Pages:
Author

Topic: Bitcoin'e vergi getirmek imkansıza yakın! - page 6. (Read 1774 times)

member
Activity: 308
Merit: 11
Ben imkansiz bir olay oldugunu dusunmuyorum getirmek isteyen ulkeler catir cutur getiriyor vergileri ve bazilari cidden ucuk vergilerden bahsediyorlar.
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
 Mesele paraya dönüştürmek değilki, mesele parayı ülkeye sokmak dikkat çekmeden. Ordan vergilendirme yapıyorlar zaten. Devlet vergi her türlü koyar engelleyemeyiz bunu. Sade vergi oranı düşük olduğu zaman kabulleniriz. Kimse kazandığının yarını vergiye vermek istemez.
full member
Activity: 518
Merit: 102
Forumda Hollanda'nın Dijital para birimlerine yönelik vergi getirdiğine ilişkin bir başlık açılmıştı. Bu mümkün olmayan bir durum değil ayrıca da devletler nezrinde para takibi ve bunu yasal hale getirmede önemli bir adım.
member
Activity: 308
Merit: 10
aslında imkansıza yakın değil elbet amerika yada avrupadaki örneklerine bakılarak bir yol izlenebilir ama bunun bize katkısı nedir önemli olan yapıcı inovatif şeylerde yarışmak
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
her şeye yüksek vergi verirken birde kripto para için vergi vermek istemem, ne alış veriş etsem %50 vergi ödüyorum. piyasa zaten inmiş sepet erimiş devlet tasarruf yapsın vergi oranlarını düşürsün.
member
Activity: 224
Merit: 11
imkansız olsun bence de ben vergi vermek istemiyorum ota boka vergi veriyoruz zaten bunda da vergi vereceksek bizim sayemizde ayakta duran şu devletin ne ayrıcalığı kalıyor
sr. member
Activity: 672
Merit: 273
-
Devlet istedikten sonra ne yapar eder alır merak etmeyin siz. Devletlerin 2 söyliyeceği söz dump etkesinide yapacağını unutmayın o yüzden seve seve vereceğiz.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bence de bu en azından bizim ülke için geçerli
Ama ne olur ne olmaz kısa süre sonra vergi de çıkabilir
newbie
Activity: 126
Bi de şu şekilde düşünmek lazım geçmiş bir kay hakkında şimdinin kanununa göre hüküm verilmez
sr. member
Activity: 392
Merit: 252
Bitcoin için vergi imkansız değil düzenleme ile vergi konabilir. Yurtdışından belli miktarın üzerinde para getiren herkes incelemeye takılır, vergiden kaçış yok. Sorun vergi oranı az oran bizi düzgün davranmaya sevk eder.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Getiren ulkeler bal gibi getiriyor. Hatta bir kaci oldukca yuksek oranli vergiler getirmekte. Bu durum yatirimciyi alternatiflere itiyor.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
bazı ülkelerin vergi daireleri inceleme yapıyor belçika gibi, hollanda vergi getirecek, hindistan yüksek oranda vergi getirdi.  maalesef kripto tüccarlarını parayı dışarıya taşımaya mecbur bırakacaklar.
full member
Activity: 252
Merit: 105
Bir kaç ülke yavaş yavaş Bitcoin ve kripto kazançlarını vergilendirmeye başladı en son sanırım Hollanda''dan böyle bir haber geldi, oranlarda gayet makuldü. Bizim ülkede de eninde sonunda bir vergilendirme yaşanacaktır.
member
Activity: 574
Merit: 14
Türkiyede bitcoini bozdurmak istiyorsan ağırlıklı borsaları kullanmalısın 4-5 tane zaten. onlarla maliye birlikte çalışarak izini bulabilir. yok forumdan hallederim dersen banka hesabındaki hareketlilikten illa ki maliye radarına girersin. elden bozdurayım diyorsan kimliğini karşıdakine açık etmek zorundasın bu durumda risk daha artıyor. vergilendirme olayı mümkün yalnız kolay değil. suç kapsamına alınırsa ki bu kripto paralar iş daha beter hale gelecek.
legendary
Activity: 1540
Merit: 1016
BTC fiyatı düşünce haberlerden düştü. Şimdilik bir vergi düzenlemesi olmaz herhalde. Olacak olsa son torba yasaların birinden çıkardı. Fiyatın ve ilginin tekrar yükselmesini bekleyecekler gibi duruyor. Konu ilk açıldığında durum farklıydı ancak son zamanlarda yapılan vergi artışlarıyla birlikte kripto para piyasasına kesin vergi gelir.
full member
Activity: 168
Merit: 100
bence getirilmesi hiç vergi olmamasından çok çok daha büyük bir ihtimal zaten yakın zamanda da bir kaç ülkeden bu tür adımların atıldığını duyuyoruz bu da bunun bir göstergesi
newbie
Activity: 238
Maalesef getiren getiriyor. Umarim ulkemizde gelmez ama bircok ulke oldukca yuksek vergiler getiriyor.
member
Activity: 210
Merit: 10
Borsalara ekstra vergi getirilebilir ama o da biryere kadar zaten bitcoine vergi getirilmesi mantiksiz aslinda cunku bir takas sistemi
full member
Activity: 336
Merit: 100
bitcoinevergi getirmek imkansız değil, çok basit, hangi kripto para ise, o kripto para cinsinden vergi gelirse problem ortadan kalkar, ama ben gene de vergiye tabi olmasını doğru bulmuyorum.
full member
Activity: 686
Merit: 104
bence bu ülkede imkansız diye bir şey yok hele vergi konusunda, isteğim getirmemeleri doğrultusunda fakat her şey beklenir bu ülkede her şeye vergi koyuyorlar nasılsa
Pages:
Jump to: