Pages:
Author

Topic: Bitcoin kazanmaya çalışmak için çok mu geç?? - page 13. (Read 2665 times)

hero member
Activity: 1111
Merit: 525
CryptoTalk.Org - Get Paid for every Post!
Hiçbirşey için geç kalmadın dostum bitcoin emekleme aşamasından yürüme aşamasına geçti şu aralar koşma devresi de yakındır cryptocurrencyde hergün yeni fırsat kapını çalar önemli olan o fırsatı kaçırmaman.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Bir şeyin geç olması için şuanda sonucunu bilmemiz gerekir. BTC yi 2-3k Dolardan almamış olabiliriz ama bu BTC nin 50-100k Dolar olmayacağı anlamına gelmiyor o sebeple geç yada değil denilmemelidir.
member
Activity: 189
Merit: 10
geç değil. geçen sende geç diyorlardı ondan önceki senede. bitcoin 1m e kadar gidecek bence.
member
Activity: 182
Merit: 22
Bende çok merak ediyorum ama bu son noktası belirsiz. Bence hergün geç kalıyoruz bailamak için hemen başlayon ki sonra geç kaldım demeyin
newbie
Activity: 9
Merit: 0
Zaman göstericek gerçekten de..Ama bildiğim tek şey var o da faucet sitelerinin ne kadar hamallık olduğu...Al sat da borsayla özellikle ilgili olanlar için iyi bir fırsat olabilir.
newbie
Activity: 51
3 4 sene önceden yatırım yapanlara göre çok kazanamayacağımız aşikar. Yine de riski göze alıp yapılan yatırımlar her türlü kar getirir.
newbie
Activity: 56
Çok geç değil ama büyük tren kaçtı gibi görünüyor. Son 1 senedir hep artma grafiğinde ve talep arttıkça yükseliş devam edecek.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
eğer edebileceğiniz zararıda göze alırsanız hayır çok geç değil.
member
Activity: 378
Merit: 14
Bunu ancak zaman gösterir ama şuan ki gidişata göre geç değil. Son 1 sene içindeki artma grafiği dehşet.
newbie
Activity: 7
Bu işe yeni girişmiş biri olarak bu sorunun cevabını ben de çok merak ediyorum...
newbie
Activity: 19
Bence de hiç birşey için geç değil,hatta Türkiye'de yeni yeni populer olmaya başladı biye diyebilirim.
sr. member
Activity: 1036
Merit: 311
Bundan 5 yıl önce de bu saatten sonra girilmez diyenler veya düşünenler illa ki oluyordu bu saatten sonra da olacaktır. Bitcoin 3 bin tl iken bile yuh dediğimi hatırlıyorum şimdi ise 75bin bu bitcoin bana en çokta hiç bişey için çokta geç kalınmadığını gösterdi. Ne kadar erken o kadar iyi. Yarının ne getireceğini kestirmek çok zor.

newbie
Activity: 20
Birçoğumuz eskiden beri, belki 2 belki 3 sene ya da daha fazla, bitcoin kazanmak ya da al sat yaparak kar etmek peşinde.Bazılarımız ise ben gibi daha yeni.
Merak ettiğim aslında bu işlere girmek için çok mu geç olmaya başladı artık,yoksa aslında bir çok insan daha uyanmadı mı hala? Hala şansımız var mı yeni yeni blockchain dünyasındaki fırsatları için?
Pages:
Jump to: