Pages:
Author

Topic: Bitcoin zengini oldun diyelim, ülkemizde bu parayı en mantıklı nasıl harcarsın? - page 6. (Read 2909 times)

member
Activity: 252
Merit: 11
🔰FERRUM NETWORK🔰
Türkiye'de şu an limit nedir ? Tek seferde 100 bin TL üzeri çekip sorun yaşayan oldu mu ?
jr. member
Activity: 91
Merit: 1
Parayı çektikten sonra ne iş yaparsınız o sizin tercihiniz.
Ancak parayı çekme konusuna gelince bir defada çekmemenizi tavsiye ederim. Vergi dairesi sorgulayacaktır yüksek miktarlarda olursa.
Ben dolarla çekiyorum yurtdışı hesabıma. Ordan da kartla kullanıyorum. Türk hesabına cekecekseniz yine de bittrex gibi bir borsadan fee'siz istediğiniz kayitli banka hesabiniza çekebilirsiniz.
newbie
Activity: 65
Merit: 0
İlk önce gidip bir uçak bileti alıyorsun ondan sonra  uçup gidiyorsun bu ülkede bu parayı harcamak aptallık olur
newbie
Activity: 98
Bu konuda çok sığ düşünüyorum. Bankaların faiz hesaplama sayfaları oluyor. Lotodan para çıkması hayalim bile o sayfalarda benim. Yatırır bankaya faiziyle ufak tefek işler yaparım cafe açarım mesela
jr. member
Activity: 252
Merit: 3
O kadar büyük meblalar kazanıpta türkiyeye parayı sokamıyorsa zaten hiç uğraşmasın bence. Parayı kazanan adam her türlü bulur yolunu kafaları pek yormaya gerek yok.

Türkiye'ye para sokmakta herhangi bir sıkıntı yok zaten şu anda. İstediğin gibi borsalarda bozdurup hesabına çekebilirsin parayı.

benim düşünsem ise yatırım ama inşaat değil.  Grin
newbie
Activity: 168
O kadar büyük meblalar kazanıpta türkiyeye parayı sokamıyorsa zaten hiç uğraşmasın bence. Parayı kazanan adam her türlü bulur yolunu kafaları pek yormaya gerek yok.
newbie
Activity: 63
İlk olarak parayı gıdım gıdım çekiyorsun kardeşim ondan sonra alıyorsun bi pasaport sonra uçup gidiyorsun bu ülkeden artık orda düşünürüz
newbie
Activity: 140
Ben inşaat şirketinde çalışıyorum. O yüzden parayı nasıl vergi yağmuruna tutulmadan TR'ye getirebilirsin anlatabilirim.

Türkiye'de kendine yüksek sermayeli bir şirket kurabilirsin. Parayı oraya aktararak daha az vergi olayı olabilir. Ayrıca başında ağrımaz.

Tabi şuan yurtdışından istediğini getirebiliyorsun, bunun süresi var artık ne zamana kadarsa. Sen malını getir, devlet bir şey demiyor.

Bir de o kadar param olsa piyasada bir sürü boş daire var. Onları toplar, kiraya veririm. Kiraya meraklı insanlarımız.
newbie
Activity: 58
valla öyle bir para kazansam bırak yatırımı dünyayı gezerdim bu dünyaya birdaha gelmiyorsun.
newbie
Activity: 294
ben direk metruk bina alırım kentsel dönüşüme veririm hocam en karlısı o şekilde oluyor, belediyeciler de arada yiyor senin paranı ama el mecbur türkiyedesin
jr. member
Activity: 280
Merit: 4
valla en mantıklısı ülkeyi terk edip oralarda yatırım yapmak lazım, türkiyede ne var ne yok çökerler tepenize, 1 kriptocu fetöcü iftirasına bakar hocam
newbie
Activity: 11
herkes bitcoin zengini olursa ev araba alma hayalinde ote yandan da bitcoin kumar gibi goruluyor. acaba kumarda para kazanip ev araba alan var mi hic? ben rastlamadim.
newbie
Activity: 84
zengin olduktan sonra en kolay yolu parayı çekmek. elden satarsınız yurtdışındaki bitcoin atmlerini kullanırsınız bitcoinle satılan araba ev alırsınız 5-6ya bölüp parça parça çekersiniz. yeter ki zengin olun.
newbie
Activity: 55
Yeterki zengin olalım. O parayı bir şekilde TR ye sokarız.
En basit örnegi; Finans çözüm ortakları var.
jr. member
Activity: 224
Merit: 4
kesin olan bir şey varsa hazıra dağ dayanmayacağıdır. sürekli lüks içinde yaşayıp da değerlendirmezsen o para kısa sürede biter. sonra daha hızlı erir. ekonomik krizde bile iş yapacak sektörler var ülkemizde.
member
Activity: 308
Merit: 10
Bitcoin zengini olsam bozdurur bozduryr TL ye cevirip yerim nasi olsa vergi yok kesinti yok. Herkesinde bu mantikta dusunecegini tahmin ediyorum Smiley

1 yıl sonra kalkıp vergi getirirlerse bizim vampirler önce geçmişe bir döner bakarlar. Bir şekilde kılıfına uydurur deste deste vergi borcu çıkartırlar. O kadar paranın vergisi de koymaz değil .d
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
Tabi ki betona yatırırım başka türlü para kazanmak çok zor. İnşaatlarla servetime servet katarım. Artık doyma noktasına ulaştı diyorlar ama bir kentsel dönüşüm kararına bakar canlanması
sr. member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
Harcamak isterse insan illaki bir yolu bulunur. Amaç yatırım yapmaksa eğer o zaman meblanın büyüklüyüğüne bağlı olarak. Arsa, altın, gümüş gibi değerli madenlere çevrilip uzun vadeli saklanabilir.
newbie
Activity: 238
Bitcoin zengini olsam bozdurur bozduryr TL ye cevirip yerim nasi olsa vergi yok kesinti yok. Herkesinde bu mantikta dusunecegini tahmin ediyorum Smiley
newbie
Activity: 266
En güzeli valla dolar alıp kenarıya atmak ,zaten sürekli yükseliyor, iyi para kazanılıyor
Pages:
Jump to: