Pages:
Author

Topic: Bitcoin zengini oldun diyelim, ülkemizde bu parayı en mantıklı nasıl harcarsın? - page 8. (Read 2909 times)

jr. member
Activity: 84
Merit: 1
Kesinlikle konuta ve arsaya yatırım yaparım gelişmekte olan bölgelerde. Çünkü bu sektör enflasyondan kat ve kat daha fazla artış içinde özellikle arsada bugün 100 bin tl olan bi arsa 3 yıl sonra 1 milyonu bile görebiliyor doğru analiz ile konut arsa kesinlikle bir numara yatırımda.
newbie
Activity: 100
Merit: 0
Büyük isteklerimden biri elit bir kahve dükkanı açmak istiyorum. Kahve store gibi ya da kahve dünyası gibi.  Hem kendi arkadaşlarımla dostlarımla sohbet ederkende kullanırım.
newbie
Activity: 182
  Tahmini olarak ne kadar bitcoin den bahsediyoruz bilmiyorum ama eğerki sahip olduğun bir varlık varsa Bunu ülkene getirmeninde mutlaka bir yolu vardır. Masraflar ne kadar tutuyor tam emin değilim ama bir kaç parçaya böler türk bankalarıyla çalışan borsalardan birine yollayıp çekerdim bu konuda bir sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum. Yada araştırınca farklı alternatifler mutlaka bulunur

şu anda öyle bir şey olsa getirmen ve getirirken ödeyeceğin meblağ çok düşük. malum ortada bir likidite krizi olduğu için para azaldığı için yurtdışında getireceğin para herkesi mutlu eder.
member
Merit: 10
Bitcoin zengini derken otomatikmen insanin aklina bir  milyon bitcoin geliyor bu parayı da nasıl harcayacağız bilemem ama ben de bu miktar değil bin adet bitcoin olsa elle tutulur kaynaklara ve varlıklara yatirim yapardim. Mesela ev, arsa alabilirdim. Zaten para olsa direk ev arsa alirdi herkes, bitcoine yatirim yapmazdi.
newbie
Activity: 118
  Tahmini olarak ne kadar bitcoin den bahsediyoruz bilmiyorum ama eğerki sahip olduğun bir varlık varsa Bunu ülkene getirmeninde mutlaka bir yolu vardır. Masraflar ne kadar tutuyor tam emin değilim ama bir kaç parçaya böler türk bankalarıyla çalışan borsalardan birine yollayıp çekerdim bu konuda bir sıkıntı yaşanacağını zannetmiyorum. Yada araştırınca farklı alternatifler mutlaka bulunur
newbie
Activity: 112
Bitcoin zengini olalalım da parayı ülkeye sokmak zengin olmanın yanında hiç bir şey. İlla sokulur bir şekilde parayı nasıl sokacağını bilmeyen adam da zengin olamaz zaten.
jr. member
Activity: 252
ben emlak yatırımı yaparım diye düşünüyorum yani arsa, ev tarla tapu şeklinde bir yatırımımı olur benim
jr. member
yine en çok kazandıracak kripto piyasası. paranın yarısı keyif sürmekte. kalan yarısı da bitcoin ile alınan altcoinlere gömüp hold etmekte. birkaç tanesine gömersin ve oradaki gelişmeleri takip edersin. genel görünümünde önemli olumsuzluklar yoksa hep hold kalırsın.
full member
Activity: 616
Merit: 101
Bas parayı aize krallar gibi yaşarsın bir miktarınıda dolara yatır senden zengini yok
jr. member
Activity: 168
O parayı kazanayimda yatırım yapacak o kadar çok şey bulurum ki hiç sorma Smiley düz mantık olarak bakarsak gayrimenkul alsak bile yeter...
jr. member
Activity: 124
Merit: 2
Gayrimenkule yatırıırm heralde. Arabamıda yenilerim. Ama işte piyasa şu sıralar o kadar kırmızı ki bu hayalleri kuramıyorum.
newbie
Activity: 4
Ev,arsa,arazi al sat yapardım yüksek ihtimal
newbie
Activity: 168
garyrimenkul yatırımı en mantıklı kriz zamanlarında kazançlıdır. 2008'de bunu gördük. her zaman tutacak olan meslekler var. yiyecek sektörü. öyle milyonluk yatırıma da gerek yok. örneğin köfteci işletmecisi gördüm maşallah dedim 100'e yakın çalışan var. sen de kokoreççi açarsın, koyarsın bir usta, işlek bir mekan neden olmasın.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
istanbul'dan ve güneyden bir kaç ev alırım, kiraya verip ülkeden giderim net. hayatıma ailemle yurt dışında devam ederim, yatırımlarla ve girişimlerle ilgilenirim. bitcoin piyasasını bırakmam tabii kendileri en büyük hobim.
newbie
Activity: 4
faize yatırır hayatımı yaşarım Cheesy
sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Ev ve araba tabi ki ilk etapta. Sonrasına da bunları aldıktan sonra bakarız elbette. Neye gereksiniminiz varsa alırsınız arkadaş bunun ucu bucağı olmaz ki... Önemli olan zenginlik derken kime göre zenginlikten bahsettiğimizdir. Kimine göre 10 BTC iken kimine göre 1000 BTCdir belki zenginlik kavramı...
full member
Activity: 367
Merit: 100
Eğer zenginim diyecek kadar çok para kazanırsam gözüm ne komisyonları görür ne de vergiden kaçmaya çalışırım. Özellikle vergi konusunda kendim gider başvuru yaparım.
member
Activity: 434
Merit: 16
1 alan hariç ülkemizde tüm alanlarda haddinden fazla yatırım var. Bence olurda BTC zengini olursam İst. ve Ankara nın en lüks semtlerine lüks tuvaletler yaptırırım Smiley üstüne seyyar olarak hizmet verebilecek lüks tuvaletlerden bir filo yaparım markalaşırım ülkeyi geçtim tüm dünyadan adımdan söz ettiririm. Smiley)

Bence en fazla Show Ana habere çıkarsın hocam. Birazda viral olursun facebookta o kadar. Sonra buradan ilan açar coin karşılığı satmaya çalışırsın Cheesy
newbie
Activity: 73
1 alan hariç ülkemizde tüm alanlarda haddinden fazla yatırım var. Bence olurda BTC zengini olursam İst. ve Ankara nın en lüks semtlerine lüks tuvaletler yaptırırım Smiley üstüne seyyar olarak hizmet verebilecek lüks tuvaletlerden bir filo yaparım markalaşırım ülkeyi geçtim tüm dünyadan adımdan söz ettiririm. Smiley)
member
Activity: 434
Merit: 16
Hocam o değilde forumun yarısı Jinbi Bounty'sinde. Ya ihya olacak proje ya da çok pis patlayacak gibi geliyor. Forum sanırsın Jinbi sponsorluğunda kurulmuş gibi. Ne diyorsun?
Pages:
Jump to: