1- Mobil uygulamanız belli süre aralıklar ile
logout oluyor. Mobil uygulamada buna gerek yok. (Mesela Paribu öyle değil. istersem logout yapıyorum) her seferinde cep telefonunda uygulamaya giriş yapmaya çalışmak zahmetli bir iş.
En azından benim için öyle. Kullanıcı adı e-posta + şifre gir (oldukça uzun ve karışık şifre) sonra 2FA oluştur kopyala yapıştır zor geliyor. Mobil uygulama bence kullanıcı manuel olarak çıkış yapmadığı sürece kendi kafasına göre
logout olmamalı. Bunu destekleyen diğer arkadaşlar varsa ve yazarsa sevinirim.
2- Ayrıca size geçtiğimiz haftalarda web sitenizde ki bir sorundan bahsetmiştim :
https://bitcointalksearch.org/topic/m.55112532Bu hâlâ düzelmedi ve ilgilenmediniz. İlgilenmenizi rica ediyorum. Bu sorun tradingview.com alt yapısını kullanan
başka borsalarda olmuyor sizde oluyor sadece.
Yani bu sorun sizden kaynaklı. Bunu forumda ki diğer arkadaşlarında
deneyerek onaylamasını rica ediyorum.3- Forumda servisler bölümünde 1 den fazla BTCtürk konusu var. Bunlar birleştirilsin yada tek olsun isterdim.
4- Belli süre aralıklar ile şifre değiştirmeye zorlanıyoruz. Bunu yapmayın. Bunu
"kullanıcının tercihine bırakın". Örneğin
"Belli aralıklar ile şifrenizin yenilenmesini ister misiniz" gibi. Zaten bir sürü güvenlik önlemi var. 2FA var zaten.
Tam kritik bir anda borsaya gireceğim,
şifrenizi değiştirmeniz lazım uyarısı ile baş başa kalmak hoşuma gitmiyor.
5- İstek, şikayet ve önerilerimizi değerlendirmeniz ve uygun ise yerine getimeniz yada bu çabayı gösterdiğiizi görmek bizi memnun eder.
Merhaba, sorularınızı sırayla yanıtlamak isteriz;
1. Mobil uygulamamız, uygulamanın işleyişini etkileyen yeni bir özellik yayına girmediği sürece normal şartlarda oturumu açık tutmaktadır. Ancak cihazınızın internet bağlantısı uzun süreli olarak kesilirse oturumunuza ait güvenlik kontrolü başarısız olacağından, oturumunuz sonlandırılmaktadır. Bunu engellemek için, BtcTurk | PRO mobil uygulamasını günde en az 1 kere açmanızı tavsiye ederiz.
2. Yazılım ekibimiz Tradingview ile ilgili sorunu çözmek için çalışıyor. Yakında bir güncelleme yayınlanacak.
3. BtcTurk'ün
BtcTurk Ana Konu ve
BtcTurk | PRO konu başlıkları bulunmaktadır. Her iki başlık da ekibimiz tarafından takip edilmektedir. BtcTurk | PRO ile ilgili mesaj ve taleplerinizi
BtcTurk | PRO başlığından, genel konuları
BtcTurk Ana Konu başlığından iletebilirsiniz.
4. Zorunlu şifre değişimi, tüm finans kuruluşlarının uyguladığı bir güvenlik prosedürüdür ve kullanıcılarımızın hesap güvenliği için uygulanmaktadır. Şifre değiştirme süresi 90 gündür. Bu sürenin sonunda şifrenizi zorunlu olarak değiştirmeniz gerekmektedir. Zorunlu şifre değiştirme uygulamasına takılmamak için şifrenizi 90 günden önce dilediğiniz zaman değiştirebilirsiniz.
5.
Kullanıcılarımızdan gelen tüm istek, şikayet ve öneriler dikkate alınmaktadır. Geribildirimleriniz, BtcTurk ekibi için önemli olup, tüm geribildirimler ilgili birimlerle paylaşılmaktadır. Ancak bazı taleplerin gerçekleştirilmesi yazılım ekibimizin iş planı nedeniyle gecikebilmektedir. Yaşanan bu gelişmelerden dolayı özür dileriz.