Pages:
Author

Topic: BOĞA ve AYI Sezonu Hakkında - page 13. (Read 3293 times)

member
Activity: 564
Merit: 19
April 14, 2018, 05:52:50 PM
Bugünler buram buram FUD
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
April 14, 2018, 05:46:48 PM
ayılar boğalar karıştı sanırım. Cheesy yoksa rol değişikliği mi oldu.

ben onu bunu anlamam. bahar geldi ben yazı iple çekiyorum. Smiley geçen mayıs döneminden 2018 ocak ayına kadar olan yazı bu yılda istiyorum.

coininiz bol olsun. Smiley
member
Activity: 574
Merit: 34
April 14, 2018, 05:39:41 PM
ayı sezonu bence 1-2 ay içinde gelecek diye düşünüyorum, eğer biri ayı sezonu geldi mi gelmedimi diye terettüde düşerse, bu konudan biraz faydalanabilir diye düşünüyorum
Bence zaten ayı sezonunun tam içerisindeyiz boğa gelsin artık. Smiley ayı düşüşü boğa yükselişi temsil eden terimler umarız 1 2 ay içinde gelir. teşekkürler yorumun için Smiley
sr. member
Activity: 840
Merit: 300
April 14, 2018, 05:32:51 PM
ayı sezonu bence 1-2 ay içinde gelecek diye düşünüyorum, eğer biri ayı sezonu geldi mi gelmedimi diye terettüde düşerse, bu konudan biraz faydalanabilir diye düşünüyorum
member
April 14, 2018, 03:47:24 PM
Bu terimlerin kullanımını kolaylaştıracak ve daha iyi anlaşılacak bir çalışma olmuş elinize sağlık. Şuan hangi sezonu yaşıyorum hiç belli değil bir yükseliyor bir düşüyor. Şuan hala ayı sezonu diyebiliriz sanırım çok da yükseldi diyemeyiz bu yükselişe.
Rica ederim herkes aynı durumda neyin içindeyiz bir türlü kesinleşmedi. Bakalım çokta fazla düşmez herhalde bu seviyeleri korur. Bakalım bekleyip görmekten başka çaremiz yok fırsatları değerlendirmeye bakıyoruz bu sıralarda .
member
Activity: 96
Merit: 10
ImmVRse | Disrupting the VR industry
April 14, 2018, 02:03:13 PM
Bu terimlerin kullanımını kolaylaştıracak ve daha iyi anlaşılacak bir çalışma olmuş elinize sağlık. Şuan hangi sezonu yaşıyorum hiç belli değil bir yükseliyor bir düşüyor. Şuan hala ayı sezonu diyebiliriz sanırım çok da yükseldi diyemeyiz bu yükselişe.
member
April 13, 2018, 09:36:25 AM
Piyasada sıklıkla kullanılan terimler ve insanların yapılan konuşmaları yorumları anlayabilmek bunlara ihtiyacı var neden itiraz ediliyor anlamadım. Bigi verici bir yazı olmuş.
Anlayışınıza çok teşekkürler bazı gereksiz gerginlik olabilir herkesin görüşü farklı çok fazla duyulan terimler ve insanların bilmesi gerek o yüzden bu paylaşım bilgi kaynağı olacaktır.
member
April 13, 2018, 09:34:25 AM
Boğa piyasasını da ayı piyasasını da geldikten sonra anlayabiliyoruz. Bu döndmlerin önceden vaktini belirlemek mümkün değil sadece tahminde bulunabiliriz. Normal piyasa koşulları için düşünüldüğünde çok aydınlatıcı bilgiler içeren bir paylaşım olmuş, bilgilenmek önemli. Öte yandan manipülasyonlardan fazlasıyla etkilenen kripto para piyasasında işler biraz daha farklı yürüse de genel piyasa işleyişini bilmek yol gösterici olacaktır, emeğine sağlık.
Çok teşekkür ederim görüşünüzü için merit için de teşekkür ederim. Türk toplumu bu konularda bilinçli hareket etmeli daha bir çok eksik mevcut bazılarından gereksiz gerginlik oluşturacak tepkiler olmasa paylaşımlar yapacağım. Tabi ki bu piyasada pek etkisi olmasa bu terimleri çokca duyuyoruz en azından bu ne dememek için bilgi kaynağı olur.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
April 13, 2018, 12:11:02 AM
Boğa piyasasını da ayı piyasasını da geldikten sonra anlayabiliyoruz. Bu döndmlerin önceden vaktini belirlemek mümkün değil sadece tahminde bulunabiliriz. Normal piyasa koşulları için düşünüldüğünde çok aydınlatıcı bilgiler içeren bir paylaşım olmuş, bilgilenmek önemli. Öte yandan manipülasyonlardan fazlasıyla etkilenen kripto para piyasasında işler biraz daha farklı yürüse de genel piyasa işleyişini bilmek yol gösterici olacaktır, emeğine sağlık.
member
Activity: 294
World’s First Decentralized ICO Platform
April 13, 2018, 01:48:07 AM
Piyasada sıklıkla kullanılan terimler ve insanların yapılan konuşmaları yorumları anlayabilmek bunlara ihtiyacı var neden itiraz ediliyor anlamadım. Bigi verici bir yazı olmuş.
member
April 12, 2018, 08:42:52 PM
boğa geldi diyor herkes. piyasa toparlama sürecine girdi bu arada. boğaya hazırlıklı olmak lazım aslında. daha fazla kazanmamız için tedbirli olmalıyız.
Galiba geldi ama şuan telaşe yapmadan emin adımlarla ilerlemek lazım yoksa böyle kararsız bir dönemde çok yanlış şeyler yapılabilir daha temkinli olmak gerek diye düşünüyorum. Erken sevinilmemeli  çokta geç kalınmamalı.
full member
Activity: 630
Merit: 101
April 12, 2018, 05:59:02 PM
Ayı da alım yapılır boğa da satım ikisindede acele etmeye gerek yoktur. Her türlü harekette kademeli alım satım yapmak lazım az kar az zarar olur psikoloji sağlam olur diye düşünüyorum.
member
Activity: 182
April 12, 2018, 05:55:34 PM
Belki de beklememiz gereken şu zamanlarda en iyi öğrenilecek şeydir ayı sezonu ama herkesin ortak fikri çok uzun sürdüğüdur yeter artık sıra boğa sezonunda
member
Activity: 518
Merit: 13
April 12, 2018, 05:10:11 PM
boğa geldi diyor herkes. piyasa toparlama sürecine girdi bu arada. boğaya hazırlıklı olmak lazım aslında. daha fazla kazanmamız için tedbirli olmalıyız.
member
April 12, 2018, 02:15:20 PM
Borsada boğa ayı piyasası diye adlandırılan durumların manipülasyon aracı ve algı için kullanılan adlandırmalar olduğunu düşünüyorum, Bitcoin piyasasindada ayı piyasası olacak sürekli düşüş yaşanacak diye algı oluşturdular  milletin elindekileri ucuza aldılar bu isimlere şekillere aldırmamak gerek.
Olabilir herkesin görüşü farklıdır. Bilemiyorum burada ki boğa ve ayı terimi düşüşü ve yükselişi temsil ediyor. İnsanları bu şekilde ki algıyla kandırmak zor olsa gerek çocuk olmak gerek.
sr. member
Activity: 588
Merit: 251
April 12, 2018, 12:52:11 PM
Borsada boğa ayı piyasası diye adlandırılan durumların manipülasyon aracı ve algı için kullanılan adlandırmalar olduğunu düşünüyorum, Bitcoin piyasasindada ayı piyasası olacak sürekli düşüş yaşanacak diye algı oluşturdular  milletin elindekileri ucuza aldılar bu isimlere şekillere aldırmamak gerek.
member
April 12, 2018, 12:06:37 PM
Teşekkürler bilgilendirici konu için.

Boğa artık yavaş yavaş gelir de işimize bakarız umarım. 4 aydır iyi zarara soktu bizi, ocaktan beri nisan gibi toparlar deniliyordu ve beklenen nisan da geldi. Ufak ufak hareketler de başladı, umarım toparlar artık da moralimiz düzelir, yeşilleri özledik kaç aydır  Grin
Rica ederim

Boğa geldi gibi ama tarih de vereyim 17 Nisan sonrasında ben asıl hareketlenmeyi bekliyorum. Doğru tahmin edebilecek miyim bakalım. Bu beklenen direnci kırayı başardılar diyer tahminler de tutarsa yakındır çok büyük yatırımcılar gelicek Cheesy
full member
Activity: 219
Merit: 109
April 12, 2018, 11:13:48 AM
Teşekkürler bilgilendirici konu için.

Boğa artık yavaş yavaş gelir de işimize bakarız umarım. 4 aydır iyi zarara soktu bizi, ocaktan beri nisan gibi toparlar deniliyordu ve beklenen nisan da geldi. Ufak ufak hareketler de başladı, umarım toparlar artık da moralimiz düzelir, yeşilleri özledik kaç aydır  Grin
member
April 12, 2018, 08:47:20 AM
Galiba artık sezon açılıcak boğa ya bindiler geliyolar heralde Smiley Bu direnci kırdılar vergiler de gelince 17 nisan sonrası büyük bir ihtimalle çok büyük yatırımcılar piyasada olacak akıl almaz yükselecek tahminim o yönde Smiley
member
April 09, 2018, 05:59:53 AM
ayı ve boğa konusunda bilgilendirme için teşekkürler. boğanın ne olduğunu öğrendik de umarım yakın zamanda gelirde tanışırız birde  Smiley
Rica ederim.  inşallah gelirde tanışırız daha bende göremedim. Smiley Boğasına da ayısına da yeter artık bu balinalar ne yapıcaklarsa yapsın artık. Smiley
Pages:
Jump to: