Pages:
Author

Topic: ‘Bitcoin, 6900 dolarda tutunamazsa daha sert bir düşüş kapıda’ - page 9. (Read 1954 times)

newbie
Activity: 217
Merit: 0
yani belki 5000 seviyelerine kadar iner ama tekrar bu seviyelere çıkacaktır.ben çok ciddi bir gelişme olmadıkça bitcoinin maksimim ve minimum değer olarak 4-10k arasında gidip geleceğini düşünüyorum.uzun bir süre.
newbie
Activity: 140
Sert bir düşüş, sert bir yükselişi getirebilir.
member
Activity: 680
Merit: 10
Bitcoin yakin zamanlardaki en buyuk dususlerinden birini yasadi son 3 ayda bir kez 9 bin dolarin ustune cikti sonra tekrar 7 bin dolar civarina geldi insallah tekrar makalede belirtildigi gibi 7700 ustene cikar ve yukselisine devam eder...
copper member
Activity: 149
bazı analistler bitcoinin 2018 ylında 50 bin kimisi 100 bin dolar seviyesine cıkacağını öngörmekte suanda 2018 yılının yarısındayız bence 10 bin dolara cıksa yetecek .
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
Bitcoinin tutanacak bir dalı kaldığını uzun bir süre düşünmüyorum ,bütün alt seviyeleri denedi bitcoin ve düşüş hala devam ediyor ,bu gidiş ile bitcoin 4 bin dolar seviyesine gelecektir.
full member
Activity: 686
Merit: 101
Arkadaşlar bitcoin şu anki durumundan 1000 - 100 kadar düşük tekrar yukarı bir ivme sağlayamazsa bana göre bu sene yukarılara oynayamayacaktır , dikkatli olmak lazım sabrımızı çok zorluyor.
full member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
6400 Doları tekrar görmüş olduk kıvranıyoruz belki ama gelecekten pek umutlu değilim kısacası hodl demeye devam demekten başka şansımız yok al sat ile çoğaltmaya bakalım.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Tutunamadı zaten benim de hedefim anırım ilk etapta 4900 altına bir sarkma olacak umalım da ondan sonra biraz tutunup destek yapıp artık bir boga cıkısı yasamamız lazım.
member
Activity: 630
Merit: 12
Stock
piyasa allak bullak herkes zararda.
newbie
Activity: 84
6900 tutunmassa başlıktaki gibi büyük bir dusus yaşarız çok zarara girer insanlar .
newbie
Activity: 98
bende ayni düşüncedeyim Boyle bişey olmassa daha kotu bir dusus olucak ve zararlar çoğalacak .
newbie
Activity: 98
aynen oyle tutunmazsa büyük bir düşüş bekliyorum cunku kötüye doğru gidiyo ekonomi .
newbie
Activity: 182
6400-6500 destek aralığıydı. Birkaç yüz dolar altına inip muhtemel stoplosslar patlatıldı ve oradan yükseliş geldi. Kalıcı olur mu zaman gösterecek.
newbie
Activity: 154
Çok kötü bir haber yada MtGox spekülasyonu olmazsa 6000 li rakamların dönüş yeri olduğunu düşünüyorum.
newbie
Activity: 140
Destek bölgesinin biraz altından alımlar geldi, dünkü sec haberide piyasada olumlu fiyatlandı. Hafta sonu ve pazartesi düşüş olmazsa, kısa vade de yükseliş devam edebilir.
newbie
Activity: 182
ben düşmesinden yanayım. yani düşürsünler de belki sonrası için faydalı olur. böyle yan, yan belli fiyat aralığında git-gel yapması belirsizlik resmen. 10 bin doları aşsa alış dalgası başlatacak çok yatırımcı var ama işte emin değiller şu anda.
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Paniğe gerek yok arkadaşlar eninde sonunda çıkacak tabiki sadece bi ufak daha aşağı hareket olasıdır 4500 taraflarına dogru ancak sonrası bulutsuz gorunuyor, herkese bol sans bol kazanclar.
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
herkes cok umitsiz, demek oluyor ki cikis cok yakin.
full member
Activity: 840
Merit: 103
Suan iyi bir donus yapti ama umarim tekrardan dususe gecmez. Ben kendimce hazirlikli olsamda dolar cinsinden zararda olmus oluyorum.
jr. member
Activity: 126
Merit: 2
Desenize daha cok fazla deger kaybedecek. Cunku hic bir destekte tutunmayi basaramiyor. Bitcoinin isi artik cok zor.
Pages:
Jump to: