Pages:
Author

Topic: ‘Bitcoin, 6900 dolarda tutunamazsa daha sert bir düşüş kapıda’ - page 5. (Read 1954 times)

sr. member
Activity: 746
Merit: 251
Yine dönüp dolaşıp aynı noktaya geldik. Piyasa bazı döngüleri kırdığı zaman burda zaten sorgulamaya gerek görmeyeceğiz. Bu yıl gerçekten tedirgin bekleyiş içinde geçip gitti ve bitcoin bana sabrı öğretti.
copper member
Activity: 149
Merit: 0
member
Activity: 164
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Mayıs ayında temmuz sonuna kadar hakikaten pek iç açıcı bir piyasa yoktu son bir kaç gündür piyasa keyif veriyor umarım bu şekilde devam ederde biraz yüzümüz güler.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
valla 8000'e çok yakın yerden tepki verdi. 8060 olarak görüyorum. zaten burası pump noktası bence. çünkü burayı kırmak için çok uğraştı, haftalarca ve buradan aşağıya salarsa büyük salaklık yapar. şu an için bitcoindeki durum olumlu. ama 8000 dolar altı işler kötüye gider.
newbie
Activity: 38
8000 civarında biraz güç toplayıp devam edecek durumda.
jr. member
Activity: 406
Bitcoin önüden iki büyük direnç olan 6900 ve 7800 direncini başarılı bir şekilde geçti ,sırada 9900 direnci va eğer bunuda geçerse rakam 12500 kadar gider.
full member
Activity: 714
Merit: 125
ben btc degeri konusunda karamsal degilim, 20kusd seviyeleri yıl icerisinde gorulur diye tahmin ediyorum zamanı kestirmek guc zaten bilsem ev+araba+ne varsa satar girerdim ama sonucta bir yatırım yapıyorsak ki bu bir yatırım bence ozaman yumurtaları farklı sepetlere koymamız gerekiyor sonucta burası kripto pazarı ve bu pazarda ne gelirse ben sasırmam inanmayan eski dataları gözden geçirsin.
newbie
Activity: 75
6bin dolar benim için psikolojik sınır niteliğindeydi, 6075i görünce korkmuştum hemen ardından gelen yükseliş umutlandırdı ama şimdi yine kritik noktadaymış gibi hissediyorum kendimi. dünya genelinde de buna benzer bir izlenim hakim.
member
Activity: 560
Merit: 11
"7300 dolar seviyesine doğru kısa ömürlü bir rallinin görülebileceğini dile getiren analist, 7700 doların üzerinde bir kırılmanın mevcut düşüş eğilimini durduracağını belirtti."
O zaman öngörüye bakılırsa çok uzun vadeli bir yolumuzun kalmadığını düşünüyorum, haksız mıyım ?

bitcoin güçlü duruyor. yani fazla yüzdesel yükselmedi. farkındaysanız başka coinler bitcoinden kat be kat fazla pump yaptı. ama bitcoin fazla da düşmedi. hani bu hızla giderse 20 bin hayali kuranlar bence unutun. yıl sonu 10 bini aşarsak bile yine göremeyeceğiz. o iş seneye kaldı.
copper member
Activity: 149
 BTC 7000 - 7500 dolar arasında kalıcak diye düşünüyorum kısa vadede.
jr. member
Activity: 266
Merit: 2
7 aydır baya sinirlerimizi zorladı. geçmişte yaptığı hareketlere bakınca bunun normal olduğunu sonradan anladım. parayı veriyorum, coini alıyorum o kadar kolay değil. hodl için bile zamanlama hayati önemde. bitcoinin önü açık olsun ne diyeyim.
newbie
Activity: 168
valla yükselişine devam etme konusunda azimli ise o halde 8000 üzerine çıkmalı. sıradaki hedefi bu ve önünde bir sürü basamak var. yani 20k hayalini şimdiden kurmayalım. daha ona çok var. ben 1 sene diyorum en az.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Nereye düşüp nereye tutunacağını şaşırdı ve herkes ayrı bir dip ya da üst nokta öngörüyor. Dün biraz toparlıyor gibiydi bugün ether de dahil olmak üzere yine biraz düştü falan. Bitmeyen bir volatilite var mehter marşı misali. Umarım kademeli yükseliş evresine geçer bir an önce artık.
member
Activity: 294
Merit: 10
kısa vadeli görünüm pek iç açıcı olmasa da uzun vadeli görünüm her zaman iyi olacaktır hocam ben böyle düşünüyorum
newbie
Activity: 84
bitcoin biter diyenler var neye dayanarak bunu söylüyorlar anlamış değilim.
Severler öyle bazıları hemen en ufak bir düşüşte ortalığı karştırmayı. "Tekrardan 5400 lü seviyeleri test edecektir" mesela bir arkadaş ama bir daha böyle bir  şey olacağını sanmam bu sene içinde.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
btc yükselirken btc ile olan çiftlere baktım çakılmış yerlerinde duruyor. btc de yavaşlama olduktan sonra atılım yaptılar. yani doğru ata oynamak önemli. bitcoin baktın geriliyor ve daha düşecek gibi ona göre pozisyon almalısın.
jr. member
Activity: 406
Bitcoin 6900 bandını çok iyi şekilde geçti 7500 doları test etti ordan geri döndü ,önümüzdeki bir kaç gün içerisinde 7500 direncini kıracağını ve fiyatı 10 bine doğru götüreceğini düşünüyorum.
jr. member
Activity: 266
son zamanlardaki hızlı yükselişi artık bıkkınlık verdiğini düşünenlere umut verdi. bitcoin bu saatten sonra 6900-6800 gibi aralığa tutunamazsa eşekliğin önde gidenini yapmış olacak. buna girişeceklerine ihtimal vermiyorum. zira 7000 üzerine gelmesi baya zaman aldı.
newbie
Activity: 168
sert düştü, hızlı yükseldi, gün içi dalgalanmalar, bir sürü "yükseliyor, tamam" dediğimiz olaylar ve ardından sert satış baskıları. neler yaşamadık ki. hani buradan biraz hodl yapıp da pc ekranını açmayan kişi en rahat olanımız biz her gün bakıyoruz.
full member
Activity: 386
Merit: 178
bitcoin 7400 USD civarında tutundu, altcoinlerde beklenen artış değil erime başladı ilginç bir hafta gerçekleşiyor.
Pages:
Jump to: