Pages:
Author

Topic: Bitcoin zengini oldun diyelim, ülkemizde bu parayı en mantıklı nasıl harcarsın? - page 7. (Read 2907 times)

member
Activity: 574
Merit: 14
Türkiye'de yaşamaya kararlı ise gıda sektörüne girebilirsin. Sağlam bir firmanın bayiliği alınır. Paranın hepsini buraya gömmezsin. kriptoya da gömer ve en azından birkaç senelik tüm ihtiyaçlarını karşılayacak kadar kriptoyu kenarda köşede saklarsın. çok alternatif var ama para olsun da düşünmesine o zaman kafa yorarsınız.
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
Hocam ben açıkçası, ev alırdım, onun yanında bir de güzel arsa alırdım, imara açılmasını beklerdim, genel olarak arsa yatırımı yani,
newbie
Activity: 43
Merit: 0
Eğer 1milyon falan değilse , 100.000 olarak ayrı ayrı zamanlarda çekerim. Ya da babamın hesabına vs çekerim 100 200 bin dikkat çekmediği söyleniyor
newbie
Activity: 210
Bence en iyi harcanacak yer devlet borsasına yatırım olur. Tabi önce vergi, araştırma vs. soruşturmasından geçildikten sonra. Ülkemize de faydamız olmuş olur.
newbie
Activity: 77
Ülkemde harçamazdım sanırım ama ben illede ülkemde harcarım diyorsan , bir fabrika açabilirdim veya ortak olabilirdim tabi ki alanı sana kalmış ama kayyum atarlar içinden geçerler ondan dediğim gibi bu ülkede olmaz.
newbie
Activity: 112
Türkiyede şuan bitcoin diğer bir deyişle kripto paralar için uygulanmış yada uygulanacak bir yasa yok şuan sadece kulaktan kulağa bir dedikodu çıktı kimse üzelmesin şuan için bir ciddi bir uygulama yoktur
sr. member
Activity: 728
Merit: 264
Ben dukkan alırdım cadde üzerinde. Tekstil işimi yapmaya devam ederdim. Çocuk hazır giyim ürünleri satardım. Isi bilen birinide oturtup basına kendimde arada sırada ugrardım mal kovalardım antepte bursada. Yurtdısına katiyyen cıkmazdım dışarda para pul olur nitekim. Hele mesleğin ve dilin yoksa zengin gittim fakir geldim aç kapıyı ben geldim edebiyatı yapmak zorunda kalmazdım emekliliğimde  Roll Eyes
newbie
Activity: 11
zengin edebildigine gore daha fazla zengin etsin diye buyuk kismini yine bitcoin olarak tutardim herhalde. bir kismi da dengelemek icin vazgecemedigimiz gayrimenkul olurdu.
member
Activity: 231
Merit: 10
valla hocam ben elden harcarım, en iyisi elden harcamak bizim devlet saçma sapan şekilde insanın başına çorap örer
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Ben şahsen arsa alırdım. Çok az miktar yatırımımı kripto borsasında tutardım. Evim yok ev alırdım, arabam yoksa araba alırdım Smiley
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Yunanistan'dan iki adet ev alırım. Bu şekilde hem kendiniz hem de aileniz için oturum hakkı veriyorlar. Birinde otur, birini kiraya ver; aylık ufak tefek masrafların çıkar. Ondan sonra avrupanın istediğin yerinde yaşamaya hak kazanmış olursun.

Yunanistan Konsolosluğunun konu ile ilgili yazısına baktım. 2 ev değil, 250 bin euro değerinde mülk demişler. Bunun karşılığında da beş yıllık oturma izni alıyorsunuz.
Zengin olalım da bunları daha detaylı inceler öğreniriz Cheesy
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
Yunanistan'dan iki adet ev alırım. Bu şekilde hem kendiniz hem de aileniz için oturum hakkı veriyorlar. Birinde otur, birini kiraya ver; aylık ufak tefek masrafların çıkar. Ondan sonra avrupanın istediğin yerinde yaşamaya hak kazanmış olursun.

mantıklı . bu yapılabilir yazdım kenara
newbie
Activity: 84
Sadece para yerim , dünyayı gezerim , boşluğa düştüğümü hissettiğim anda yatırım düşünebilirim yada bilmiyorum ilk zengin olmak lazım tam terside olabilir .
newbie
Activity: 77
şu anda ülke öyle bir konumda ki yalnızca parası olan para kazanabilir. bunun yöntemi de faiz, altın ya da petrol gibi yatırımlardan geçiyor. bana kalırsa en uygunu faize yatırmak. olur da bir girişimde bulunmak isterseniz zengin kesime hitap etmek zorundasınız. orta ve alt kesimden kazanabileceğiniz bir para yok, adamlar zaten borç içinde.
full member
Activity: 980
Merit: 152
jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Türkiye'de yaşıyoruz harcamayı çok düşünmeyin. Devlet zaten bir şekilde ortak oluyor bizim soframıza. Yüklü çekim yaparız devlet der bi dur bakalım neymiş bu. Ha gelirmiş ver bakalım %30'unu  Grin
full member
Activity: 266
Merit: 214
Analist - Trader - Yazar
kazanalımda bro harcaması kolay olur. her türlü harcanır.
jr. member
Activity: 630
Merit: 1
Kripto zengini olduktan sonra neyin yatirimini yapayim artik parayi harcama zamani. Madem kazandik zengin olduk catir catir yerim ben o parayi. Hakkini veririm yani. Ama suda var keiptoyu birakmak kolay degil.
newbie
Activity: 8
kısmen toprağa yatırım ve sonrasında tekrar kriptoda devam.
zaten bekleyerek oluşacak zenginlik imkansız, talep o desteği karşılamaz neredeyse imkansız.
newbie
Activity: 98
Tabi ki inşaata yatırırım, müteahhit olmak var bu ülkede, hatta işler büyütüp inşaat şirketi kurabilirsen çok büyük ihalelere katılıp kazanabilirsin sonra gelsin paralar
Pages:
Jump to: