Pages:
Author

Topic: ‘Bitcoin, 6900 dolarda tutunamazsa daha sert bir düşüş kapıda’ - page 8. (Read 1954 times)

member
Activity: 252
Merit: 11
BTC tutunamıyor artık. Zamanla bütün destekleri teker teker yıkarak daha da aşağılara inmeye devam ediyor. Nereye kadar düşeceğini tahmin bile edemiyoruz.
newbie
Activity: 294
Merit: 0
6000 lerin altını çok sık görmez, 3000 dolarlar falan kesinlikle olmaz çünkü zaten durum ortada, bence yakın zamanda 10.000 dolarlara geri gidecek
member
Activity: 224
Merit: 10
Su an oldugu yerde cokta tutundugunu soyleyemeyiz her an dusus kapida gibi yukselis beklesekte cok uzun surmeyen kucuk hareketlenmeler yapiyor sadece.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Sizi bilmem ama aslında ben bir süredir daha sert düşüşlere kendimi hazırlamaya çalışıyordum psikolojik olarak. Eğer her ihtimale açık olmazsanız bu piyasa sizi ezip geçiyor, sürekli etrafta kahroldum bittim diyen tipler görüyoruz. Her olasılığa hazır olacak kadar sağlam bir zihin şart.
newbie
Activity: 140
6900 dolarlar geçildi 5900 ler test edildi. 6000 doların üzerinde tutunmasını istiyoruz. Piyasanın dönmesini umut ediyorum.
member
Activity: 283
bence de bu sene çok sancılı geçecek. 5800lere kadar düştü ama oradan geri döndü. bundan sonra 5000leri deneyebilir. inşallah oralardan daha aşağıya düşmez.
newbie
Activity: 17
durum bu şekildeyken elinde parça parça küçük  miktar btc si olan arkadaşlar paniğe kapılıp satış yapar ise 5000 dolar ve altına düşebileceğini düşünüyorum hakkımızda hayırlısı .

Sen ne şerefsiz adi halsiyetsiz bir insanmışssın ya bu nasıl bir pişkinliktir lan paramı çaldın dolandırıcı herif utanmadan birde hala burada yazıyorsun haram olsun... 
bu adamın allah bir dediğine inanmayın yalancı dolandırıcıdır sakın...
copper member
Activity: 149
durum bu şekildeyken elinde parça parça küçük  miktar btc si olan arkadaşlar paniğe kapılıp satış yapar ise 5000 dolar ve altına düşebileceğini düşünüyorum hakkımızda hayırlısı .
full member
Activity: 630
Merit: 101
Sert düştü zaten düşe düşe 6000 dolarda takıldı kaldı biraz olsun yeşillenme hareketleri geliyor umarım gerçek bir boğanın habercisidir bu durum artık 3-4 ay yüzler güler.
newbie
Activity: 168
Bu nasıl bir piyasa arkadaş bütün tahminlerimi alt üst etmeyi seviyor Smiley 6900 gelmez dedik 5900 gördük bir anda, çok sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz sabreden kazanacak.
full member
Activity: 367
Merit: 100
Şimdilerde 5900'u gözler olduk. Söylenildiği gibi düşüşün devam edeceği çok belli. Bu sene çok sancılı geçecek sanırım
full member
Activity: 714
Merit: 125
6000 altına da inecek eger 5900 cok onemli bir seviye orayı da kıracak gibi hareket ediyor. Artık bir ayar kalmadı ne bende ne de piyasada olmaz dediklerimin neredeyse tamamı oldu ben bu isi hic bilmiyomusum.
member
Activity: 574
Merit: 14
artık düşsünde önümüzü görelim be. kaç defa geldin şu 6 bine. sıradaki hedefi 5000 - 5100 dolar. alış dalgası buradan gelirse gideceği yer 6 bine doğru oraya gelirse ne yapacaklar bakmalı. 5000'den hafif yükseli ve onun da altına sarkma da yapabilir.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
Düşüş bir türlü bitmiyor, nereye kadar daha bu böyle gidecek ki, 5000-4000 bile göreceğiz galiba sonunda. Aslında alım için en uygun seviyeler buralar, güçlü bir alım başlasa çabucak kurtuluruz bu seviyelerden ama kim alacak tabii bu pozisyonda iken. Yeni yatırımcıyı kesinlikle korkutur, grafiklerine baktığında. Ancak kripto geçmişi olan insanlar cesaretle girebilir. Velhasıl çok zor zamanlar yaşanıyor. Umarım en kısa sürede bu günler geride kalır.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
bitcoin 6150 dolara düştü daha önce bu yıl içinde 5000 usd seviyelerini gördü, ama olumlu haberlerden sonra yükseldi, manipülasyonlar neticesinde pazar sıkıntılı günler geçiriyor. buradan toparlanma ve talep gelir fiyat artar.
member
Activity: 490
Saatlerdir bakmamak için kıvranıyordum ama yapacak birşey yok. Çok sert düşmüş. Ama her düşüşün bir çıkışı vardır. Piyasanın olayı bu. Sabırlı olun. Sinirlerinize hakim olun Smiley Yakın veya uzak bilemem ama güzel günler elbet gelecektir.
newbie
bazı analistler bitcoinin 2018 ylında 50 bin kimisi 100 bin dolar seviyesine cıkacağını öngörmekte suanda 2018 yılının yarısındayız bence 10 bin dolara cıksa yetecek .

( the10ur ) !!

Arkadaşlar dikkatli olun ( the10ur ) nickli şahıs bu adam dolandırıcı bu adamın yazdıklarına itibar etmeyin benim paramı çaldı bu adam dolandırıcıdır.

neyden bahsediyorsun sen nezaman ve nasıl paranı çalmışım ?

Discorttan anlaşmadıkmı seninle FSS için sana BTC attım sonrada beni engelledin kanıtları var istersen burayada atayım. Bide utanmadan yazıyorsun buraya paramı geri gönder Seni savcılığa şikayet edeceğim yoksa.
copper member
Activity: 149
bazı analistler bitcoinin 2018 ylında 50 bin kimisi 100 bin dolar seviyesine cıkacağını öngörmekte suanda 2018 yılının yarısındayız bence 10 bin dolara cıksa yetecek .

( the10ur ) !!

Arkadaşlar dikkatli olun ( the10ur ) nickli şahıs bu adam dolandırıcı bu adamın yazdıklarına itibar etmeyin benim paramı çaldı bu adam dolandırıcıdır.

neyden bahsediyorsun sen nezaman ve nasıl paranı çalmışım ?
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
Bitcoin aralık ayından beri düşerken tutanacak bir dal bırakmadı , bui süreçte bütün destek noktalarını yıkarak aşağı düşen bitcoin ,artık 2 bin dolar seviyelerine kadar düşmesi sürpriz değil.
newbie

( the10ur ) !!

Pages:
Jump to: