsa 5 bin doları görebilir.
member
Activity: 89
Evet öylede fiyat düzeyi o kadar yukarıda ki 400 dolarlık bir artış için bile kim bilir kaç milyon dolarlık alım gerçekleşmesi gerekecek. Bu kadar alımda bu durgunlukta piasaın kendisinden kaynaklı olmaz. Bu alımı para babaları yapar, o insanlar da zaten insanın aklına gelecek her türlü piyasada alım satım yapan insanlar. Zaten geçen yıl vurgunu yapan da yaptı. Bir daha kafalarına eserde gelirler mi ne zaman canlandırırlar belli değil.
jr. member
Activity: 154
Şu an 6900 seviyelerinde zaten.Umarım buralar iyi bir destek olur.Bugün güzel bir yükseliş sergilese de buralarda tutunamadı gibi sanki.Ethereumda bitcoine ayak uydurmaya çalışıyor.Onun da yükselmesi,piyasa için bir rahatlık oluşturacak...
member
Activity: 392
Bitcoin fiyatı uzun süredir 6 bin dolar ile 7 bin dolar arasında gidip geliyor ,bu fiyatların arasında sıkışan bitcoin muhakkak bir yerde kırılma gerçekleştirecektir ,bu kırılma umarım yukarı yönlü olur.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Bitcoin madencilik maliyetinin altında fiyatta kaldı. 6.3k fiyatın yükselmesini kısa erimli değil uzun erimli gelişmelere bağlı. Tutunma var haciz azalması nedeniyle ileri hareket zorlaştı.
jr. member
Activity: 168
Şu an Bitcoin için teknik analize göre konuşacak olursak en yakın direnç 6900 seviyesi. Burayı zorlanmadan kıracağını düşünüyorum. Eğer aramazsa 6400 seviyeleri tekrar gelip, 6900 seviyesini çok rahat kıracaktır. İndikatörler rahatladı, dolayısıyla burayı rahat kırması gerekiyor.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Her gün hareket belli bir gün %1-2 yukarı ertesi gün %1-2 aşağı, nette aynı yerlerde kalıyor ve artık insanların sabırları zorlanıyor yakın bir zamanda ben de bir hareket olmaması durumda kripto paralardan çıkıp daha karlı olan para piyasalarında değerlendirmeyi planlıyorum. 1 yılda para pul oldu zarar harici bir de faiz gelirinden olduk arbitrajı hiç hesaba katmıyorum.
member
Activity: 392
Bitcoinde rakamsal olarak artık ne söylesek direnç olarakta destek noktası olarakta çok değişken bir yapı sergiliyor ,bu geçiridiğimiz yaklaşık 9-10 aylık zaman diliminde doğru dürüst ne analiz nede grafik verileri işe yaradı.
copper member
Activity: 149
Merit: 0
kişisel düşüncem , insanlar artık altcoinlere kaydı , oradaki kaybetme riski bitcoine göre daha fazla olsa bile , kazanma riskide bitcoinden çok olabiliyor. 
member
Activity: 574
Merit: 13
Şu 7K bandını bir türlü geçemedik. Gerçi oraya varsak 8K da aynı sıkıntı. Bir güçlü alım ve haber lazım piyasaya.
newbie
Activity: 44
Merit: 0
bence daha zamanı var yükselişin çünkü dolarda yükselip alçalmakta dolar değer kazandıkça zaten artıyor eklemek lazım daha iyi bir ilerleme bekliyorum ben kısa zamanda olacak birşey değil çok zamandır düşüş ve bekleyişte olanlar var ama mutlak bir çıkış gözlenecek
jr. member
Activity: 364
Bitcoinde artık düşecek mi çıkacak mı ne apacaksa yapsın ,bekle bekle iyicene cılkı çıktı ,bu belirsizlik ortamı can sıkıyor ,10 aydır düşüyor ve bir türlü beklenen çıkışı yapamıyor .
member
Activity: 1022
Bitcoin bu sene çok yanılttı insanları ufak yükselişler yapıp hemen gerileyerek. Fakat ben de dahil ciddi düşüş bekleyen herkesi de yanılttı o da ayrı bir konu. 3 ay kaldı sıkalım dişimizi. Yeni yıl hayırlı olacak umarım.
member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoinde işler resmen kısır döngüye döndü ,sürekli aynı yerde seyredip duruyor ,sanırım düşüş döneminden sonra fetret devri yaşıyor ,bundan sonraki süreç inşallah yükselme dönemini göreceğiz ,aylardır sabrediyoruz iyi bir boğayı hakediyoruz.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Bitcoin, aylardır hiçbir gelişme kaydedemedi resmen. Sert bir düşüş falan olmadı en azından çok şükür fakat yükseliş de olmadı. Çok stabil bir yıl geçiriyor Bitcoin ve seneyi de böyle kapayacak bu gidişle.
member
Activity: 336
Bitcoin ne oldu ,6900 dolarda tutunamadı ,sert bir düşüş mü yaşadı tabiki hayır ,şimdiki rakamı 6700 dolar seviyelerinde ,artık bu tür piyasayı manüpile eden haberlerden oldukça sıkıntı gelmeye başladı bir türlü bunlar  bitmediler .
hero member
Activity: 896
Merit: 630
Bitcoin ETf onayının ertelemelerle devam etmesi haline iki ileri bir geri bu yılı böyle tamamlayacak galiba Bitcoin. Sert düşüş olmayacağını düşünüyorum, şimdilik biraz aşağıya saldı.
Pages:
Jump to: