Pages:
Author

Topic: BTC aldı başını gidiyor açın önünü - page 2. (Read 868 times)

newbie
Activity: 126
Merit: 0
Gidiyor geliyor sanki yerinde sayıyor 3 ileri 3 geri bazen 4 geri, önünü açtık ama geri geri gidiyor gibi. Üstüne bir de kötü kötü haberler yayınlanıyor herkesin umudu kırılıyor artık
newbie
Başlığı görünce bende heyecanlandım ama eski tarihliymiş ama yakın zamanda bu başlıkta ki gibi bir durum yaşayacağız çok yakın zamanda, artık kaçışı yok piyasa yeterince dip yaptı.
newbie
Activity: 280
ah bir yükselse cidden ne güzel olurdu diye düşünüyorum çünkü bana kalırsa artık yükselmesi gerekiyor
jr. member
Merit: 4
hiç de alıp başını gitmedi bana kalırsa bu löp löp yemenin acı acı sıçması durumu gerçekleşiyor
member
Activity: 238
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
450 Milyara kadar yükseldi şimdi ise neredeyse 130 milyar dolar para kayıp birileri fena oynuyor fiyatları sanırım yine balinalar tehliklei işler yapıyor dikkat edek para kaptırmayalım şu kekolara.
newbie
Activity: 294
valla bu başlık 12 april olmasına rağmen biraz nostalji bir başlık olmuş bana kalırsa daha hemen artmaz
newbie
Activity: 140
Şuan da bitcoin için düşüşten başka birşey görünmüyor maalesef
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Bitcoin her dönem küllerinden doğuyor, yeni ATHler sadece zaman meselesi bence, hem Bitcoine hem kendimize zaman tanımalıyız bazı dönemler uzun uzun piyasayı sadece izleyerek ve öğrenerek geçecek.
newbie
    Amerika nin açtığı soruşturma inşallah olumlu yönde etki eder yapılan sahte yükselişler manipülasyonlar yatırımcıları mağdur etti
full member
Activity: 434
Merit: 100
öyle sandık meğer değilmiş. hep yanıltıcı yükselişlere kandık. gerçek ve uzun sürecek olan bir yükseliş treni anca bizi kendimize getirecektir yoksa böyle olmaz.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
Keske yeniden gorebilsek daha buyuk yukselisleri. Altcoinleride uzmeyecek sekilde yavas ama kararli bir sekilde.

Zamanı gelince görürüz, ne bu acele? Daha 6 ay önce 100x'e varan pumpını tamamladı. Bunun sancılarını yaşıyoruz şu an. Yok öyle her gün yükselsin. Arada düşüşler olacak ki daha güçlü şekilde yükselebilsin.
sr. member
Activity: 812
Merit: 262
Bitcoinin şaşalı günlerine yine döneceğini düşünüyorum. Ancak birşeyi hatırlamak lazım btcyi son 2017 deki son düşüşte dahi alanlar için hala şaşalı günlerdeyiz. 3800 lerden alanlardan bahsediyorum.
sr. member
Activity: 840
Merit: 253
Bitcoin Aralkta yaptığını tekrar yapar mı bu yıl ben şüpheliyim ama ne desek boş balinalar bir fomo da 5k dolar artttırıp 6k dolar geri düşürürler bu piyasayı aklım gerçeten almıyor. Ben benzer bir şok yukseliş beklemiyorum yıl sonunda doğru 20 k larda doğal bir fiyatlanması bekliyorum.
newbie
Activity: 140
Keske yeniden gorebilsek daha buyuk yukselisleri. Altcoinleride uzmeyecek sekilde yavas ama kararli bir sekilde.
jr. member
Activity: 182
Merit: 3
Hevesimiz daha 10 bin olmadan tekrar kirildi. Oldukca uzucu bir grafik ciziyor su an fazla umut yok yakin zamanda.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
Önünü kesmek için uğraşıyorlar resmen bi türlü düzelemedi piyasalar

yeni kanunlarda yolda. Doların artışı ile btc düşüşü kötü oldu bizim için. Küresel piyasalarda dolar artığı için yatırımlarını kripto dan dolara geçiren çok kişi var deniliyor, bakalım ilerleyen günler ne gösterecek.
member
Activity: 196
Merit: 10
Önünü kesmek için uğraşıyorlar resmen bi türlü düzelemedi piyasalar
newbie
ileri geri yapıp duruyor
full member
Activity: 378
Merit: 100
bu aralar bitcoin 6000-9000 arasında gezeceğe benziyor. büyük bir pump beklemiyorum. ama altcoinlerde pump gelebilir. yazdan önce gelsinde yazın zaten piyasa durgunlaşır.
newbie
bi yere gittigi yok sakin relax no problemm
Pages:
Jump to: