Pages:
Author

Topic: BTC aldı başını gidiyor açın önünü - page 4. (Read 868 times)

member
Activity: 238
Merit: 10
One Token to Move Anything Anywhere
Marketçapa ben önem veriyorum fiyatı tetikleyecek o dur bu sene 1 milyar dolar parayı göreceğiz nasip olursa hatta 2 ye doğru yol bile alabiliriz takın kemerleri ve arkranıza yaslanın.
newbie
Activity: 123
Merit: 0
Yürü ey şanlı ordular peşinden gelsin
Gök inlesin yer dinlesin yürü ey şanlı BTC
full member
Activity: 742
Merit: 112
etherde artık 750 dolar,   9300 ve 10 bin doları artık konuşmaya başlayabiliriz.  dün gece bitcoin 3 kere geçemediği o malum dirençlerden gelen çizgiyi 4. denemede nihayet geçti. artık bundan sonra yükseliş için biraz daha ılıman yaklaşırız. önümüzdeki bir, iki sene içinde fiyatı koparıp gider umarım.
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
9bine az kaldı da benim derdim 11-12bin. oraları da gördük mü işte ozaman rahatlarız  Smiley

Mayısın 10 una kadar 11bin olucak diyenler var ama onun için ufak bir bump lazım. Böyle giderse biraz zaman alır.
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Marketcapa bakmak epeydir içimden gelmiyordu, bakmamak en iyisi deyip bir süre bakmamaya karar vermiştim fakat bu günlerde bakmadan edemiyorum, özlemişiz bu yeşilliği.
newbie
Activity: 210
Dragonball meme lerine hazırlıklı olun 9000 i geçmeye az kaldı.  Cheesy

9bine az kaldı da benim derdim 11-12bin. oraları da gördük mü işte ozaman rahatlarız  Smiley
jr. member
Activity: 84
Merit: 7
Community Manager at Bitsurf.eu
Dragonball meme lerine hazırlıklı olun 9000 i geçmeye az kaldı.  Cheesy
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
yeşil en sevdiğim renk Smiley cüzdan ne kadar yeşil ben o kadar mutluyum. bu günleri özlemiştik iyi oluyor artık  Smiley
newbie
Activity: 98
Coinmarcetcap taki şu yeşilliği özlemişim maşallah aç izle her yer yeşil biz seni bu halinle seviyoruz  Grin
member
Activity: 268
Merit: 12
bitcoin yavaş yavaş yükselmeye devam ediyor. altcoinler de peşinde umarım böyle devam ederler. 10000 doları geçse belki biraz daha hızlı artış gösterebilir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 266
Merit: 108
Btc nin karşında duran , yoluna çıkan beni karşısında bulur :p güzel gidiyor, alım baskın ama market öyle bir hal aldı ki.. hiç güvenemiyorum..
member
Activity: 392
Bitcoin yükseliş trendine girmiş gibi gözüküyor. Bundan sonra büyük bir sıçrama beklenmesede bitcoin çıkışına yavaş yavaş devam edecektir.Haziran ayına kadar bitcoin bu şekilde devam edecektir.Haziran ayından sonra bitcoin yukarı büyük sıçrama yapacaktır.
newbie
Activity: 112
bas bas paraları btc ye.
bir daha mı gelecez dünyaya
Smiley)
member
Activity: 308
Merit: 11
Şu an yükselmesi çok güzel oldu. Tam düşüş seviyesinde doldurduk BTC ile cüzdanları. Şimdi bekleme zamanı. 9 10 bin gibi satılır. Zaten 11 oldu mu yeniden 6 bin seviyesine gelecek. Bu şekilde devam. Bu sayede 2 ayda para en az 1.5 kat artıyor. Daha ne olsun abi
member
Activity: 210
Merit: 16
artık BTC yükselmesinden bile korkmaya başladık. Tam  boğa sezonu geldi diye biyere adım atıyoruz , bi silkeleme yapıyor yine herkes terste kalıyor. İnşallah tam rayına otururda biraz para kazanırız
full member
Activity: 336
Merit: 100
keşke çok yakın zamanda önce 10.000 dolar sonra bir iki aya 15.000 dolar seviyelerine gelen bitcoin price olsada hepimiz zararlarımızın bir kısmını telafi edebilsek, keyifli bir şekilde tasarruf ve ticarete devam ederiz.
hero member
Activity: 2030
Merit: 402
Yakın zamanda 10 bin üstünü bulmasını bekliyorum. Hazır güzel bir çıkış yakalamışken bu seviyeleri yakın zamanda tekrar görmemiz lazım artık diye düşünüyorum.
member
Activity: 1022
Evet valla Bitcoin gerçekten güzel bir ivme yakaladı. Bir an acaba 8 bin dolar seviyelerinde yerinde sayar mı diyecektim ama bugünki değere baktığımda artışın sürdüğünü gördüm ve mutlu oldum.
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
Alt coinler iyi sevindiriyor günlük al sat ile güzel. Piyasa ama daha tam oturmadı. Btc 33 bin tl yi geçip 34bin bandına gelirse yükseliş yine devam eder.
member
Activity: 322
Merit: 11
Hadi bakalım bir sıçradı iki sıçradı olmadı birşey. Üçüncü de 10bini gerçekten geçip 10bin destek noktası olacak mı. Olursa eğer gerisi de gelebilir gibi
Pages:
Jump to: