Pages:
Author

Topic: BOĞA ve AYI Sezonu Hakkında - page 15. (Read 3293 times)

full member
Activity: 392
Merit: 101
April 01, 2018, 06:33:11 PM
hocam oldukça güzel bir konu olmuş toplumumuzda bir çok defe bu konu karıştırılıyor, yaptıkları halbuki bir ayı nedir öğrenmek iki boğa nedir öğrenmek bu kadar basit yani
member
Activity: 574
Merit: 34
April 01, 2018, 05:48:14 PM
bu piyasada olupta ayıyı da boğayı da bilmeyen kalmadı heralde. o değilde artık bu tabirleri kullanmaktan vazgeçsek diyorum. psikolojik bir baskı yaratıyor insanda etrafta bunları duyunca. ister istemez siz de ayılara boğalara göre davranıyorsunuz. piyasa düşüş eğiliminde veya piyasa yükseliş eğiliminde demek zor mu.
Psikolojik baskıdan ziyade bu terimlerin anlamını bilmeyip duyduklarında tedirginlik yaşayanların bu terimleri duyduklarında korkulacak bir durum olmadığını bilmeleri hakkında bilgi edinmeleri için hazırladım. Ben kullanmıyorum ama çok sık rastladım ben düşüş ve yükselme olarak söylesem de ayı piyasası ve boğa piyasası karşı tarafta nedense daha cazip bir etki bırakıyor. Madem ki bunu kullanıyorlar o zaman daha ayrıntılı bir bilgiye sahip olmalılar. Teşekkürler yorumun için Smiley
member
April 01, 2018, 05:43:49 PM
Açıkcası güzel bir paylaşım olmuş hocam teşekkür ediyorum.Ama şu ayı piyasasını bir türlü atlatamadık.Boğa piyasasına geçmek için birkaç olumlu haberin gelmesinin şart olduğunu düşünüyorum. Undecided
Çok teşekkür ederim rica ederim.  Bitsin diye dua ediyorum artık olumlu haber gelmese bile artık kötü haberlerin bitmesi gerekiyor. Çok saçma kararlar verip piyasanın olumsuz etkilenmesine sebep oldular. En azından iyi haber yapmasalar bile kötü haberi de bırakmalılar. Bitcoin en yüksek fiyatını görene kadar hiç bir medyada paylaşımı olmuyordu. Bazı bazı haberler daha sonra çok yükselmesi herkesin haberdar olmasına sebep olacak iyi haberler yapıldı ama nedense sonra kötülemeye başladılar. Yaz aylarını bitirmeden yükselir belki öyle düşünüyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 102
April 01, 2018, 05:07:46 PM
bu piyasada olupta ayıyı da boğayı da bilmeyen kalmadı heralde. o değilde artık bu tabirleri kullanmaktan vazgeçsek diyorum. psikolojik bir baskı yaratıyor insanda etrafta bunları duyunca. ister istemez siz de ayılara boğalara göre davranıyorsunuz. piyasa düşüş eğiliminde veya piyasa yükseliş eğiliminde demek zor mu.
full member
Activity: 196
Merit: 100
April 01, 2018, 05:03:46 PM
Açıkcası güzel bir paylaşım olmuş hocam teşekkür ediyorum.Ama şu ayı piyasasını bir türlü atlatamadık.Boğa piyasasına geçmek için birkaç olumlu haberin gelmesinin şart olduğunu düşünüyorum. Undecided
member
April 01, 2018, 04:06:48 PM
boğa sezonunun gelmesi hepimiz açısından hayırlı olacak benim fikrim bu yönde güzel kazanacağız tabii iyi değerlendirebilirsek yoksa baştan savma davranırsak yine kaybeden tarafta dururuz.
Teşekkürler yorumun için boğa sezonu gelse biran önce bu çileli bekleyiş bitse hem fikiriz bu konuda ki birçok insanda bunu bekliyor. Çok zarar eden yatırımcı var. Takip etsek de bazı yerde yetersiz kalırız ne zaman yükseleceğini tahmin etmek çok zor ama bakalım sabredip bekleyip göreceğiz kim hangi fırsatı değerlendirebilirse bu fırsat döneminde çok iyi. Herkese bol kazançlar Smiley
member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
April 01, 2018, 03:55:04 PM
boğa sezonunun gelmesi hepimiz açısından hayırlı olacak benim fikrim bu yönde güzel kazanacağız tabii iyi değerlendirebilirsek yoksa baştan savma davranırsak yine kaybeden tarafta dururuz.
member
April 01, 2018, 10:44:20 AM
ben ayısını boğasını bilmem. piyasa yeşil mi kırmızı mı onu bilirim. maşallah 3 aydır piyasa yerle yeksan olmuş. umarım yeşil günler görürüz.
İnşallah görürüz millet isyana geçti artık. Kırmızıdan bıktık herkes çok fazla zarara geçti.
newbie
Activity: 210
Merit: 0
April 01, 2018, 10:31:13 AM
ben ayısını boğasını bilmem. piyasa yeşil mi kırmızı mı onu bilirim. maşallah 3 aydır piyasa yerle yeksan olmuş. umarım yeşil günler görürüz.
member
April 01, 2018, 10:27:11 AM
boğa sezonu bizi kurtaracak olan dostlar. sabırla bekliyoruz gelmesini. bir ara göz kırpar gibi oldu tekrar kayboldu gelse de etraf yeşillense yüzler gülse piyasa hareket kazansa
4  Gözle bekliyoruz gelsin artık bahar geldi yeşillensin buralarda . Kıpkırmızı görmekten bıktık. Boğa gelsin ayı gitsin .
member
Activity: 294
Merit: 11
April 01, 2018, 10:10:03 AM
boğanın gelmesini o kadar çok istiyorum ki atık moral olarak da yeşillenmek istiyorum kazanmak istiyorum borsaya girince her şey yeşil olsun istiyorum çok şey mi istiyorum sizce Cheesy
full member
Activity: 546
Merit: 100
April 01, 2018, 09:16:47 AM
boğa sezonu bizi kurtaracak olan dostlar. sabırla bekliyoruz gelmesini. bir ara göz kırpar gibi oldu tekrar kayboldu gelse de etraf yeşillense yüzler gülse piyasa hareket kazansa
member
March 31, 2018, 02:20:53 PM
15 Ocaktan beri düşüşte yaklaşık 2,5 ay olmuş. 15 gün sonra ikincil trend tamamlanıyor umarım ana trend olan boğaya geri döner.
İnşallah gına geldi artık kuscak millet yeter. Millete ne yapacağını şaşırttı bi sürü insan kaçtı piyasadan yenileri gelir sorun yokda bekleyenlerin yüzü gülsün artık.
jr. member
Activity: 252
Merit: 1
March 31, 2018, 01:55:18 PM
15 Ocaktan beri düşüşte yaklaşık 2,5 ay olmuş. 15 gün sonra ikincil trend tamamlanıyor umarım ana trend olan boğaya geri döner.
member
March 31, 2018, 03:31:42 AM
teşekkürler güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş. gerçekten arkadaşların dediği gibi artık marketcap in değerini belirleyen- hacimsel oynaklığı- spekülatif haberler ve hareketler oluyor. bundan dolayı artık sezon aynı ay içerisinde hem bull hemde bear dönemlerini yaşamamıza neden oluyor. bu ne zamana ladar devam eder. i dont know.

coininiz bol olsun.

Rica ederim. I do not know that Smiley ama birgün olur yine çıkar gider
member
March 31, 2018, 03:29:06 AM
Ayrıntılı bilgi için teşekkürler. Forumdaki konu başlıkları sayesinde kısa sürede birçok bilgiye ulaştım gerçekten çok teşekkürler herkesin emeğine sağlık.
Rica ederim. Ne güzel bilinçli ve bu konularda bilgi sahibi bir toplum olmak. Bazıları tek başına küçük beyni ile bu konuda milleti korkutmaya çalışıyor kendisi forumu sahiplenecekmiş gibi. Bilgi çok önemli araştırmak vakit ayırdığınız için teşekkür ederim
member
Activity: 546
Merit: 10
March 31, 2018, 02:59:46 AM
boğada herkes mutlu mesut, sevgi pıtırcığı oluyor. en meymeletsiz coini alsan kaybetme olasılığın daha düşük, az hatta. hacimsiz olanları saymayalım. bu ne kadar normal ise ayılarda ne alıyorsanız kaybetme olasılığınız o kadar yüksek değil mi? tam anlamı ile yükselişin teyitlerini almadan yeni coinlere yumulmak niye?
sr. member
Activity: 392
Merit: 250
March 31, 2018, 01:53:22 AM
teşekkürler güzel ve açıklayıcı bir yazı olmuş. gerçekten arkadaşların dediği gibi artık marketcap in değerini belirleyen- hacimsel oynaklığı- spekülatif haberler ve hareketler oluyor. bundan dolayı artık sezon aynı ay içerisinde hem bull hemde bear dönemlerini yaşamamıza neden oluyor. bu ne zamana ladar devam eder. i dont know.

coininiz bol olsun.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
March 30, 2018, 08:25:31 PM
Ayrıntılı bilgi için teşekkürler. Forumdaki konu başlıkları sayesinde kısa sürede birçok bilgiye ulaştım gerçekten çok teşekkürler herkesin emeğine sağlık.
member
March 30, 2018, 04:44:44 PM
Tek başına Mtgox diye bir isyan gelmiş arkadaşın birinden. Mtgox dediğin şey zaten piyasanın yarısını manipüle edebilecek bir rakamı patlatmış bir borsa ki piyasadaki coinlerin %51 i bir kişiye geçtiğinde sistem çöküyor. İnsanlara umut lazım o yüzden ayı-boğa gibi sezonlardan bahsedilmeyi doğru buluyorum.
Teşekkürler yorum için anlayışlı olmuş. Çok fazla insanın bu düşüşte karamsarlığa kapıldığını görüyorum. Büyük bir tedirginlik var Ayı ve Boğa terimleri  İniş Çıkışları temsil ettiği için bilmeyenlere güzel bir bilgi sağlaması için de bu çalışmayı paylaştım. Herkesin görüşüne saygı göstermeye çalışıyorum. Burada kalp kırmak hoş olmayacaktır. Forumda ayı ve boğa terimlerini bu işle profesyonelce uğraşan kişileri tanıyorum onlar da kullanıyor. Yine de saygı gösteririm görüşler farklı olabilir yapacak bir şey yok.
Pages:
Jump to: