Pages:
Author

Topic: BTC aldı başını gidiyor açın önünü - page 7. (Read 868 times)

sr. member
Activity: 1890
Merit: 333
Umarım bu artış bir başlangıçtır ve devamı da aynı şekilde gelir yavaş da olsa önümüzdeki aylarda.
member
Activity: 994
Merit: 20
Her ne etkilediyse güzel etkilemiş valla. 6600 seviyelerinden sonra 8000 dolar seviyelerini tekrar gördük bir anda. Umarım böyle devam eder.
member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Fütursuz bir yükseliş çizgisinin en başındayızdır inşallah. Dünden beri tatlı bir heyecan yaşıyoruz, umarım kursağımızda kalmaz  Cheesy
member
Activity: 336
büyük sermaye şirketleri tekrar harekete geçti bunlar hep aynı senaryo mayısta dahada artacak çoğunluğun elindeki kıymetleri toplayıp yüksek fiyattan  çakacaklar ..bunlar kısır döngü,,,,, ucuza al bekle yükselince sat ,,,sonra tekrar al .ben bu filmi hep görüyorum.akıllı olan fırsatı değerlendirir....
sr. member
Activity: 425
Merit: 250
Aman ellemeyin böyle artışları özledik. Umarım kısa süreli bi tepki hareketi değilde sağlam ve uzun soluklu bir artıştır. Ama şu kesin bu yükseliş çok iyi oldu.
legendary
Activity: 950
Merit: 1000
Bu yükseliş 10000doları görene kadar durmazsa işler çok güzel olucak. 10000 doları gördükten sonra aşağı düşmeyecektir. İnsanlara derin bir nefes aldırttı.
member
Activity: 448
Beklenen an yaklaşıyor ,piyasa toparlanma sürecine girmiş gibi duruyor.Bitcoin fiyatının yükselmesi ile birlikte piyasada ki alt coinlerinde toparlanmasına sebep olacaktır. yeteri kadar dip yapmıştı bütün piyasa.
full member
Activity: 714
Merit: 125
Piyasada uzun zamandır kripto paraların özellikle btc nin çok daha düşük seviyeleri göreceği beklentisi hakim, btc en azından 5k altını görecektir deiyerek alım aralığını adım adım buraya kadar indiren birçok kişi var. Bu yükselişin ise çok altyapılı olduğuna ve uzun süreceğine inanmıyorum, tekrar gerilemeye başladığında umarım aynı hızla düşmez.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/

An itibari ile açtım heyecanla izliyorum acayip yüklişe geçti açın önünü BTC nin. Altcoinler peşinde .

Evet arkadaşlar dediğim gibi BTC yükselmeye başladı dedim açın önünü, tutmayın büyük enişteyi fırladı gitti meritlerimi isterim. Herkes zengin oldu.
member
Activity: 392
Uzun zamandır yaklaşık 4 aydır geçen düşüş sürecinden sonra bitcoin kımıldamaya başladı arkasından alt kinlerde buna uyum sağlıyor gözüküyor , piyasa bu şekilde devam ederse herkes rahat nefes alır.
newbie
Activity: 42
Merit: 0
Yükselişin sebebini merak eden arkadaşlar bu sayfada HELAL BITCOIN başkıklı konuya bakabilirler birkaç neden sıralamış arladaş
newbie
Activity: 3
Biraz daha yavaş ama istikrarlı bir btc artışını daha çok tercih ederdim. Bence bu artışın yine keskin bir düzeltmesi olucaktır. Bu düzeltmede 7k nın üstünde kalıp önce 9250 direncini daha sonrada şubat 20 ve mart 5 de iki kez denediği 11600k direncini kırıp destek almasını ümit ediyorum. Bu gerçekleştiğinde boğadayız diyebiliriz. Şu seviyede temkinli olup izlemekte fayda var. 2 gn içinde düzeltme bekliyorum. Hakkımızda hayırlısı inşallah.
member
Activity: 196
Merit: 12
otisbey
https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/

An itibari ile açtım heyecanla izliyorum acayip yüklişe geçti açın önünü BTC nin. Altcoinler peşinde .

Bu durumdaki olay bence parası olana para katar abi zaten altın euro doların artması bu durumunda geleceğinin haberciydi umarım insanoğlu büyük maddi kayıplar yaşamaz hepsi kar eder
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
Takılın peşime diyor ama aldanmamak lazım tekrardan yükseltip bırakırlarsa kalır kucağımızda temkinli olmakta fayda var, buralarda bir kaç gün takılmasını beklerim.
newbie
Activity: 42
Hemen gaza gelmemek lazım dikkatli olmakda fayda var.
member
Activity: 336
Merit: 11
Konusmak icin cok erken biliyorsunuz tamam uzun zamandir bekledigimiz bu ama dikkatli olmak gerekiyor.
member
Activity: 322
Merit: 12
Cok hizli basladi bence hala korkutuyor beni. Yine fos cikabilir bence.
full member
Activity: 742
Merit: 112
100 dolara kadar etherin yolu olabilir yazmıştım. varsın ben yanılayım. geçen gün baya bi kripto sayfalarında gezdim. yükselişin sebebinin şeriat ülkelerinden birinin kriptonun caiz olduğuna dair 22 sayfa rapor hazırlaması. ne demek bu? başta arap ülkelerinin bitcoine yatırımının önünün açılması, tabi bu bizim niyetimiz, gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceğini zaman gösterecek.
newbie
Activity: 168
altlarda güzel yükseliyor. umarım bu şekilde devam eder de üzerimizdeki şu kötü hava dağılır.
full member
Activity: 224
Merit: 100
Son altı ayın verdiği bunalım nedeni ile sevinemiyorum. Her çıkışın mutlaka düşüşü oluyor ve düşüş çıkıştan daha hızlı oluyor. Umarım bu sefer çıkış sürekli olur ve 10.000 doları birkaç gün içinde aşar.
Pages:
Jump to: