Pages:
Author

Topic: BOĞA ve AYI Sezonu Hakkında - page 12. (Read 3293 times)

member
Activity: 574
Merit: 34
April 19, 2018, 04:44:14 PM
Umarım gelmiştir artık şu boğa, hem piyasadan çok uzaklaştık, hem de çok kaybettik.
Fenomenler önce halen boğadayız dediler, ayı başladı kaybettik. Şubatta boğa dediler, tutmadı. Martta dediler, tutmadı. Nisan dediler, belki bu defa tutar.
En profesyonel görünen kişiler bile analiz yapamıyor, sadece basit bir tahmin yapıyor bence, çok nadiren de tutturabiliyorlar.

Yani biran önce gelsin zarar büyük. Analizleri takip etmek ama çokta bağlı kalmamak gerek bekleyip göreceğiz sabırlı olmak en önemlisi bıktırdı ama çaresizce bekliycez eğer bir hedefimiz var ise
member
April 19, 2018, 04:42:02 PM
Paylaşımda ki bilgiler baya faydalı oldu. Emeğinize sağlık. Ayıyla boğayla uğraşacak vaktim çok yok ben yatırımımı yaptım kendimce. Sabırla bekleyeceğim hedeflediğim yere ulaşana kadar. Grin
Rica ederim. En doğru sağa sola pek bakmadan kendinden emin hareket etmek. İnşallah sabrımızın karşılığını alırız. Bol kazançlar Smiley
full member
Activity: 219
Merit: 109
April 19, 2018, 04:26:15 PM
Umarım gelmiştir artık şu boğa, hem piyasadan çok uzaklaştık, hem de çok kaybettik.
Fenomenler önce halen boğadayız dediler, ayı başladı kaybettik. Şubatta boğa dediler, tutmadı. Martta dediler, tutmadı. Nisan dediler, belki bu defa tutar.
En profesyonel görünen kişiler bile analiz yapamıyor, sadece basit bir tahmin yapıyor bence, çok nadiren de tutturabiliyorlar.
member
Activity: 182
Merit: 10
April 19, 2018, 04:17:35 PM
Paylaşımda ki bilgiler baya faydalı oldu. Emeğinize sağlık. Ayıyla boğayla uğraşacak vaktim çok yok ben yatırımımı yaptım kendimce. Sabırla bekleyeceğim hedeflediğim yere ulaşana kadar. Grin
member
April 19, 2018, 03:32:58 PM
kesinlikle aynı fikri paylaşmakta ısrar ediyorum, henüz piyasa şartları tam iyileşmeye işaret etmiyor, önümüzde vakit var mayıs ayını beklemek lazım. ayı sezonu etkilerini yitiriyor ama boğa sezonu yeterince güçlü hissiyat vermiyor.
öyle evet bakıyorum acaba 9 10 k ları görür mü diye ama bu aralarda hiç öyle yükselecek gibi değil ben yaza kadar düzelir diyorum.  Haziran gibi mesela  belki daha uzun da sürebilir belli olmaz artık bakalım ne olcak
member
April 19, 2018, 03:30:52 PM
Ayı piyasasının yavaş yavaş sonlarına doğru geldiğimizi düşünüyorum. Her piyasada olduğu gibi burada da ara ara birbirini takip eden bu süreci yaşamaya devam edeceğiz. Hamlelerimizi doğru belirleyip sağlam adımlar atmamız ilk önceliğimiz olmalı.
Aynen çok doğru iyi düşünüp iyi hareket etmek lazım bu gibi ondan ona geçerken yanlış yapılacak bir işlem büyük zararlara yol açabilir. Dikkatli ve sabırlı olmak gerek yavaş yavaş düzeliyor bence de piyasa artık daha pek de düşmez gibi geliyor.
member
April 19, 2018, 03:28:17 PM
ayı sezonu geride kalmaya devam ediyor hemen hemen tüm olumsuz kötü haberlerin geride kaldığını düşünmek istiyorum. bundan sonra ileriye umut dolu ve 2017 yılının son aylarındaki bir pazar havası gelecekmiş gibi hissediyorum.
İnşallah öyle olur dostum. Kalsın geride uzun bir zaman da gelmesin artık Smiley İyi düşünelim iyi olsun çok da düşmez herhalde artık bundan sonra. Bu aralarda biraz daha devam eder. Yaza kadar düzelir diyorum nasip artık bakalım bekleyip göreceğiz bundan sonrasını.
sr. member
Activity: 484
Merit: 250
HubrisOne
April 19, 2018, 06:10:37 AM
kesinlikle aynı fikri paylaşmakta ısrar ediyorum, henüz piyasa şartları tam iyileşmeye işaret etmiyor, önümüzde vakit var mayıs ayını beklemek lazım. ayı sezonu etkilerini yitiriyor ama boğa sezonu yeterince güçlü hissiyat vermiyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
April 19, 2018, 04:17:04 AM
Ben şu anki piyasa koşullarının ne ayı ne de boğa sezonuna uyduğuna düşünüyorum. Daha çok stabilite hakim ve artışlar da kademeli olarak gerçekleşiyor. Ayı sezonu olmasa da bir miktar daha düşüşler görebiliriz.
member
Activity: 83
Merit: 10
April 19, 2018, 03:17:00 AM
Ayı piyasasının yavaş yavaş sonlarına doğru geldiğimizi düşünüyorum. Her piyasada olduğu gibi burada da ara ara birbirini takip eden bu süreci yaşamaya devam edeceğiz. Hamlelerimizi doğru belirleyip sağlam adımlar atmamız ilk önceliğimiz olmalı.
newbie
Activity: 159
Merit: 0
April 18, 2018, 06:01:42 PM
Yapılcak işlem basit aslında ayı sezonu piyasaya girip olumsuz havada dipten almak boğa gelincede kademeli satım yada hedef fiyat gelirse toptan satış ile kar etmek.
member
April 17, 2018, 07:18:14 PM
Boğa ve ayı sezonunu gerçekten doğru şekilde ayırt etmek, ve buna uygun şekilde hareket etmek, bir kripto para yatırımcısı için olmazsa olmaz şeylerden biri
Aynen bunu ayırt etmek bayağı tecrübe de gerektirir. yanlış düşünce ile hareket edilirse büyük zararlara sebep olabilir. Bilgi kaynağı olması açısından iyi bir paylaşım oldu umarım
newbie
Activity: 266
Merit: 0
April 17, 2018, 06:43:40 PM
Boğa ve ayı sezonunu gerçekten doğru şekilde ayırt etmek, ve buna uygun şekilde hareket etmek, bir kripto para yatırımcısı için olmazsa olmaz şeylerden biri
member
April 15, 2018, 08:08:39 AM
boga sezonuna girdiğimizi düşünüyorum inşallah uzun uzadıya bir sezon olur
inşallah biraz daha yükselmeye başladı umutlandırıyo ama bu şekilde devam edermi bilemiyoruz bakalım ne olacak .
jr. member
Activity: 142
Merit: 1
April 15, 2018, 07:55:59 AM
boga sezonuna girdiğimizi düşünüyorum inşallah uzun uzadıya bir sezon olur
member
April 15, 2018, 06:05:07 AM
Ayı sezonunda dayanan adamlar bazen boğada daldan dala zıplıyor bu da acı oluyor okyanusu geçip çayda boğulma denebilir buna ayıda düştükçe kademeli alıp boğadada karları reelize etmek lazım tabi farklı mantıklarda yatırım tipleri olabilir 1 yıllık hodl gibi.
Öyle bir anda  piyasanın  değişiminde heyecandan ne yapacağını şaşıran mutlaka vardır Smiley mantıklı düşünmek gerek ona göre hareket edilmeli bakalım gerçek boğa gelsin de görelim artık.
member
April 15, 2018, 04:42:12 AM
boğanın gelişini dört gözle bekler olduk. yalancı boğaya denk geldik en son. artık gerçeğini sabırsızlık ile bekliyoruz bundan eminim çünkü herkes perişan oldu.
Öyle oldu boğa yalancı ne zaman gelir gerçeği 4 gözle bekliyoruz artık dayanacak imkanda bırakmıyor böyle inşallah daha fazla zarar ettirmez bu kadar insana.
member
April 15, 2018, 04:37:13 AM
ayılar boğalar karıştı sanırım. Cheesy yoksa rol değişikliği mi oldu.

ben onu bunu anlamam. bahar geldi ben yazı iple çekiyorum. Smiley geçen mayıs döneminden 2018 ocak ayına kadar olan yazı bu yılda istiyorum.

coininiz bol olsun. Smiley

Çok karıştı hem de neredeyiz artık belli değil Smiley evet o yeşil gördüğümüz yüksek fiyatları sabırla bekliyoruz bakalım inşallah gelir biran önce Smiley teşekkürler sizin de bol kazançlarınız olsun
member
Activity: 476
Merit: 75
April 14, 2018, 06:51:20 PM
Ayı sezonunda dayanan adamlar bazen boğada daldan dala zıplıyor bu da acı oluyor okyanusu geçip çayda boğulma denebilir buna ayıda düştükçe kademeli alıp boğadada karları reelize etmek lazım tabi farklı mantıklarda yatırım tipleri olabilir 1 yıllık hodl gibi.
full member
Activity: 434
Merit: 100
April 14, 2018, 06:21:40 PM
boğanın gelişini dört gözle bekler olduk. yalancı boğaya denk geldik en son. artık gerçeğini sabırsızlık ile bekliyoruz bundan eminim çünkü herkes perişan oldu.
Pages:
Jump to: