Pages:
Author

Topic: BTC aldı başını gidiyor açın önünü - page 3. (Read 868 times)

jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Aaah keske eski olmasaydi baslik yeniden yukselseydide mutlu olsaydik. Ama iste yapacak birsey yok.
sr. member
Activity: 518
Merit: 250
Başlığı görünce bir an heyecanlandım, tarihi görünce kendime geldim:)) Bitcoinin önünü açmadılar herhalde, gidiş aşağı yönlü oldu, biraz daha bekliycez sanırım.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
Maalesef cok gidemedi. Harikalar yapabilirdi fakat kriz donemine denk geldi bu yuzden yatirimcilari yeniden toparlamasi gerekiyor.
member
Activity: 308
Merit: 10
Ever açın bitcoinin önünü aldı başını gidiyor aşağı doğru Smiley bir aydır 8 bin dolar seviyelerinde dolaşıyordu iki gündür ciddi düşüş yaşıyor bitcoin. Bir türlü beklenen yükseliş gerçekleşmiyor nedense.
member
Activity: 406
Merit: 11
Son bir buçuk ayda genel olarak düşüş trendindeyiz. Küçük hızlı yükselişler sonrasında başladığı rakamında altına iniyor. Altlar zaten çok kötü durumda.
newbie
Activity: 84
O tarihte hızlı bir yükseliş yapmıştı hepimizi heyecanlandırmıştı ama gerisi gelmedi maalesef, O tarihten beri hala beklenen yükseliş gerçekleşmiş değil. Sabırla beklemeye devam ediyoruz. Mayısta bitti haziranda ne olacak bakalım.
jr. member
Activity: 434
Merit: 1
Bu sene çokta alıp başını gideceğine inanmıyorum. yıl sonuna kadar ancak 11500 görürüz gibi duruyor.
newbie
Activity: 32
yeniden yükselecek tahmini ay ortası ancak 10bin bandından yeniden düşeceğini tahmin ediyorum. yıl sonuna kadar 2 çıkar 3 düşer.
newbie
Ne zaman gorsen bu tarz basliklari acaba diyorum yeni baslik mi fakat yine eskisi cikiyor. Hersey duzelecek ama anlasilan o ki cok zamana ihtiyac var.
newbie
Activity: 19
son 10 gündür btcnin hiç tadı tuzu yok beklentileri karşılayamadı sanki altcoinlerde ne yapacağını bilmiyor stabil bir durum olup olmayacağı konusuda belirsizliğini koruyor
jr. member
Activity: 238
Merit: 3
Acmiyorlar dostum onunu. Maalesef ne zaman yukselis baslasa hemen ardindan bir baskiyla durduruyorlar bitcoini.
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
Bugunlerde o zaman ki gibi bir yukselise ihtiyaci var yine. Harika baslamisti fakar devami gelmedi yine. 10 bin kirilmasi zor bir direnc.
newbie
Activity: 98
inshallah bi sikinti cikmaz da herkesin yuzu guler .
newbie
bitcoinle beraber altcoinler de yavaş yavaş kendine geliyor bitcoin 15bin dolar civarına gelirse altcoinlerin de fırlayacağını düşünüyorum
sr. member
Activity: 1778
Merit: 294
Bundan sonra durdurulması biraz zor gibi bitcoin ve çoğu altcoinin. Yaz aylarına da giriyoruz havalarla birlikte piyasanın da ısınacağını düşünüyorum Smiley
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
1 haftadır piyasa eski günlerde ki gibi bir yükseliş trendi içerisine girdi ben sene sonuna kadar geçen senenin sonundan çok daha iyi günleri göreceğimizi düşünüyorum
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Bitcoin alıp başını gidecek ama farklı piyasalarda yapılan Bitcoin işlemleri büyük baskı yaratıyor, artık sadece coin market cap izlemek yetersiz, bu seviyelerin geçilmesi çok önemli Bitcoin savaşıyor.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
Nereye gidecekse gitsin artık açıkçası şu son aylardaki bekleyiş bana zulüm gibi geldi, takip edemez oldum. Şimdi bu yükseliş resmen oksijen etkisi yaratıyor hepimiz için. Hiçbir aksilik olmadan sağlam yükselişler gelir umarım.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Bir hafta önce öldük battık bittik diyen herkes yatırım yapmanın tam zamanı demeye başlamış. Demek ki düşüş yakındır (: bir iki hafta daha yukarı gider sonra çakarlar tekrar 6000 dolara, dikkat etmeli Wink
member
Activity: 322
Merit: 14
etherde artık 750 dolar,   9300 ve 10 bin doları artık konuşmaya başlayabiliriz.  dün gece bitcoin 3 kere geçemediği o malum dirençlerden gelen çizgiyi 4. denemede nihayet geçti. artık bundan sonra yükseliş için biraz daha ılıman yaklaşırız. önümüzdeki bir, iki sene içinde fiyatı koparıp gider umarım.

zorluyor artık btc 9bini birkaç güne kalmaz 10binin de üstüne atar kendisini
Pages:
Jump to: