Pages:
Author

Topic: Bitcoin'e vergi getirmek imkansıza yakın! - page 4. (Read 1774 times)

newbie
Activity: 140
Merit: 0
Evet imkansıza yakın görünüyor vr de gelse bile geçmişe dönük olması hukuken imkansız
member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Doğru olmasa da tam manada güzel konusmussunuz hocam evet bitcoine vergi getirmek imkansıza yakın ancak para sokmak gibi işler de insanlar vergilendirmeden kaçmadan bunu başaramıyorlar.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
Türkiye'deki kripto para borsalarına ve kullanıcılara da bir vegi getirmeleri muhtemel. Şu an türkiyede hacimsel olarak düşük onun için el atmıyorlar galiba. Ama gelecekte ne olur bilinmez.
member
Activity: 194
Bilinen yöntemlerle zor ama para çekişlerde banka transferleri inceleniyor 2000tl üzeri. Onlara gelir vergisi yapabilir ama yatırdığın parayı da bilmesi gerekli aslında
sr. member
Activity: 546
Merit: 252
Bitcoine vergi getirmek imkansız olmamakla birlikte, kripto paraların tanımlanması vergilendirmede en önemli anlaşmazlık gibi görünüyor. Tanımı yapıldıktan sonra vergilendirmek en basit kısmı. Oranlar konusunun abartılmaması yatırımcılar açısından önemli.
legendary
Activity: 1050
Merit: 1000
Burada asıp kesmenin anlamı yok. Devlet vergi getirmek isterse çatır çatır getirir. Ve aynı şekilde de alır parasını geçer. Kaldı ki zaten yurt dışından ülkeye para sokmak zaten sıkıntı bir durum. Bunun için çokta zorlamaya gerek yok. İki tarafıda üzmeyecek oranlar olursa vergi uygun bir seçenek haline gelir.
newbie
Activity: 4
bence bizim ülkemizde olunca imkansız diye birşey yoktur. çok yakın bir zamanda vergi gelirse valla çok şaşırmam.
full member
Activity: 266
Merit: 100
https://cryptassist.io
İmkansız değil tabi parayı ülkeye sokmıcaksan. Sonuçta devlet alma hakkına sahip. Vergi seçeneği yasaklamadan daha makul. Evet kendi paranla kazandığın bir şeyi öylece vermek zor ama bunu makul oranlarda yapılandırmak bence daha iyi bir netice sağlar.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Keske oyle olsa ama bir ulke vergi getirecek olduktan sonra imkansiz diye birsey yoktur.
member
Activity: 244
İmkansız diye bişey yok , her türlü vergi getirebilirler. Kanun koyucu ve uygulayıcı devlet istediği herşeyi yapar. Umarım oranını yüksek tutmazlar.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
Ulkeler bunu yapmak istediklerinde maalesef basariyor. Yatirimci buyuk oranda olmadiktan sonra tepki gostermeyecektir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Umarim oyle olur. Gelmemesi butun yatirimcilar icin yararli olacak ve yeni baslayacaklar icin cekici hale gelecek.
member
Activity: 62
tespit etmek imkansız bu nedenle vergi olmaz
newbie
Activity: 217
ben de öyle abartacaklarını düşünmüyorum ki abartırlarsa kimse ödemez ama makul paralar keserlerse seve seve ödenir..
newbie
Activity: 224
vergiyi bitcoini reel paraya çevirdiğimizde hesaplarımızda ki girişlerden takip edip oradan alacaklar.gayette getirebilirler..
member
Activity: 154
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Bitcoine vergi gelse bile geçmişe yürütülemez
Ama ben kısa sürede geleceğini düşünmüyor
Hocam makable şamil olmama ilkesi anlık işlemler de uygulanır bitcoine vergi getirildiği an bitcoin bulunduran herkes vergilendirmeye tabi tutulacaktır. Bilip bilmeden atmayın şurada.
newbie
Activity: 140
Bitcoine vergi gelse bile geçmişe yürütülemez
Ama ben kısa sürede geleceğini düşünmüyor
full member
Activity: 546
Merit: 100
Niye imkansiz olsun ki bu ac gozlu devletler her seyi yaparlar ben guvenmiyorum bu vergi konusunda kimseye konu para olunca gozleri doner.
newbie
Activity: 294
Hocam vergi getirilir de bu vergi olayı,  kör tuttuğunu, topal yakaladığını şeklinde bir sistem olur çünkü, bitcoinin takip edilmesi ve kanıtlanması oldukça zor,
newbie
Activity: 135
Imkansiz diye birsey yok hocam. Ulkeler bir sekilde basariyor maalesef.
Pages:
Jump to: