Pages:
Author

Topic: Bitcoin kazanmaya çalışmak için çok mu geç?? - page 9. (Read 2665 times)

member
Activity: 266
Merit: 10
bence de çok geç değil arkadaşım imkan buldukça yatırımını yapmalısın. özellikle bu çalkantılı dönemi iyi bir fırsat olarak görebilirsin. btc için hiçbir zaman geç değildir.
member
Activity: 308
Bence bitcoin kazanmak için hiçbir vakit çok geç değildir her zaman btc kazandıracaktır, imkanı olan yatırım yapmaya devam etsin özellikle bugünlerin alım fırsatını kaçırmasın. bir daha bu fiyatlar gelmeyecektir.
member
Activity: 182
Bitcoin kazanmak zorlastiysa bizde dolaylı yoldan kazanırız yani altcoinleri kastediyorum hemde güzel fırsatlar yakalanırsa kısa sürede güzel karlar elde edilebilir
member
Activity: 110
Merit: 11
Bence de hala geç degil dogru alım firsatini buldugun anda al alt coinlerde de geçerli dogru yatirim yapıp sabırlı olursan bence hala çok kazanabilirsin.
jr. member
Activity: 125
Merit: 2
Tren varacağı yere çoktan vardı. BTC kazmak için dünya kadar bütçe ayırman lazım, bunun yerine projesi güzel token'lara yatırım yap daha mantıklı.
newbie
Activity: 56
Merit: 0
Bitcoinde astronomik kazanclar icin tren kalktı gibi. Ama geri kalan 1400 altcoinin treni duruyor  Grin bir çoğu çöp olsada %5-10 arası iyi projeler var araştırıp yatırım yapılınca iyi kazandıran.
newbie
Activity: 3
bende daha geç olmadığı düşüncesindeyim.
member
Activity: 182
bitcoin için geç eskisine göre geç olduğu söylenebilir fakat altcoinler özellikle bitcoinin yayılmasından sonra insanlar için daha fazla kazanç fırsatı sağlar hale geldi yatırımınızı bu yönde şekillendirebilirsiniz
member
Activity: 378
Merit: 55
hiç bir şey için geç değil de. geç değil diye bütün paranı buraya yatırıp sağdan soldan duyduğun pump haberleriyle paranı çar çur edeceksen geç çok geç hemde. yazık etme parana.

oku öğren geliştir kendini. geç falan değil. daha yeni büyüyor bu piyasa.
newbie
Activity: 4
kazanmaya başlamak için geç olduğunu düşünmüyorum ben de altlar daha yeni canlanıyor
full member
Activity: 210
Merit: 100
geçmiş için düşünülecek olursa aslında yapmadığımız her iş için geç kalınmıştır,bu felsefi açıklamamdan sonra şunu söylemek istiyorum ki gelecek için bitcoinin alacağı çok yolun olduğunu düşünüyorum
newbie
Activity: 100
açıkçası her eylem riski de beraberinde taşıyor. ama şu an düşük rakamlarda ve uzun vadede yükseliş trendinde olacağına inanıyorum. tabi risk edilebilir bir parayı koymakta yarar var. tüm yatırımı koymak çok mantıklıca olmaz.
member
Activity: 322
Merit: 16
Usta bu bir çeşme ve su sürekli akıyor. Kovası olan gelir suyu doldurur. Ama kimi kovayla gelir, kimi ibrik ile gelir, kimi bardakla gelir. Ama gelen herkes doğru hamleler yaptıktan sonra suyu alır gider. Doğru hamle yapmayan elindeki bardağıda bırakır gider. Al sat değilde yatırım yapayım üç yıl sonra bakayım ne olacak dersen hiç vakit kaybetmemeni tavsiye ederim.

aynen öyle. doğrum hamle ile ve sabırlı olduktan sonra geç değil.
newbie
Activity: 1
20. yüzyıl başında telgraf, telefon, teleks vs. bulunmasıyla, ABD Patent Enstitüsü başkanı: "icat edilebilecek bir şey kalmadı!" lafını etmiştir. Ancak gelinen durum ve teknoloji ortada Grin Köşeyi dönmek belki daha zor ama iştah kabartan pek çok fırsatta mevcut.
member
Activity: 112
Usta bu bir çeşme ve su sürekli akıyor. Kovası olan gelir suyu doldurur. Ama kimi kovayla gelir, kimi ibrik ile gelir, kimi bardakla gelir. Ama gelen herkes doğru hamleler yaptıktan sonra suyu alır gider. Doğru hamle yapmayan elindeki bardağıda bırakır gider. Al sat değilde yatırım yapayım üç yıl sonra bakayım ne olacak dersen hiç vakit kaybetmemeni tavsiye ederim.
newbie
Activity: 21
Bir miktar bitcoin aldım fakat fiyat sürekli düsüyor aynı soruyu bende kendime soruyorum aynı zamanda arkadaşlarıma danışıyorum bitcoinde iniş ve çıkışların normal oldugunu aynı zamanda sabretmek gerektigini söylüyorlar bende sabırla bitcoinin yükselmesini bekliyorum.
member
Activity: 378
Merit: 55
btc almak için geç değil
icolara yatırım yapmak için geç değil
madencilik için geç değil.
trade için geç değil
hodl için geç değil

bu teknolojiden kazanç sağlamak için geç değil.

bilgi, sermaye, zaman, sabır lazım sadece.
newbie
Activity: 196
Ben bu piyasa için çok geç olduğunu düşünmüyorum.
Hep böyle şeylerde Luca Toni (italyan forvet) aklıma gelir. Adam kaç yaşından sonra profesyonel topçu oldu.
Kaç yaşına kadar da oynadı. Çalışırsak aradaki fark kapanır bence
newbie
Activity: 2
Çok geç değil. Bu tarz değerlerin bir yarılanma ömrü olur. 2017 mesela; elinde Bitcoin olanlar için muhteşem bir seneydi çünkü Bitcoin ilk yarılanma ömrünü tamamladı 2017'de. Standart, daha bilinen değerlerde ikinci, hatta sonraki yarılanma ömürleri tahmin edilebilirken Bitcoin yepyeni ve bambaşka bir değer olarak ikinci yarılanmasının ne zaman olacağını tahmin etmek zor. Ama 2017'ye benzer sürekli ve büyük artışın olacağı bir dönem muhakkak olacak. Bu yüzden asla geç değil.
full member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
Hayatta hiç bir şeye geçkalınmaz . Hatalardan ibaret olan seçimler vardır.
Pages:
Jump to: