Değerli BTCturk yetkilileri,
Yahu arkadaşlar, bakın şura da
https://bitcointalksearch.org/topic/m.554247092. ve 4. maddede
Kaç ay önce bahsettiğim konular var. Yukarı da
@cabsav da benim orada değindiğim 4. maddeden bahsetmiş. (otomatik şifre değişimine zorlanma)
2. madde ise hala düzeltmediğiniz, tabloda mumları 1Gün ve üzerine ayarlayında browserların donması.
Şimdi tekrar özet geçerek yazıyorum (yeni fark ettiğim sorunlar ile beraber)
1- Grafikler 1 gün ve üzerine ayarlanınca browserlar bir süre sonra çakılıyor (bunu aylar önce 2 kere daha farklı konu açarak söylemiştim size)
2- Ben 90 günde 1 şifre değiştirmek istemiyorum. Bunun adına siz güvenlik diyor olabilirsiniz ama bence alakası bile yok güvenlik ile bunu ayrı tartışırız isterseniz.
Bu otomatik şifre değiştirme her nedense hep münasebetsiz zamanlarda karşıma çıkıyor. Ya dışarıda oluyorum ve birisine kripto göndermek, yada acilen TL çekmek için giriş yapayım diyorum. Hop ! şifre süreniz doldu değiştirin. Hadi bakalım ayak üstü şimdi yeni şifre belirle, yok şu oldu bu olmadı, şu kadar karakter gir bu kadari ascii olsun bu kadarı büyük, bu kadarı küçük harf olsun. (birde o girdiğim şifreyi aklımda tutmam gerekiyor yani o anda. O münasebetsiz anda. Mobilde oluyorum genelde) Anlatabiliyor muyum? Lüften bunu opsiyonel hale getirin. isteyen 90 günde bir değiştirsin. İsterse 3 günde 1 değiştirsin aşırı iyi süper ötesi güvenlik sağlamış olsun kendine.
3- CloudFlare (CF diyeceğim kısaca) ayarlarını tapa gaz açmışsınız sanırım. Hayırlısı olsun. Bunu son zamanlarda fark ettim. Açıkçası daha önceden fark etmiyordum hatta CF kullandığınızı da bilmiyordum. Yeni mi kullanmaya başladınız yoksa ayarlar mı değişti bilmiyorum ama Browser URL kısmında ekstra ibareler çıkmaya başladı ve bazen sayfa yüklenmiyor. Öyle boş boş kalıyor. Ya sanki session timeout olmuş gibi yada cache den sayfayı çekemiyor gibi. Bu esnada nereye tıklasam tepki vermiyor sayfa ve manuel olarak URL den pro.btcturk.com ana sayfaya dönüyorum.
Şimdi sizin bu 360 DK lık zaman aşımı süreniz var ya. O illetten kurtulmak için ben browser refresh eklentisi kullanıyordum ve her 50 dk da bir sayfayı otomatik yenileyerek logout olmadan kalıyordum ne güzel. Şimdi bu aşırı agresif CF ayarları yüzünden sanırım o da güme gitti. Çünkü örneğin ben ....:
https://pro.btcturk.com/hesap/varliklarim sayfasında bırakıyor ve refresh yapıyordum 50 dk da bir ama şimdi bu url kendi kendine
https://pro.btcturk.com/hesap/varliklarim?cf_cgt_zghkl_tk__=wweDSDsdsd34er5 gibi bir şeye dönüşüyor. Ve bu URL de refresh edilemiyor.
Yani bu da güme gitti. Eee bana da tası tarağı toplayıp gitmek kalıyor geriye. Yetti gari. Kaç zamandır üşenmeyip o kadar dil döküp yazıyorum size burdan sevgiliye mektup yazar gibi.
Şimdiye kadar kripto ile tanıştırdığım herkese (ailem akrabalarım dahil) BTCturk ü öneriyordum. Bu önceliğim artık değişti son zamanlarda.
Üzülerek sizden ayrıldım, çünkü hayatımı kolaylaştırmak yerine zorlaştırmaya başladınız bu konuda. Yukarıda bahsettiğim konularda düzeltmeye giderseniz yine memnuniyet ile btcturk kullanmak isterim. Bu konuda çevrem ve yönlendirdiğim kişi sayısı dikkate değer seviyededir.
Size başarılar dilerim.