Btcturk pro da yeni bir adrese gönderim yapmamız gerektiğinde onu illa kaydetmemiz gerekiyor, proyla işlem yapan bir trader gönderim için ya normal siteye geçecek yada illa kaydedecek, saçma bir uygulama olmuş kaydetmeden gönderim yapılabilmeli ben ödeme yapıyorum belki bir daha göndermem yanlışlıkla seçerim diye tutmuyorum yabancı adres otur bir de ekledikten sonra onu sil, bir özellik pratik mi değil mi düşünmeden tasarım yapılıyor, tasarımcıların veya kodlayıcı ekibin oturup trade yapmadığını rahatlıkla anlayabiliyoruz yani yapıyor olsa bu ne burda ne yapmışız derlerdi. Şu site ayırma olayı 50 tane borsanın neredeyse hiçbirinde yoktur olsa da böyle değildir eminim.
şunu kod olarak eklemek hiç zor değil ama ikna turları atmamız lazım
Merhaba, adresi kaydetme zorunluluğu, aynı altyapınının mobilde de kullanılmasından kaynaklanmaktadır. BtcTurk | PRO'yu tasarlarken, yazılım ekibi uzun vadeli bir planlama yaptı ve gelecekte mobil uygulamanın web sitesinden daha çok kullanılacağına kanaat getirdi. Bu nedenle, her iki platform da aynı altyapıyı kullanıyor. Mobil uygulamadan kriptopara çekebilmek için de adresi kaydetmeniz zorunlu. Bu bir güvenlik prosedürü...
Zamanın birinde "biri benim hesabımı boşaltmış" diyerek paranızı geri almak için harcayacağınız çaba ile, her çekme işleminde adres kaydetmek için harcayacağınız vakti kıyaslarsanız, adres eklemek bir süre sonra daha kabul edilebilir geliyor 😀 Evet siz profesyonel olabilirsiniz, siz güvenliğinize %100 dikkat ediyor olabilirsiniz. Ama 700binden fazla kullanıcısı var ve güvenliğine gerekli özeni gösteren 50bin kullanıcı yoktur ne yazık ki.
Mesela, parolanızı 90 günde bir zorunlu olarak mı değiştiriyorsunuz? Ya da BtcTurk'e kayıtlı e-posta adresinizi başka herhangi bir platformda kullanıyor musunuz? (Bu iki sorudan birine hayır cevabı verdiyseniz ayrıca konuşalım)
O yüzden konuya
düşünmeden tasarım yapılıyor, tasarımcıların veya kodlayıcı ekibin oturup trade yapmadığını rahatlıkla anlayabiliyoruz
önyargınızla yaklaşmadan önce BtcTurk'ün kullanıcı odaklı nadir platformlardan biri olduğunu hatırlatmak isterim. Kullanıcı odaklıdan kastım da tabi ki "kullanıcı ne istiyorsa yapalım" demek değil.
Üstüne üstlük, kullanıcıdan gelen taleplere nasıl yaklaşıldığını, özellikle forumdan gelen taleplerin ne kadar dikkate alındığını ve nasıl değerlendirildiğini az çok bildiğinizi de biliyorum.
BtcTurk, her türlü görüş, öneri ve eleştiriye açık. Dilediğiniz kanaldan, görüş ve önerilerinizi paylaşabilirsiniz. Hatta, herhangi bir kanaldan talebinize yanıt alamaz, sorununuza çözüm bulamazsanız, lütfen bana ulaşın. Özellikle takip edeceğimden emin olabilirsiniz...