Pages:
Author

Topic: BOĞA ve AYI Sezonu Hakkında - page 14. (Read 3293 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 2
April 08, 2018, 09:07:12 PM
ayı ve boğa konusunda bilgilendirme için teşekkürler. boğanın ne olduğunu öğrendik de umarım yakın zamanda gelirde tanışırız birde  Smiley
member
Activity: 574
Merit: 34
April 08, 2018, 05:52:44 PM
daha önceleri boğa ne ayı ne bilmiyordum ne sezonu bunlardiyordum. şu an boğa piyasasının gelmesini o kadar çok istiyorum ki gerçekten o kadar olur yani. ama hale ne yapmam gerektiğini bilmiyorm bu tarz sezonlarda.
Çok sevindim bu bilgiyi edinmene ne mutlu bir kişinin ne istediğini bilip o yolda ilerlemesi çok önemli bir hedef olmalıdır Smiley inşallah umduğun kısa sürede olur bol kazançlar dilerim
member
April 08, 2018, 05:50:23 PM
Evet bilmeyenler için piyasaya yeni girenler için güzel bir bilgilendirme olmuş. Şu an ayı piyasasındayız bu belli bir şey tabi ama umarım ayının da son aşamalarındayızdır. Yoksa işimiz zor ciddi anlamda
Rica ederim teşekkürler. Evet düşüşe meğilli bir dönemdeyiz ne zaman yükseleceği belli değil tahmin etmek de çok zor tecrübe gerektirir ben küçük bir tahmin yapıyorum 17 nisan sonrasında yükseleceğine inanıyorum
member
April 08, 2018, 05:48:10 PM
Kripto para dünyasında sanırım her sene yaza doğru boğa piyasası geldi. Bu durumda yakın zamanda boğa piyasasının başlamasını bekliyorum. Başladığında çok güzel günler göreceğiz ama zamanında çıkmak gerekiyor.
Her sene nasıl olduğunu açıkcası bilemiyorum şuan ama benim şimdiki tahminim 17 nisan sonrasında piyasanın toparlanmaya başlamasıdır. Çokda güzel bir yükseliş olacak büyük bir beklentim var bu yükselişten bu kez insanlara adını çok sabit bir şekilde duyuracak
member
April 08, 2018, 05:45:53 PM
boğa sezonunu iyi tespit etmek çok önemlidir, çünkü yatırım yapılır, aynı şekilde ay sezonunu da tespit etmek çok önemlidir, kar satışı yapılır, zaten bunların arası kar satışıdır.
Bunu tespit etmek büyük bilgi kaynağı ve en iyi analizleri gerektirir analizlere ne kadar bağlı kalmak gerekmesede altıncı his ile ilerlenecek bir piyasa değildir Smiley bunlara yanı sıra şans da gerektiren bir mevzu eğer şansınızda var ise alır gidersiniz doğru haberleri ve doğru bilgileri edinmek çok önemlidir
member
Activity: 182
Merit: 11
April 08, 2018, 05:13:55 PM
Bu tip sezonlar gerçekten var ama merak ettim şu ki bu sezonlar birbirini sürekli takip ederek ki ilerliyor yani şuan ayı sezonundaysak gelecek sezon boğa olacağı kesin mi
member
Activity: 294
Merit: 11
April 08, 2018, 02:21:47 PM
daha önceleri boğa ne ayı ne bilmiyordum ne sezonu bunlardiyordum. şu an boğa piyasasının gelmesini o kadar çok istiyorum ki gerçekten o kadar olur yani. ama hale ne yapmam gerektiğini bilmiyorm bu tarz sezonlarda.
full member
Activity: 252
Merit: 100
April 08, 2018, 02:15:01 PM
Evet bilmeyenler için piyasaya yeni girenler için güzel bir bilgilendirme olmuş. Şu an ayı piyasasındayız bu belli bir şey tabi ama umarım ayının da son aşamalarındayızdır. Yoksa işimiz zor ciddi anlamda
full member
Merit: 100
April 08, 2018, 01:55:10 PM
Kripto para dünyasında sanırım her sene yaza doğru boğa piyasası geldi. Bu durumda yakın zamanda boğa piyasasının başlamasını bekliyorum. Başladığında çok güzel günler göreceğiz ama zamanında çıkmak gerekiyor.
full member
Activity: 980
Merit: 207
April 08, 2018, 12:25:42 PM
boğa sezonunu iyi tespit etmek çok önemlidir, çünkü yatırım yapılır, aynı şekilde ay sezonunu da tespit etmek çok önemlidir, kar satışı yapılır, zaten bunların arası kar satışıdır.
member
April 07, 2018, 03:27:42 PM
Ne olacak buradan sonra daha düşüşe devam eder mi dersiniz yoksa yükselecek mi yeşili gördük ama hala fiyatı pek iç açıcı değil Smiley
member
April 02, 2018, 05:49:09 PM
boğa ve ayı sezonlarına al sat yaparken ekstra özen gösterilmeli ve bu zamanlarda çok dikkatli olmak gerekili diye düşünmekteyim
Evet aynen öyle olmalı çünkü dikkatli olmamak burada büyük para kayıplarına neden olabiliyor zamanı iyi ayarlamak gerek dikkatli olup didik didik araştırmak gerek 6. hisle falan olacak bir şey değil çünkü Smiley
jr. member
Merit: 1
April 02, 2018, 05:47:09 PM
boğa ve ayı sezonlarına al sat yaparken ekstra özen gösterilmeli ve bu zamanlarda çok dikkatli olmak gerekili diye düşünmekteyim
member
April 02, 2018, 05:46:58 PM
benim için boğa piyasası bu anlama geliyor, al bunu al al al, yani buy buy buy

ayı piyasası ise yat yere yat yat yat,
yani sat sat sat, sell sell sell
Valla benim içinde aynı anlama  geliyor da güzel tahmin edip alıp kazandıktan sonra yatmak  lazım zamanı tutturabilmek önemli Smiley inşallah kısa zamanda düzelir piyasada Smiley
member
Activity: 63
Merit: 10
April 02, 2018, 05:29:07 PM
al sat ana kural zamanlama çok önemli tutturan karı görür
newbie
Activity: 154
Merit: 0
April 02, 2018, 05:19:04 PM
benim için boğa piyasası bu anlama geliyor, al bunu al al al, yani buy buy buy

ayı piyasası ise yat yere yat yat yat,
yani sat sat sat, sell sell sell
member
April 02, 2018, 05:12:13 PM
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar bilgi kaynağı yapmaya çalıştım bilemiyorum artık biz boğanın içindemiyiz ayımı bizim içimizde artık piyasa yeşillense btc yükselse fiyatlar yükselse bi kendimize gelsek Cheesy
member
Activity: 196
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
April 02, 2018, 03:32:19 PM
Güzel yazı olmuş arkadaşım teşekkürler. Şuan hangi aydayız belli değil açıkcası düşüş var yani ayı ağı gibi gözüküyor ama kimse veya çoğu çaylaklar dışında coinlerini satan pek olmadı millet pusuda yatmış bekliyor belkide bu yüzden ayı sezonu uzun sürecek.
full member
Activity: 406
Merit: 121
April 02, 2018, 03:26:18 PM
Bilmeyenler için faydalı bir yazı olmuş.Reel piyasaya daha uygun terimler Ama bizim piyasada ayı, boğa pek fark etmediğini düşünüyorum. Çünkü ne zaman ne olacağı belli değil.
member
April 01, 2018, 06:37:01 PM
hocam oldukça güzel bir konu olmuş toplumumuzda bir çok defe bu konu karıştırılıyor, yaptıkları halbuki bir ayı nedir öğrenmek iki boğa nedir öğrenmek bu kadar basit yani
Teşekkür ederim faydası olsun diye yaptım zaten boğa ve ayı ne diye duyup bilmeyen çok kişi gördüm ama bilmeden sürekli kullanıyorlardı. En azından merak edip açtıklarında kulak aşinalıkları olacaktır anlamı ile ilgili. Yorum için teşekkürler
Pages:
Jump to: