Pages:
Author

Topic: BTC aldı başını gidiyor açın önünü - page 8. (Read 868 times)

full member
Activity: 721
Merit: 100
Yani yükseliş çok iyi güzel ancak bu yükseliş falan kesmez beni arkadaşlar ciddi ciddi 11000 dolar seviyesine gelmeli yani tam manası ile ben geldim demeli. Haberler btc geri döndü yazmalı Cheesy
full member
Activity: 286
Çoğumuz bu yükselişi uzun zamandır bekliyorduk. Dahada yükselmesini umut ediyorum. İnşallah bir balina oyunu olmazda yükseliş uzun sürer.
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Sonuçta büyük firmalar altcoin lerini çıkardı illa ki piyasa ya olumlu etkisi olacaktı her düşüşün bir yükselişi olacağı görülmekte meyvelerini toplayacak herkes yatırımlar boşa gitmez
hero member
Activity: 968
Merit: 624
Still a manic miner
Bu günkü yükselişin hemen ardından bir miktar düşüş olabilir diye düşünüyorum ben de lakin ardından tekrar güzel bir yükseliş dönemine girmemiz yüksek olasılık.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Kral yürüyüşe başladı gibi bir ufak düzeltmede çok aşağıya salmassa hızlı bir şekilde 10k yı devirebilir bu durumda altlarda yani kapasiteli altlarda hızlı tepki verecektir diye düşünüyorum.
member
Activity: 308
Merit: 10
Birileri yine düğmeye bastı hiç beklenmedik anada bitcoin şaha kalktı ve aldı başını gidiyor. Altlarda illaki bitcoini bekleyecek onlarda hareketlendi. Altlarda biraz terste kaldım haliyle Angry
sr. member
Activity: 686
Merit: 257
Piyasaya sade yatırımcının girdiğini sanmıyorum. Silkelenme sonucu çıkan çıktı, geriye omurgayı oluşturan bizim gibi kemik yatırımcılar kalmıştı. Fiyatları daha fazla düşüremeyeceklerini anladılar. Piyasaya balina tabir ettiğimiz türden yatırımcıların girdiğini düşünüyorum bu gün. Bir müddet piyasada satılacak coinleri toplayacaklardır. Arada geri düşüşler olabilir, panik yapıp elinizdekileri kaptırmayın.
member
Activity: 266
Sabah baktığımda bitcoin 6900 dolar civarındaydı canımı sıkmıştı yine, öğleden sonra baktığım da 7900 dolar civarındaydı. Altlarda aynı şekilde yükselişe geçmişti özlemişiz bu tabloyu.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
3. dünya savaşı çıkma ihtimalleri bile bana yeni btc rezervi yaptırma ihtiyacı duyuyor. ki bu bana böyleyse, multi milyonerler, trilyonerler napsin??
full member
Activity: 476
Bugunkü kıpırdanma çok keyif verdi bana. Bitcoin kıpırdayınca altlarda hemen ona ayak uydurdu. Piyasa yeşillendi özlemişiz bu tabloyu insan hep böyle bir tablo görmek istiyor.
newbie
Activity: 182
Kripto para piyasası can sıkıcı hal almıştı, hatta benim gözümde bitmek üzereydi bugünkü yükseliş heyecanlanmama yetti. Umarım bu yükseliş kısa sürmez baharın keyfini süreriz.

Evet sıkılmıştık sürekli düşüş bıktırmıştı bizi. Bugünkü çıkış moral oldu hepimize. Beklenen bahar sezonu başlıyor olabilir. Ona göre pozisyon almak lazım. Bu fırsat bir daha gelmeye bilir.
newbie
Activity: 154
Kripto para piyasası can sıkıcı hal almıştı, hatta benim gözümde bitmek üzereydi bugünkü yükseliş heyecanlanmama yetti. Umarım bu yükseliş kısa sürmez baharın keyfini süreriz.
member
Activity: 275
Merit: 11
açalım da uçsun gitsin ama giderken altcoinler ne yapacaklarını bilmiyor düşen düşene. garipler çok etkileniyorlar bitcoinin tutarsız hareketlerinden.
full member
Activity: 420
Hiç bir haber yok,  bu sefer aldı başını kendi kendine gidiyor Bitcoin, altcoinlerinde Bitcoine eşlik etmesi ilginç şekilde güzelleştirdi ortamı, balinalar çalışmaya başladı bakalım daha fazlası gelecek mi, gelmezse tekrar 6.000-7.000 aralığına dönüş var diyor uzmanlar.
member
Activity: 155
Tamda bitcoin bitti artık derken beklenen yükseliş başladı tekrar.Umarım uzun soluklu olarak bu şekilde devam eder ve yatırımcılarını üzmez.Balinalar toplamaya başladı birileri çok güzel para yiyor bu işten.
full member
Activity: 230
Balinalar bitcoin alışına geçti herhalde böyle birden yükselişin başka bir açıklaması yok iyide oldu btc aşağıya hiç yakışmıyordu darısı altcoinlerin başına
member
Activity: 182
Beklene yükseliş sezonu başlıyor mu? Bu yükselişin sebebi rockefeller ve sarosun kripto para piyasasına gireceği haberleri olabilir mi? Bu yükseliş herkesi birazcıkta olsa sevindirdi.
full member
Activity: 686
Merit: 104
hadi bakalım güzel günler yakındır beyler bayanlar. tekrar kazançlı günler geliyor heyecanlıyız açıkçası. kötü günler geride kalmak üzere. iyi sabrettik yalnız.
jr. member
Activity: 238
Merit: 2
Bogalar geldi sanirim,umarim uzun kalirlar.
full member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
Birşey olduğu yok arkadaş ne çok abarttınız yahu. Her coin zaten şu 2 gündür %10 un üzerinde yükselmedi mi? Yükseldi. Ee bitcoin de coin değil mi? Bir haber mi var diye de sormaya gerek yok daha doğrusu habere gerek yok, balinalar yükselmesini istedi işte, yada birileri yüksek miktarda alış girip yükseldi, ne kurcalıyosunuz bu kadar.  Cheesy Önemli olan devamı gelir mi gelmez mi? Bunu konuşmak. Yoksa kaç kere yükseldi şu 4 ayda, neyimize yaradı?? Önemli olan yavaş yükselmeli yada stabil kalmalı!
Pages:
Jump to: