Pages:
Author

Topic: BTC aldı başını gidiyor açın önünü - page 6. (Read 868 times)

member
Activity: 210
Merit: 10
bence bitcoin güzel yükseldi, 6k civarlarından alanlar şu an seviniyorlar, o yüzden bence bunu iyi dikkate almak lazım
jr. member
Activity: 140
Merit: 8
Yurusun gitsin bir zahmet ne zamandir yatirimcinin bekledigi sey buydu zaten.
full member
Activity: 546
Merit: 100
önünü açtık da o saklandı hemen utangaç olmuş sanırım. ya da oyun oynamayı seviyor kandırdı bizi gene. sağlam bir tokat atmanın zamanı geldi kendisine.
member
Activity: 224
Yükseliş bir miktar mutlu etse de tedirginlik hala sürüyor. Uzun süreli bir yükseliş görmeden bu tedirginliği atmak zor olacak.
Ancak bitcoine güveniyorum, yükseliş grafiğini çok daha yukarıya çıkaracağına inanıyorum.
sr. member
Activity: 1106
Merit: 273
Son dönemde bir ara piyasayı takibi bırakacak kadar canım sıkıldığı için şu an bu yükseliş beni gaza getirmiyor bile çünkü güvensizliği aşamıyoruz. Aşmak için de çok erken, gaza gelip yanlış manevralar yapmaya gerek yok. Umarım bu yükseliş bundan sonra sağlıklı biçimde devam eder Smiley
member
Activity: 268
Merit: 12
Şuan biraz stabilize gidiyor daha başlamadı paralar bırazda altlara kaysın 12 k ya atarsa kendını boğa gelmış demektir sonra da altlar coşmanın zamanıdır
  aynen katılıyorum dostum. bence ilk önce 10 bin dolar barajını aşması lazım sonra daha yukarıları görecektir diye düşünüyorum.
full member
Activity: 518
Merit: 100
Şuan biraz stabilize gidiyor daha başlamadı paralar bırazda altlara kaysın 12 k ya atarsa kendını boğa gelmış demektir sonra da altlar coşmanın zamanıdır
jr. member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
Piyasaya para girişinin olmasının ardından altcoinlerdeki artışın daha fazla olmasını bekliyorum ancak hangi seviyeden hangi coine girilmeli tartışılır.

Piyasa nasıl ilerler orası bile belli değil benim açımdan 34bin tl yi geçerse 35bin gibi rakamlara gelirse yine hızlı şekilde yükselmeye devam edecektir.
member
Activity: 189
Piyasaya para girişinin olmasının ardından altcoinlerdeki artışın daha fazla olmasını bekliyorum ancak hangi seviyeden hangi coine girilmeli tartışılır.
sr. member
Activity: 1134
Merit: 342
umarım 1-2 hafta sürecek bir yeşillik olur yoksa her düşüşten sonraki basit bir yükseliş hiçbir anlam ifade etmez.
sr. member
Activity: 1666
Merit: 304
kycfree
Bitcoinin bu çıkışı herkesi ümitlendirdi tabi ki. Ama tecrübeli kişiler yine de tepkisiz kalıyor bu duruma çünkü her an her şey olabilir yalancı yükselme olabilir bu dikkatli olmak lazım.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Ve özlenen tabloyu gormeye başladık.  Bitcoin biraz kıpırdamıyor piyasa anında yeşillendi. Artık zararları çıkarma vakti geldi.
member
Activity: 406
Merit: 12
Dün gece 200 dolarlık bir düşüş gelince herkeste bir panik oldu sabaha 400 dolar artarak fazlası ile toparladı.
full member
Activity: 476
Merit: 102
CAT.EX Exchange
Bende yükselişin biraz daha süreceğini düşünüyorum ama bir yerden tekrar aşağı çakacaklardır.
member
Activity: 308
Merit: 11
Insallah bu yesil grafikler biraz olsun surekli olur. Butun kripto yatirimcilari ciddi bir bunalimdalardi ama bu sicrama biraz olsun iyi gelmistir.
jr. member
Activity: 252
Merit: 5
Piyasanin baharla birlikte yesillere burunmesi oldukca guzel. Yatirimcilar bir sure daha rahat edecektir umarim. Bakalim ne kadar surecek bu durum.
jr. member
Activity: 267
Merit: 6
Crypto Worker
Yeşil manzarayı hep sevmişimdir, bir heyecan geldi. Yükseliş devam etse de, market eski neşeli günlerine geri dönse.
jr. member
Activity: 196
Merit: 4
Uzun zamandir bu tarz bir yukselis bekleniyordu. Oldukca guzel bir gelisme umarim biraz daha surer.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
   Manipülasyon olarak görülebilir ani yükselişler ama yapılan yatırımlar sayesinde meyvelerini vermeye başladı hazirandan sonra artışa geçebilir
member
Activity: 322
Merit: 23
10.000 $ ın üzerine kendini ne zaman atarsa o zaman bitcoin yükselişe geçti deriz. Yalancı bahar olmasın. Son zamanlarda hep böyle biraz yükselip geri hızlı düşüş yapıyor.
Pages:
Jump to: