Pages:
Author

Topic: ‘Bitcoin, 6900 dolarda tutunamazsa daha sert bir düşüş kapıda’ - page 6. (Read 1954 times)

newbie
Activity: 82
Merit: 0
Bitcoin artışın ardından 7.3 seviyelerinde kaldi. Umarim yine aynı senaryolari yaşayamaz bize tam boğaya girdik derken yine düşüş yaşamayız.
newbie
Activity: 56
"7300 dolar seviyesine doğru kısa ömürlü bir rallinin görülebileceğini dile getiren analist, 7700 doların üzerinde bir kırılmanın mevcut düşüş eğilimini durduracağını belirtti."
O zaman öngörüye bakılırsa çok uzun vadeli bir yolumuzun kalmadığını düşünüyorum, haksız mıyım ?
full member
Activity: 714
Merit: 125
Bence tutunur artık gelişmeler oldukça olumlu gibi duruyor, hacimde ufak ufak artıyor, şuan için 7500'e göz kırpıyor, buradan da 6900'e gelirse gerçekten üzülürüz.
full member
Yeniden bir yükseliş atağı geliyor gibi en azından görünen hali hazırda piaysanın değerleneceği ve tekrardan 6900 üstü bir hacimli yükseliş piyasaya ilave alımlar getirecek gibi görülüyor
newbie
Activity: 135
Şu sıralar dünya kadar alım emirleri giriyor. Piyasayı yükseltmeye başladılar tekrardan. 6900'un üstüne atarsa yine bir yükseliş trendine geçebilir piyasa.
member
Activity: 588
Merit: 22
6900 seviyeleri bu hafta test edilebilir.Bu nokta artık psikolojik bir yer.Burdan sert aşağı yada sert yukarı yapma riski çok fazla.Umarım tekrar 20k seviyelerine gelir ve rahatlarız artık.Herkesin beklentisinin bittiği bir noktada da patlama yapabilir ayrıca.
newbie
Activity: 168
Bitcoin, bütün destek noktaları birer birer yıkarak aşağılara indi ,nasıl ki geçen yıl direnç nokatalarını yıktıysa şimdide destek noktaları patladı ,önümüzdeki 1,1,5 yıl zorulu bir süreç bizi bekliyor.
copper member
Activity: 149
bitcoin biter diyenler var neye dayanarak bunu söylüyorlar anlamış değilim.
full member
Ben katılıyorum bitçiğimi iyi bir değerlenme sürecinde ancak destek Noktasını geçirmemesi haliyle bende düşüş beklentisini düşündürüyor. Tekrardan 5400 lü seviyeleri test edecektir
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Bitcoin direnci aşamadıkça düşüş ihtimali masada. Nereye düşerse düşsün sonrasında yaşanacak güzel gelişmelere gebe, kriptoya yatırım yapanların nakitleri kenarda bulundurması ve bu ihtimali iyi değerlendirmesi gerekiyor.
member
Activity: 350
Merit: 10
muhtemelen biraz daha düşebilir ama daha fazla da düşeceğini düşünmüyorum. özellikle eylül ayından sonra iyi bir yükselme beklemekteyim. sadece yatırımcıların sabırlı olması panik satış yapmamaları lazım.
member
Activity: 476
Bitcoin zaten dibe indi ve sekti artık bir daha düşmesi için 6400 altına sarkması lazım ki ben buna müsade edeceklerini sanmıyorum bu hafta içi sağlam bir dalga gelebilir pumpi
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Tutunmadı ve düştü zaten düşeceği kadar güzel haberler geliyor ama hala adam akıllı bir toparlanma yok ben resmen baskıladıklarını düşünüyorum yoksa 8k yı aşardık çoktan
member
Activity: 448
Artık bitcoin rakamlarının nerden nerelere düştüğünün göz önüne almanın zamanı geçti , büyük düşü sonrası yapılan analizler açıklamalar beklentilerin hepsinin boş olduğunu gördük ,bu Iin içinde büyük oyun var.
newbie
Activity: 69
Bazı kesim bunun için çok uğraşıyor hem haberlerle algı yönetimi yapıyor hem de saldırılarla insanların güvenini sarsmaya çalışıyorlar. Umarım 6900 altına düşmez
member
Activity: 127
3000 , 4000 dolara inecek diyenlere inanmıyorum. bence alt nokta buralar.
newbie
Activity: 168
6000'in biraz altına tutundu ama 7000'e çarptı dün itibari ile. ama bakınca halen güçlü olduğunu düşünüyorum. 6400'e gelsin veya 7000'i kırsın bakalım da sonrasına bakarız. bitcoindeki bu son hareket diğerlerine göre daha umut verici gibi.
newbie
Activity: 70
bence büyükler biraz daha düşmesini istiyorlar hareketlilik biraz daha azalsın düşer gibi sonra pumplarlar .
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Bu konudan sonra bitcoin epey düştü, yeni yeni toparlıyor. İnşallah sağlam bir şekilde 8000 üzerinde kalıcı olur.
member
Activity: 652
Merit: 11
BNBTiger ! Fierce. firm. Victory.
şunuda belirtmek gerek piyasaya yeni dahil olanlara evet piyasa 20k larıda gördü 1$ larıda hiç kimsenin btc den zarar edeceğini düşünmüyorum
Pages:
Jump to: