Pages:
Author

Topic: ‘Bitcoin, 6900 dolarda tutunamazsa daha sert bir düşüş kapıda’ - page 3. (Read 1954 times)

member
Activity: 350
Merit: 11
Bitcoinde herkes bugün 30 eylül itibari ile bir kırılmanın gerçekleşeceğini bekliyordu ,şimdilik bitcoin fiyatı ile ilgili herhangi bir önemli değişiklik olmadı ,bakalım pazartesi günü neler değişecek ,tahminim beklenen kırılmanın 2 hafta sonra geleceğidir.
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
bu haber çok eski bir haber ama hala güncelliğini koruyor. ama uzun zamandır bu fiyatlarda kalması ileride yükselmesi lehine bir durum bence.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
Bitcoin volatil fiyatı sayesinde yatırım almaya ve destekçilerine para kazandırmaya elverişlidir. 6900 dolar seviyesi destek noktası olmadığı gibi direnç veya destek noktaları her gün değişebilir. Sert düşüş henüz kapıda değil.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Düşe düşe magma tabakasına kadar sınırları zorlaması gerekiyor herhalde? Bu kadar fazla değişkenin ve etkileyen onlarca faktörün olduğu bir piyasada bu tip açıklamalara ne gerek var anlamıyorum. Bugün dip tabir ettiğimiz nokta yarın başka bir şeye dönüşüyor nasılsa.
member
Activity: 980
Merit: 12
4 ay olmuş ve hiçbir şey değişmemiş Bitcoin'de açıkçası.  Grin Sert düşüş kapıda denmiş ama Bitcoin sabit kalmış. 6500 dolar civarı takılıyor. Seneyi de böyle kapar büyük ihtimal.
member
Activity: 994
Merit: 20
Görünen o ki sert bir düşüş falan yok ve olmayacak gibi de duruyor. Artık olmasın da zaten ve yükseliş grafiği çizmeye başlasın. Bu sene için pek umut yok fakat önümüzdeki senenin ilk aylarında piyasa düzelmeye başlar umarım.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Mayıstan bu yana değişen bir mevzu yok. Bitcoin fiyat işkencesi devam ediyor sabrımızı test ediyorlarsa bayağı dayanıklı çıktık takdir ederler umarım, iyi bir yükselişle taçlandırırlar Grin
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
Bu saatten sonra daha fazla sert düşüşleri kimsenin bünyesi kaldırmaz herhalde ama olacak olana çare yok. Sonuçta tekrar düşerse alttan toplamanın yoluna bakarız.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Hep aynı muhabbet artık bunları sadece okuyup geçiyorum. Yani yapılan yorumlara göre şekil almaya kalkarsak biz bitmişiz zaten. Bir an önce piyasa düzelse de herkes sussa artık.
member
Activity: 350
Merit: 10
şu anda piyasaları kestirmek çok zor. her gün bir iniyor ve bir çıkıyor. kısa vadede birden bire on binler seviyesine çıkması da çok olası değil. ancak EFT süreci etkileyecek piyasaları bu kesin. umarım olumlu karar çıkar da SEC ten yeşillenir piyasalar..
full member
Activity: 742
Merit: 112
son haftalar artık. teknik bakıyorum ve daralan kanalda kırılmalar başlanacak artık. sec kararı 30 eylül yanlış hatırlamıyorsam. sonucu ne olacak dikkatle incelenmeli. piyasanın vereceği tepki ne olacak? ether içinde Tom Lee, ralli başlayacak falan yazmış. bitcoinle beraber ralli yaparsa eğer bu pek çok kişinin zararını azaltır umarım.
copper member
Activity: 149
Merit: 0
Arkadaşlar öncelikle uzun zamandır konuyu takip etmiyordum . bugün inceleme şansım oldu . konuya gerçekten baya bir ilgi olmuş , herkezew fikirlerini paylaştıkları için çok teşekkür ediyorum . herkeze hayırlı forumlar.
newbie
Activity: 3
mayısta tutunamadı düştü şu andada durum böyle sanırım inş 6900u kırar 7500leri bulur ve yerini sağlamlaştırır
member
Activity: 980
Merit: 12
Şu anki çizdiği grafik tutunduğu yönünde ve hem de düşmesi beklenen seviyelerden bir hayli yukarılarda. Tabi ki bu durum, hep böyle sürecek diye bir şey de yok. Fakat derinden etkileyecek olumsuz bir gelişme olmadığı sürece bu seviyeleri görmeye bir süre daha devam ederiz.
member
Activity: 994
Merit: 20
Bitcoin 6700 dolar seviyelerinde geziyor. Olabildiğince tutunmaya hatta ufak ufak artışlar göstermeye devam ediyor. Umarım çakılma görmeyiz ve boğa piyasası gelene kadar normal seviyelerde gezmeye devam eder.
newbie
Tutunamadı. 6300-5900 arasında gezip duruyor, temeniimiz dahada aşağıya inmemesi. İşimiz ALLAHa kaldı artık..
newbie
daha nereye kadar dusecek tanri askina yeter artik tutunsun 6binlerden asagi inmesin
newbie
Activity: 75
düşse düşse ne kadar düşebilir ki. zaten düşmedi de şuan 6500 in az üstünde. ben ne çok olumlu ne de çok olumsuz yorumlara itibar etmeme taraftarıyım.
member
Activity: 406
Merit: 10
6900 dolardaki ma50 destek görevi görüyordu, şimdi altına düştük yeni direncimiz 6900.
jr. member
Activity: 364
Merit: 1
Bitcoin gene intihar eylemine devam ediyor .Artık tutunacak bir dalı kalmadı bundan sonraki süreçte bitcoini 4 -5 bin dolara kadar düşmesini izleyeceğiz maalesef.
Pages:
Jump to: