Pages:
Author

Topic: BtcTurk | PRO - page 12. (Read 4411 times)

legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
April 11, 2019, 03:48:33 PM
yeni arayüz havalı duruyor, elinize sağlık
belki yeri değil ama bir isteğimi burdan yazayım, muhataplarına ulaşır umarım
eth/btc, yada xrp/ btc gibi kripto paralar arası işlemleri başlatsanız çok makbule geçer,
ben orta vadeli bu pariteleri çok kullanıyorum. nakite geçmeden kripto paralar arası işlem yapıyorum. btc turk te olmaması eksiklik bana göre

Merhaba, şu an performans testleri devam ediyor. Yakın zamanda BtcTurk | PRO kullanıcılarının kripto paralar arası işlem yapabilmeleri mümkün olacak.
Sadece siz değil, eli yüzü düzgün, bir elin parmaklarını geçmeyen tüm yerli platformlar bunu yapmak zorunda, şu anda belirli sayıdaki kripto emtiayı alıp/bozdurmaktan başka fonksiyonunuz yok, gerçekten sanal döviz bürosu gibisiniz. Ne zaman siz ya da yukarıda bahsettiklerim (tercihan hepiniz) bunu yaparlar o zaman adınıza "borsa" diyebiliriz.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
April 11, 2019, 06:14:57 AM
eth/btc, yada xrp/ btc gibi kripto paralar arası işlemleri başlatsanız çok makbule geçer,
ben orta vadeli bu pariteleri çok kullanıyorum. nakite geçmeden kripto paralar arası işlem yapıyorum. btc turk te olmaması eksiklik bana göre

Merhaba, şu an performans testleri devam ediyor. Yakın zamanda BtcTurk | PRO kullanıcılarının kripto paralar arası işlem yapabilmeleri mümkün olacak.
Bu güzel haber. Her coinde eth ve btc pair'i olsa harika olur. Tabi hacim meselesi de önemli. Umarım yakın zamanda gerçekleşir.
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
April 11, 2019, 02:41:16 AM

Pro  ile  siteniz ilk defa  sadece al/sat yapılan bir  döviz bürosu görünümünden çıkmış ve gerçek bir exchange e benzemeye başlamış .
Bu girişimi beğendim.
sr. member
Activity: 669
Merit: 318
Kriptopara Alım Satım Platformu
April 11, 2019, 02:16:54 AM

legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
April 11, 2019, 02:13:56 AM
legendary
Activity: 2632
Merit: 1333
April 09, 2019, 04:23:21 PM
Site yarım saattir kapalı rezil herifler.Önce site yönetmeyi öğrenin.10 tl zararım bile olursa gelir ofisinizi kafanıza yıkarım  Angry
10 Liramı verin laaann, ararun 155'i haa, hayın

Btcturk için not: Gece/gündüz modu tercih şansı olması benim için çok önemli, bunu yapmışsınız, iyi olmuş.
sr. member
April 11, 2019, 01:53:59 AM
Örnek olarak ben şuanda %0.15 piyasa yapıcı ve %0.25 piyasa alıcı oranlarına dahilim. Emir girişi yaparken gördüğüm komisyon oranı aşağıda %0.25 olarak görünüyor. Tablodan emir girerken bunun piyasa yapıcı oranından gösterilmesi daha doğru olmaz mı ? Hesabımızı yaparken kafamız karışmasa bu şekilde ?

Merhaba, beta sürecinde, alım satım emirleri verilirken hesaplanan komisyon tutarı, kullanıcının komisyon basamağında ödeyeceği en üst seviyeden (piyasa alıcı emri olarak) hesaplanmakta olup, emir girişinden sonra, fazla hesaplanan tutar kullanıcı bakiyesine eklenmektedir. İşlem hacminize göre, bulunduğunuz basamağa ait komisyon oranından daha fazla komisyon ödemezsiniz.

Emir girişi ve emir gerçekleştikten sonraki komisyon farkı ise komisyonların piyasa yapıcı ve piyasa alıcı emirler için farklı olmasından kaynaklanmaktadır. Emir girildiğinde, hesabınızdaki tutar bloke edilir ve emir gerçekleştiği anda komisyon yeniden hesaplanarak hesabınızdan düşülür. Eğer piyasa yapıcı emir gerçekleşmişse, aradaki komisyon farkı bakiyenize eklenir.

Örneğin;

1000TL ile 1 BTC alış emri girdiğinizde, KDV dahil %0,25 (binde 25) oranında komisyon hesaplanarak hesabınızdan 1002,5TL bloke edilir.

Emriniz piyasa alıcı olarak gerçekleşirse, bakiyenizden 1002,5TL düşülüp, hesabınıza 1BTC eklenir. Emriniz piyasa yapıcı olarak gerçekleşirse, bakiyenizden 1001,5TL düşülür, 1TL ve 1BTC bakiyenize eklenir.
sr. member
Activity: 506
Merit: 251
April 10, 2019, 06:20:22 PM
Tüm geribildirimler dikkate alınıyor.

Bildirim yapmaya devam ederseniz memnun oluruz.

Örnek olarak ben şuanda %0.15 piyasa yapıcı ve %0.25 piyasa alıcı oranlarına dahilim. Emir girişi yaparken gördüğüm komisyon oranı aşağıda %0.25 olarak görünüyor. Tablodan emir girerken bunun piyasa yapıcı oranından gösterilmesi daha doğru olmaz mı ? Hesabımızı yaparken kafamız karışmasa bu şekilde ?

sr. member
April 10, 2019, 05:36:39 AM
500.01 TL'den 10 LTC alım emri girmiştim, akabinde 500.02 TL'den 10 LTC alım emri girdim sonrasında ise ilk emrim olan 500.01 TL'den olan emri iptal ettim. Emir tahtasında iptal ettiğim emir satırında halen benim emrim varmış gibi o satır highlight olarak işaretli aşağıda ekran görüntüsü var, ilginize...

Merhaba, emrinizin emir defterine yansıması ve iptal edilen emrin, emir defterinden silinmesinde bir kaç saniyelik gecikme yaşanabilmektedir. Beta sürümünde aynı zamanda performans testleri de yapılıyor. Tüm geribildirimler dikkate alınıyor.

Bildirim yapmaya devam ederseniz memnun oluruz.
member
Activity: 205
Merit: 10
Coming Soon
April 10, 2019, 05:12:37 AM
Gayet başarılı ve stabil duruyor, hepimize hayırlı olsun.
full member
Activity: 188
Merit: 110
April 09, 2019, 08:50:43 AM
Site yarım saattir kapalı rezil herifler.Önce site yönetmeyi öğrenin.10 tl zararım bile olursa gelir ofisinizi kafanıza yıkarım  Angry

Su ne kadar asagilik bir uslup ya.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
April 10, 2019, 01:31:46 AM
Gayet güzel ve adında olduğu gibi "pro" görünüyor. Elinize sağlık, üzerinde uğraşılmışa benziyor. İlk fırsatta deneyip gördüğüm eksik ve güzel yönleri yazacağım.
sr. member
April 09, 2019, 07:59:56 AM
Site yarım saattir kapalı rezil herifler.Önce site yönetmeyi öğrenin.10 tl zararım bile olursa gelir ofisinizi kafanıza yıkarım  Angry

Merhaba, sitemize erişemediğiniz süre içerisinde alım satım işlemleri gerçekleşmemiştir. Ancak isterseniz, hesabınızın incelenebilmesi için sistemde kayıtlı e-posta adresinizi özel mesaj ile iletebilirseniz kontrol edip bilgi verebiliriz.
sr. member
April 09, 2019, 06:37:00 PM
500.01 TL'den 10 LTC alım emri girmiştim, akabinde 500.02 TL'den 10 LTC alım emri girdim sonrasında ise ilk emrim olan 500.01 TL'den olan emri iptal ettim. Emir tahtasında iptal ettiğim emir satırında halen benim emrim varmış gibi o satır highlight olarak işaretli aşağıda ekran görüntüsü var, ilginize...

legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
April 09, 2019, 07:11:49 AM
Site yarım saattir kapalı rezil herifler.Önce site yönetmeyi öğrenin.10 tl zararım bile olursa gelir ofisinizi kafanıza yıkarım  Angry

BtcTürk yazdığını okuyup basmıştır kahkahayı.
belki de savunmayi guclendiriyorlardir Smiley
sr. member
April 09, 2019, 02:51:36 PM
Ben tasarımını ve tahtaların konumlandığı yerleri beğenmedim. Fakat eskisinden hızlı olacaksa ve işlemlerde beklemede kalmayacaksa zamanla alışılabilir.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
April 09, 2019, 06:53:33 AM

BtcTürk yazdığını okuyup basmıştır kahkahayı.
member
Activity: 630
Merit: 37
April 09, 2019, 11:34:47 AM
siyah tema on numara olmuş çok beğendim hızı da çok iyi kesinlikle en kısa zamanda deneyeceğim hayırlı uğurlu olsun
newbie
Activity: 174
Merit: 0
April 09, 2019, 05:29:44 AM
jr. member
Activity: 252
Merit: 2
April 09, 2019, 09:21:54 AM
Milletçe sabırsız olduk, üslubumuza dikkat etmez olduk. BTCTürk'ün ethereum eklediği dönemlerde maruz kaldığı mesajlar geliyorda aklıma.....
Herkesi memnun etmek, hizmet vermek zor iş. Kolaylıklar diliyorum.
Pages:
Jump to: