Pages:
Author

Topic: ‘Bitcoin, 6900 dolarda tutunamazsa daha sert bir düşüş kapıda’ - page 10. (Read 1954 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
Artık  bu saatten sonra bitcoin kaç dolar olduğunun pek bir önemi kalamayacak gibi , 2019 haziranına kadar fiyat çıkışını bir kenara bırakıp herkesin asıl işi ile ilgilenmesi lazım , piyasaya biraz ara vermek gerekecek.
member
Activity: 680
Merit: 10
Son yillarin en buyuk dususunu yasiyoruz 6 bin dolarin altina inerse buyuk bir dusus kapida olabilir ancak en inisin bir de cikisi vardir birazcik sabretmek lazim...
full member
Activity: 245
Merit: 100
görüldüğü üzere bitcoin 6900 dolar destek seviyesinde tutunamadı. daha sert bir düşüşe neden olur mu gelecek olumlu veya olumsuz haberlere bağlı. piyasa bekleme halinde bu fiyattan almayı düşünmüyorum.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Daha düşülecek çok bant aralığı var, madencilerin zarar edeceği noktayada dokunduk bugün itibariyle, daha fazla sarkma olması sürpriz olmaz bundan sonra gergin bekleyiş sürüyor.
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
6900 destek noktası kırıldı, şimdi daha aşağıda destek noktası var. bitcoin epey aşağıya indi. daha sert düşüş beklemiyorum fiyat bir noktada dengelenecektir. alım yapan insanlar talebi artıracak.
member
Activity: 266
Beklenildiği gibi 6900 bandında tutunamadı ve 6300 lere doğru iniş yaptı piyasa. Bakalım bu seviyelerde duracak mı yoksa dahada düşecek mi yakında göreceğiz.
copper member
Activity: 149
acı olsada bir gerçek bitcoin  için 2017 ye dönersek . aynı bu sekılde duşüş yapıp kısa bir süre içinde 20 bin dolara kadar ilerlemişti ama nisan ayından gunumuze sureklı düşüyor bu da bizleri tedirgin edecek haliyle .
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Son 1-2 gündür öyle acayip şeyler oldu ki valla artık hiçbir konuda fikir belirtmek istemiyorum. Kripto piyasası her lafını yedirip yutturuyor insana, belirsizliğin boyutu ciddi. Millet buralarda aylardır tarih veriyor kendince limitler belirliyor vs, en ufak bir piyasa hareketi bile bu süreçte beklentiye uymadı.
full member
Activity: 756
Merit: 104
6k dolar civarına inmesini beklemiyorum. Artık sıkışma başladı ufaktan bir dönme bekliyorum yükseliş beklentisine inat düşüyor piyasa belki pump denemez ama sağlam bir fomo bekliyorum
member
Activity: 350
yine bir ay önceki karamsar günlere döndü piyasalar. hemen yeşilleri özledik. ama düşse de hemen arkasından toparlanıp yükseleceğini tahmin etmek zor değil. biraz sabırlı olmak gerekiyor.
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
dusecek, cikacak.ne zaman olur bilinmez ama sonunda kazanacagiz.
jr. member
Activity: 139
Merit: 1
Eskiden herkeste düşsün ya nasıl olsa çıkar algısı hakimdi. Artık bazılarında çıksa da tekrar düşer nasılsa algısı oluşmaya başlamış. Bence Bitcoin 2017 sonunda 20 bin doları gördüğü günlerde çok fazla yeni yatırımcı girdi piyasaya. Bunlar o tarihten bu yana nadir yükselişler olsa da çoğunlukla düşüş trendlerini gördü. Bence oluşan karamsar tablo onlardan kaynaklanıyor. Yoksa Bitcoin her sene böyle iniş-çıkışlar yaşamış.
jr. member
Activity: 378
Merit: 2
8000 görmeyi bile özledik doğrusu..En güçlü borsalara bakın hacim yerlerde felaket haberciliği yapmayalım ama böyle hacimsiz devam ederse 5000 altı çok yakındır ve o zaman başta altlar olmak üzere fena yıkımlar yaşanacaktır buda yeni yatırımcının hevesini kıracaktır.Umarım bir an önce Kral kendine gelir.
member
Activity: 364
GR
Boyle basliklar acip durmayin,  piyasayi balinalar degil bu tur algilar yonetiyor.  Kendi ayaklariniza sikiyorsunuz farkinda degilsiniz.  Ne zaman akillanacaksiniz hic bilmiyorum. 

Mesela bu baslik neye hizmet ediyor,  ne faydasi var yatirimcilar icin,  tedirginlikten baska bir sey yaratmiyor.
copper member
Activity: 149
bitcoin kolay kolay tekrar 10 bin dolar bandına çıkamaz diye düşünüyorum
jr. member
Her şey yalan oldu ,bütün hayaller beklentiler iyi olan ne varsa kripto piyasasının düşüşü ile yerle b,r oldu ve bu hiçde duracağa benzemiyor ,Allah herkese sabır versin.
full member
Activity: 398
Merit: 101
Dipsiz kuyu gibi a.. Yok artık dahada düşmez dedikçe düşüyo, nerde duracağı belli değil.
jr. member
Artık kripto piyasasından ciddi anlamda korkmaya başladık ,6900 larda tutanamdı ve 6600 dolara kadar geriledi , gözüken o ki artık bitcoinden bu yıl içerisinde ümidi keselim.
full member
Activity: 420
Merit: 100
Piyasada küçük yatırımcıyı hiç acımadan silkelediler hep bir bahane buluyorlar düşürmek için bugünde fasa fisolarla gereğini yaptılar, bunun bir sonu olacak elbet, alım fırsatları için hala beklemedeyim beklemenin kimseye bir zararı olmaz.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
Ne destek Ne direnç kaldı adeta yeniden dibi yaşıyoruz ve bu ne zaman bitecek ne zaman yükseliş başlayacak bir bilen varsa söylesin. Şimdiye kadar tüm yükseliş beklentisi hayal çıktı. Her halde yükselse bile gene 10000 den gere döner. Artık bu seviyelere geldiğinde daha fazla yükselmesini beklemek gereksiz olacak.
Pages:
Jump to: