Pages:
Author

Topic: BOĞA ve AYI Sezonu Hakkında - page 11. (Read 3293 times)

member
Activity: 574
Merit: 34
April 26, 2018, 03:45:16 PM
soru: Ayı ve Boğa terimleri nerden geldi?

Zaten bunu konuda  paylaşmıştım ama örnek olarak https://www.kriptom.com/blog/boga-ve-ayi-piyasasi-nedir/ linki de inceleyebilirsiniz. Kullanıyoruz ister istemez bu terimleri mutlaka karşımıza çıkıyor.  Bu benim paylaşımım işte alın bu terimleri kullanın demek değil bu terimleri duyup kullanıp ne olduğunu bilmeyenler için bilgi kaynağıdır. Kullanıp kullanmamak kişinin kendi isteğine bağlıdır. Kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz. İster düştü der ister ayı geldi Smiley
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
April 26, 2018, 03:15:28 PM
soru: Ayı ve Boğa terimleri nerden geldi?
member
April 26, 2018, 03:12:17 PM
Bilgiler için teşekkürler boğa sezonuna gireceğimiz günü sonsuz bir sabırsızlıkla bekliyorum inşallah gireriz ve bizide güneşli günler karşılar yahu.
Rica ederim. Gerçekten öyle sabırsızlıkla bekliyorum ben de ama çok uzadı Smiley inşallah yaza doğru olursa bu baya güneşli olcak zaten bu kez çok yükseleceğini tahmin ediyorum ama hayırlısı bakalım.
member
April 26, 2018, 03:10:40 PM
benim için hep ayı sezonu oluyor.sadece burada değil hayatta da böyle Cheesy sanırım ben bir ayı olacakmışım son anda dönmüşüm Cheesy
Estağfurullah. Ayı gitmedi bizden boğa da gelse biz ayı gibi kalırız Smiley Şaka bir yana gelse çok iyi olacak yüksek fiyatlar 9 k yı aşması lazım artık bakalım ne zamana olcak sabır sabır çekip bekliycez.
jr. member
Activity: 126
Merit: 1
April 26, 2018, 02:13:56 PM
Bilgiler için teşekkürler boğa sezonuna gireceğimiz günü sonsuz bir sabırsızlıkla bekliyorum inşallah gireriz ve bizide güneşli günler karşılar yahu.
newbie
Activity: 224
Merit: 0
April 26, 2018, 01:40:46 PM
benim için hep ayı sezonu oluyor.sadece burada değil hayatta da böyle Cheesy sanırım ben bir ayı olacakmışım son anda dönmüşüm Cheesy
member
April 26, 2018, 12:00:50 PM
Sanki boğa piyasası başladı gibi diyoruz yok bence hala gelmedi sadece umut veriyor bu herhangi bir değişiklik yok. Yaza kadar yolu var ama daha uzun sürerse sabrı tükenen çok insan var ne yapar artık belli olmaz. Zararı kurtarmak için bekliyor beklerken daha da zarar ediyor inşallah artık düzelir.
member
April 24, 2018, 03:21:52 PM
Boğa sezonu açılıyor sanırım tren yola koyuldu artık he düşüş olurmu tabiki olur ama ne zaman olur nederece olur bunu hepberaber göreceğiz. bol coinler tokenler diliyorum herkese.

Sağol teşekkürler boğa geldi de altcoinler ayıdan çıkamadı. İnşallah hepside toparlanır bakalım ne olcak artık hayırlısı olsun
member
Activity: 196
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
April 24, 2018, 01:32:58 PM
Boğa sezonu açılıyor sanırım tren yola koyuldu artık he düşüş olurmu tabiki olur ama ne zaman olur nederece olur bunu hepberaber göreceğiz. bol coinler tokenler diliyorum herkese.
member
April 24, 2018, 01:27:02 PM
boğa sezonunu ve ayı sezonunu ayırt edebilmek öyle kolay değildir büyük bir meziyettir, zaten bunu bilenler zengin olurlar paraya para demezler, böyle bir şeyi açıkladığınız için çok teşekkürler
Rica ederim. Tabi büyük bir bilgi birikimi ve kişisel becerilerinize bağlı birazda teknik olarak dolu olmak gerek. Bilgi kaynağı burada bulunsun bu konu da.
member
Activity: 61
Merit: 100
April 23, 2018, 02:46:47 PM
boğa sezonunu ve ayı sezonunu ayırt edebilmek öyle kolay değildir büyük bir meziyettir, zaten bunu bilenler zengin olurlar paraya para demezler, böyle bir şeyi açıkladığınız için çok teşekkürler
member
April 23, 2018, 10:57:50 AM
Boğa sezonu ve ayı sezonu ne demek bilmeyenler için gayet açıklayıcı bir yazı olmuş ellerine sağlık. Tabi bizim piyasada bunlar biraz farklı oluyor, en ufak spekülasyondan etkilenen bir piyasadayız.
Rica ederim büyük bir çoğunluğu bu terimleri kullanmakta o yüzden de daha detaylı bilgi sahibi olabilmeleri için böyle bir çalışma yaptım.
member
Activity: 244
April 23, 2018, 10:26:57 AM
Boğa sezonu ve ayı sezonu ne demek bilmeyenler için gayet açıklayıcı bir yazı olmuş ellerine sağlık. Tabi bizim piyasada bunlar biraz farklı oluyor, en ufak spekülasyondan etkilenen bir piyasadayız.
member
April 23, 2018, 10:15:26 AM
aslında kural basit, boğada sat, ayıda al, bu kadar. ama bizim millet tam tersini yapıyor hep
Smiley Bilgi depolamak lazım körü körüne giderlerse hep yanlış işler yaparlar tabi uyanık olmak lazım en başta.
Kural olarak çok basit görünmekle birlikte ayılar ve boğalar geliyorum ya da gidiyorum şeklinde yatırımcılara davetiye yollamadığından mütevellit  bunları uygulamak bayağı bi  zor oluyor  Wink
Yani o kadar da basit değil Smiley takip etmeden iyi bilgi birikimi olmadan çok zor bazı tahminler Allah hayırlısını nasip etsin inşallah Smiley
member
Activity: 201
The Experience Layer of the Decentralized Internet
April 22, 2018, 06:32:41 PM
ben bu boğa ve ayı sezonu hakkında daha tecrübeli olsam gerçekten iyi kazançlarla çıkacağımı düşünüyorum güzel hareket edilirse iyi kazançlar sağlanabilir.
member
Activity: 564
Merit: 19
April 22, 2018, 06:09:44 PM
Boğamsı bir hava var ama temkinli olmak gerek.
full member
Activity: 280
Merit: 100
April 22, 2018, 02:28:19 PM
aslında kural basit, boğada sat, ayıda al, bu kadar. ama bizim millet tam tersini yapıyor hep
Smiley Bilgi depolamak lazım körü körüne giderlerse hep yanlış işler yaparlar tabi uyanık olmak lazım en başta.
Kural olarak çok basit görünmekle birlikte ayılar ve boğalar geliyorum ya da gidiyorum şeklinde yatırımcılara davetiye yollamadığından mütevellit  bunları uygulamak bayağı bi  zor oluyor  Wink
member
April 20, 2018, 08:28:56 AM
full member
Activity: 280
Merit: 102
April 20, 2018, 04:35:44 AM
newbie
Activity: 36
Merit: 0
April 19, 2018, 07:07:09 PM
boğa sezonu açıldı galiba baya baya yeşillenmiş ortalık
Pages:
Jump to: