Pages:
Author

Topic: BTC aldı başını gidiyor açın önünü - page 5. (Read 868 times)

newbie
Activity: 154
Merit: 0
bence yakın zamanda 30 bin dolarları görebilir, ben güzel bir yükseliş bekliyorum bitcoinde ve buna 3. dalga yükseliş diyorum.
newbie
Activity: 159
Bugun iyice yukarıyı zorlamaya başladı bir solukta 9k olabilir bakalım 8200 de baskılamayı bırakıtlarsa güzel haberlerde geliyor hızla yukarı doğru gidebilir, gitsin artık
newbie
Activity: 266
açıkçası bitcoin güzel arttı, şu anda 8.151 dolar civarlarında devam ediyor bakalım ne olacak fiyatı artacak mı düşecek mi?
full member
Activity: 630
Merit: 101
Kerata tam niyetleniyor yukarı doğru musade vermiyorlar enişteye çok da durmasını gerektirecek bir durum yok yol açık aslında ama ah şu balinalar bir fırsat vermiyor.
newbie
Activity: 280
BTC nin yükselişlerine nedense çok fazla sevinmiyorum, düşüşlerine de çok fazla üzülmüyorum, çünkü bitcoin benim için bir uzun vade yatırımı
member
Activity: 61
Merit: 100
12 nisan da bu kadar artması oldukça umut vericiydi, bence yavaş yavaş artacak ve 10 k sınırını görecek diye düşünüyorum.
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Uzun süredir piyasaların yeşillendiğini görmemiştik, iyi bir heyecan yarattı. Umarım devamı gelir. 10k barajını aşarsa hızlı bir yükseliş olabilir.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
20k diye herkes bekliyor bence de olur gibi bir sene içerisinde yani neden olmasın. 20 k görülürse çıkar da çıkar ben size söyleyim
newbie
Activity: 5
merakla 20 k USD ye dönüşünü bekliyoruz Roll Eyes
member
Activity: 182
Merit: 11
Hem bitcoin yatırımcısı hem de altcoin yatırımcıları dört gözle bitcoinin yükselmesini bekliyor çünkü altların yükselişini tetikleyen şey de btc nin yükselişi
newbie
Activity: 98
İnşallah çoktandır beklenen yükseliş bu olsa gerek
Çünkü çoğu coin dibi gördü artık çıkacaktır
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Son günlerdeki artış hepimizi umutlandırdı tabi ki. Umarım çoğu insan bunun gazına gelip hemen bozdurmaz bitcoinlerini de piyasada hacim kaybolmaz.
newbie
Activity: 140
Bitcoin tekrar yükselişe geçti
Bence bunun sonu en az 10k ya kadar direkt gider
newbie
Activity: 123
Vur şanlı btc dağlar taşlar devrilsin. Önüne çıkan engeller bir bir ezilsin. Cheesy öyle bir başlık olmuş ki ekran başında gaza getiriyor insanı böyle başlıklar vallahi.
member
Activity: 86
Merit: 10
harika bir yükseliş umarım bu hızla devam eder btc bu yaz yine kendi rekorunu kıracak
sr. member
Activity: 868
Merit: 265
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
Bugünde güzel bir artış yaşadık, Soros söylentileri bu artışı sağladı gibi. Ayrıca Japonya'dan da iyi haberler gelmeye başladı. Umarım artık yukarı yönlü hareketleri görürüz. Ne kadar uzun oldu bilmiyorum ama ben artık o Aralık ayındaki heyecanı yaşamak istiyorum. Her aldığım coinin yeşil çubuklarını izlemek çok keyifliydi. Bir günde %100 artan coinler olmuştu. Bitcoin 1 hafta da 20 bin kazandırdığı oldu. Kasım ortasında 0.1 Bitcoin aldığım miktarla Aralık ortasında 0.05 alamıyordum. Bu bir yandan üzücü görünse de o arada kazandığımız parayı hesaplamak büyük keyifti. O günleri tekrar görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
Bitcoin'in arkasında blockchain var, burada tek amaç ucuz transfer değildir, olay bu kadar basit değildir. Şimdi Bitcoinde yaşanan sistemsel  gelişmeler ile birlikte fiyatın yukarı doğru çıkmasını bekliyorum. Elbette tedirginliğin geçmesi için biraz daha yol almalı.

full member
Merit: 100
CAT.EX Exchange
hemen heyecana kapılmamak gerekiyor dünden beri yükselişi yavaşladı ancak muhtemelen yıl sonunda yine güzel olaylar bizleri bekliyor olacka arkadaşlar kesinlikle
member
Activity: 201
Merit: 10
The Experience Layer of the Decentralized Internet
önü açık zaten önünde kim duruyor harbiden çekilsin bi salın artık küçük enişteyi ya bi aksın gitsin yürüsün adam tutmayın şunu her geçen an aleyhimize işliyor Cheesy
member
Merit: 75
Kral geri döndü havasını estiriyor ancak daha tamda döndü sayılmaz yani 3 aydır eriyen dolar değeri hala elle tutulur toparlandı değil anca zararı çıkartıyoruz.
Pages:
Jump to: