Pages:
Author

Topic: Bitcoin kazanmaya çalışmak için çok mu geç?? - page 8. (Read 2665 times)

jr. member
Activity: 90
Merit: 1
Bu şey gibi değil mi ya ,
2014 de youtube işine girmek için geç mi ? -> yeni fenomenler geldi
2015 de youtube işine girmek için geç mi ? -> yine yeni fenomenler oluştu
2016..
2017..
2018..

Bunun aynısı bitcoin için de geçerli. Okuyup araştırın kardeşim , ingilizceniz varsa bol bol araştırın ,yoksa da önce ingilizceden başlayın.
full member
Activity: 182
Merit: 100
eHarvestHub
Bence hiçbir şey için geç değil. Bitcoin maning işinden bahsediyorsan ha tabi o çok zor ama altcoinlerde ve ICO larda hala ciddi kazanç kapıları mevcut bence
member
Activity: 560
Merit: 11
Bitcoin veren havuz sitelerini bilirsiniz. ömür törpüsüdür. günlerinizi harcasınız elinize geçen birkaç dolarlık ancadır ve onu da çekebilirseniz. Bunun yerine 100 liranız bile varsa borsaya yeni eklenen veya ico-pre ico aşamasında olan potansiyel coinleri araştırın. ihtiyaç fazlası paranı atacaksınız. kaybetsem bile umrumda diyeceğiniz tutar ile hodl yapacaksınız. benim önerim budur. Bu coin zamanla değerlenirse bitcoine dönüştererek belki hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.
newbie
Activity: 193
Merit: 0
Bence çok geç değil, çünkü yeni katılan yeni bir arkadaşım var
newbie
Activity: 28
Yarın diye bir şey yok aslında. Bugün aldığınız riskler var. Bence hiçbir şey için geç değil. Risk alsak bir şeyler olabilir.
member
Activity: 196
Merit: 10
hiç birşey için geç değil bence. bir yerlerden başlamamız lazım.
full member
Activity: 314
Merit: 101
hayr neden geç olsun. btc yapısı gereği enflasyonla mücadele edebilen bir para birimi. bundan 20 yıl sonra da btc cazip olacaktır. sonuçta üretim dolaşım arz falan hepsi ortada. 1 satoshiniz de olsa 1 btc niz de olsa mutlaka bir degeri vardır. degeri olan bir şeyi edinmek için hiçbir zaman geç olamaz.
jr. member
Activity: 34
Merit: 1
BTC için hiç bir zaman geç değil. Yarının ne getireceği belli olmaz. Bugün 10 tl lik bir BTC bile kısa sürede 100 tl olabilir. BTC treni kaçtı demek her zaman yanlış olur.
newbie
Activity: 28
Bitcoin üreteceğim diye bir durum içerisine girmenize gerek yok arkadaşlar.
member
Activity: 90
Kazanmaya çalışmak için çok geç değilde kazanabilirmiyiz kazanamazmıyız beni düşündüren kısmı bunlar. İlk girenler kadar kazanamayacağımız net olarak bellidir bu yüzden hayalci olmadan rızkının peşinde koşacaksın ne gelirse biriktireceksin.
sr. member
Activity: 616
Merit: 342
bitcoin ile 100e katlarım hayalleri için çok geç. 12bin dolardan 1.2 milyon dolar yapması pek normal değil Smiley

fakat diğer altcoinler için şans hala devam ediyor.
newbie
Activity: 2
bende aynı şeyi düşünüyorum geç mi kaldim diyorum ama risk almadan kazanç olmuyor sanırım.
newbie
Activity: 64
6-7 ay girmeyi bekledim ama hep geciktiğimi düşünüyordum. En son 3k'dan girdiğimde de farklı bi şey düşünmüyordum. Eğer girmemiş olsaydım bugün yine düşünürdüm. Çünkü hala artacağını düşünüyorum. Sonuçta günde 300-500 yükselecek hali yok  Undecided
full member
Activity: 336
EVet hocam çok geç satılan makinalar çok pahalı adamlar üstüne faiş kar koyup satıyorlar, zaten size sattıkları fiyat da öyle bir kar ediyorlar ki btc den daha karlı oluyor, yoksa size satmazlar kendileri kazarlar.
member
Activity: 364
Merit: 20
bilgisayardan btc ile kazım yapmak için geç.
10 kuruşa btc almak için geç
ama sanal para ya yatırım yapmak buradan yatırımını arttırmak için geç değil.
her gün ayrı bir fırsat sunuyor
member
Activity: 154
Tam sırası olabilir piyasadaki bu durgunluk değerlendirilmeli ve alım fırsatına çevrilmeli bende acemiyim ama iyi zamanda giriş yaptığımı güzel karlar elde edeceğimi düşünüyorum
hero member
Activity: 756
Merit: 505
olaya bakarsak herşey için çok geç diye düşünmemiz gerekir. sadece kripto para dünyası değil emlak gayrimenkul sektörü de çok farklı değil. hatta arabalar bile. her dönem kendi şartları için fırsatlar doğurur.  zaten herkes böyle düşünse ve elini çekse talep azalır mevcut değer kazanan yatırımların yükselişi de aynı oranda durur. zaman olarak biraz daha uzun bir zamana yayılır. bekleme süresi artar ama kar hep her şekilde sağlanır.
newbie
Activity: 56
Sermayen varsa tabikide iş yaparsın.Ama şimdi aldığın şeyin 100 katı pump yapmasını bekliyorsan boş hayallere girme derim.
Bu işin temelini, piyasasını öğrenmen lazım.Popüler olduğu için geldiysen tabi bir şey bekleme.
member
Activity: 112
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Hiçte geç değil özellikle şu günlerdeki düşüşten yararlanıp güzel seviyelerden alım yapılabilir ama biraz beklemek gerekiyor zira piyasa düşüşte toparlanması zaman alabilir
full member
Activity: 264
Bundan 4-5 yl öncesine kadar bitcoin madenciliği yapılıyordu ama şimdi özellikle Türkiye'de bu zor hem artık ekran kartıyla yapılmıyor hem de artık yeterince iyi kazandırmıyor.
Pages:
Jump to: