Pages:
Author

Topic: Bitcoin kazanmaya çalışmak için çok mu geç?? - page 3. (Read 2665 times)

newbie
Activity: 63
Merit: 0
Bayağı eski bir konu ama canlandırayım bir daha,
Bitcoin almak için hiçbir zaman geç değildir ufak haraketlerle bile çok kazanç sağlanabilecek bir piyasa burası
O yüzden almak istiyorsan al
member
Activity: 350
Merit: 10
bir sene önce çok geç kalmışım deyip girmemiştim ve ethereum 2 dolardı. daha sonra 880 dolardan ethereum alıp yatırım diye kenara köşeye attığımı düşündüğümde bence geç kalınmışlık yok. hala iyi analiz edip incelendiğinde karlı yatırım imkanlarının bulunacağını görebiliriz..
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Her geçen yıl bunun gibi başlıklar görmeye devam edeceğiz. Şu anda geç mi kaldık diye düşünen kişiler iki sene sonra bunu düşünenlerden çok önde olacaklar. Elbette gelirler önceki yıllara göre daha düşük ama henüz tamamen bitmedi.
member
Activity: 210
Merit: 10
Bence birazcık geç kalındığı kabul edilebilir olduğunu düşünüyorum. Devletin elektriğini falan sömürmeye calısmayın lütfen kesinlikle hiç önermiyorum
newbie
Activity: 3
iş ucuz elektrikte bitiyor hocam sanayii elektriği yada indirimli elektrik bulursan olur
jr. member
Activity: 39
Merit: 2
Hiç bir şey için geç kalınmış değil Bitcoin ve kripto para dünyası henüz yeni yeni duyulmaya başladı.  Bu tarz değerlerin bir yarılanma ömrü olur. aynı soruyu bende kendime soruyorum aynı zamanda arkadaşlarıma danışıyorum Ama kimi kovayla gelir, kimi ibrik ile gelir, kimi bardakla gelir. Ucu açık olan piyasalarda hiç bir şey için geç kalınmış denilemez.
full member
Activity: 367
Merit: 100
Ben bu düşüncenin aynısını 2015 de düşünüyordum. Yeni başlamıştım elimde hiçbişey yoktu. Olanları okuyup dinledikçe bu iş için çok geç kaşdım deyip durdum. Şimdi de başkalarına bakarak kazanılanı az görmek 2 sene sonraya hakaret olur
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Bitcoinden kazanmak için hiç de geç deil.Sadece iyi takip edip alım satım fırsatlarını kaçırmamak lazım.
jr. member
Activity: 266
madencilik için çok geç. hiç yapma. iyice zorlaştı ve daha zorlu hale gelecek. şunu yapabilirsin. bitcoindeki pumplarda ondan daha yükseğe çıkabilecek coinleri araştırır ve hodl edersin. kredili, borç para ile değil ihtiyaç fazlası bir para ile.
full member
Activity: 571
Merit: 113
Geç değil aksine şu sıralar tam zamanı bence başla elinden geldiğince kısa bi sürede battık diyenler 20 k dan alanlar yada sabırsız olanlardır
newbie
Activity: 29
madencilik eskisi kadar kazandırmıyor artık bence. ben geç kalındığını düşünüyorum.
newbie
Activity: 112
hiç bişey için geç değildir yeterki doğru yatırımlar yapmayı bilin yada öğrenin...zaten türkiye daha yüzde 70 bilmiyor türkiye için çok yeni bir pazar..bence normal borsadan btc yatırım yapmak daha mantıklı geliyor yeterki kendinize strateji belirleyin yeni en büyük başarı sabır, sabır, sabır
sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
Sadece eskisi kadar kolay değil,  hidden gem  bulabilirseniz ve sabır eder iseniz iyi paralar kazanmak mümkün hâlâ ..
Çıkış dönemlerinde daldan dala atlamadan hodl yapabilirseniz hala kazanabilir siniz ama bu da sağlam psikoloji ister
newbie
Activity: 98
Bence hala çok büyük şans var bitcoini doğrudan kazanmak zor ama bounty ve airdroplar ile yeni çıkan coinlerden toplamak hala çok kazançlı olabilir
newbie
Activity: 29
Blockhain sadece btc den ibaret olmadığı için hiçbir zaman geç olmayacak.
member
Activity: 308
Merit: 11
Tabii ki bitcoini 8 dolardan alan adamlar kadar kazanmak zor ama şansımızı denemek gerek.O kadar şanslı veya öngörülü değilsek bile hala bakir sayılabilecek bir alanın ilerisi için büyük fırsatlar doğurabileceğine inanıyorum.
newbie
Activity: 171
Bence  çok geç değil hocam, ama kazanmaktan kastınız madencilikse pek bir işe yaramıyor madenciliği
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
Hayır hocam hiç geç değil, hatta 2-3 sene için de tekrar artacak diye konuşuluyor bu fiyatlar hakkında
newbie
Activity: 26
Geleceği olan ucuz coinleri istiflemek şu anda mevcut pirimli coinleri kazmaktan daha mantıklı bana göre.
jr. member
Activity: 308
Merit: 4
Aslında erken yada gec olması ne kadar bekleyebileceğinize bitcoin fiyatları düşse bile elektrik parasını kazdığınız bitcoini satmadan ne kadar bekleyebileceğinize bağlı.Zorluk artıyor evet, gerekli ilk yatırım miktarı artıyor ona da evet. 3 sene sonra sayısı kısıtlı olarak artabilecek bitcoinin ne kadar değerlenebileceğini kestirmek zor. Kazanma ihtimalimiz kaybetme ihtimalimizden daha yüksek bence Smiley
Pages:
Jump to: