Pages:
Author

Topic: BTC/USD ve BTC/TRY Fiyat Takibi, Spekülasyon, Tartışma Alanı - page 54. (Read 1110009 times)

full member
Activity: 1414
Merit: 161
34 bin 900 dolardan yukarıyı göremedi daha bugün. Zaman zaman küçük ralliler oluyor fiyatta fakat neredeyse bir aydır 37 bin doları bile göremedik. Adeta 33-35 bin dolar aralığına saplanıp kaldı. Bana göre; bu yaz sonuna kadar 40 bin doları göremeyebiliriz gibi geliyor, umarım yanılırım. Sonbahar aylarından itibaren tekrar bir yükseliş dönemine girebileceğimizi düşünüyorum.
full member
Activity: 322
Merit: 101
Butun gunu 34binden ret yiyerekten gecirdi. Bi tarafa gidecek ama bi turlu karar veremedi. Daha dusmese bari. 30binden asagiya duserse karamsar olurum. Y.T.D.
jr. member
Activity: 198
Merit: 2
1 hafta sonra Balinalar sesime kulak verdi fiyat yükseliyor  Grin ben olsam yükselişi devam ettirdim.
jr. member
Activity: 198
Merit: 2
Balinalar fiyatları yükseltebilir ben balina olsam öyle yapardım çünkü yükseliyor bu diyip alacak çok kişi var Grin
copper member
Activity: 1498
Merit: 1110
Bitcoin'in son 7 günde çizdiği grafik o kadar dalgalı ki insan ne yapacağını şaşırıyor. Alım yapsam diyorum sonra ya tekrar bir çakılma olursa diye korkuyorum. Bu seviyeden zaten satış yapmam.

Şimdilik 33 bin dolarda ama yakın zamanda tekrar 40 bin bandını görür müyüz merak ediyorum.

Fiyat baya baya şişti 3 binden 60 bine güzel bir yolculuk yapıldı artık gözler Fedte. Fed bir 8 trilyon daha basarsa 400 bine gideriz vesselam Smiley

FED 8 Trilyon $ daha basarsa, 400 bin $’a gitmemiz için o basılan 8 trilyon $’ın bir şekilde bizim piyasamıza akması lazım.Tanıdıklarınız varsa bir haber edin de, yabancı bir yere para akıtmasınlar. Grin

Şakayı bir kenara bırakırsak, FED o kadar yüklü bir yeni kaynak yaratırsa BTC fiyatında artış olarak görülebilir ancak unutmamak lazım ki, sadece BTC değil, her türlü emtia değerlenecektir.Buna hisse senetleri de dahil.Daha doğrusunu söylemek gerekirse $ değer kaybedecektir.
legendary
Activity: 1512
Merit: 1341
Catalog Websites
Fedden güzel bir haber gelirse 100 bin doları görmemiz çok koaly olabilir. Tamamen artık piyasadaki fiyatlanma manipülasyon haberlerine bakmasıyla hareketleniyor artık.İşi saçmalaştırdılar.Yatırımcılar korkar oldu yatırım yapmaya.Bitcoin fiyatı çok oynak bu aralar.30 bin üstünde kaldığı sürece rahatız ama her an korkmuyor da değil bence herkes eğer 20 bine doğru yolculuk başlarsa herşey değişebilir.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
Bitcoin'in son 7 günde çizdiği grafik o kadar dalgalı ki insan ne yapacağını şaşırıyor. Alım yapsam diyorum sonra ya tekrar bir çakılma olursa diye korkuyorum. Bu seviyeden zaten satış yapmam.

Şimdilik 33 bin dolarda ama yakın zamanda tekrar 40 bin bandını görür müyüz merak ediyorum.

Fiyat baya baya şişti 3 binden 60 bine güzel bir yolculuk yapıldı artık gözler Fedte. Fed bir 8 trilyon daha basarsa 400 bine gideriz vesselam Smiley
member
Activity: 756
Merit: 17

sr. member
Deflasyonist bir ortamda hisse senedi ve kripto paraların değerlenmesi kaçınılmazdır.  Çünkü emtialarda fiyat artışları beklenmez para daha çok spekülatif varlıklarda dolaşır ve buradanda bir avuç zenginin cebine gider. Dünyada 1980 yılından beri olan şey bu.

Enflasyon ortamında altın gümüş petrol yeni zirvelere yelken açar. Genelde yüksek enflasyon artan fiyatlar stokculuga yol açar bir nevi mallanma dönemidir burada bayrak Altın Gümüş vb ayrıca gıda fiyatları da bundan nasibini alır emtialardadır.

Enflasyon gelecek bitcoin kripto paralar uçacak diyenler var (enflasyon değildir o enflasyon olmaz duramazsın)

Ya da son yıllarda hisse enflasyonu diye bir kavram çıktı artık hisse enflasyonudur o Wink
full member
Activity: 1414
Merit: 161
Geçen gün 30k'ya düştüğünde endişelenmiştim. 28k'yı görünce de eyvah eyvah dedim! Ama bugünkü performansı gayet iyi görünüyor. Dominasyon %50 altnda olmasına rağmen altcoinler halen BTC bağlarını kopartamadılar.

Gözüme çarpan birkaç tane pozitif ayrışan coin/token var. Diğerleri hep BTC'yi izliyor. Şöyle 40k üstüne atıp da orada birkaç hafta geçirirse piyasa çok daha iyi olacak. Belki bu seferki ayı eskisi gibi uzun vadeli olmayacak.

Ben de inanılmaz korkmuştum fiyatın 28 bin dolara kadar indiğini görünce. Dedim herhalde ayı piyasasına sert bir şekilde girdik. Neyse ki Bitcoin fiyatının kendini toparlayıp eski seviyelerine dönmesi uzun sürmedi. Bu süreçte panik satış yapmadığım için de kendimle gurur duyuyorum.  Grin

Önümüzdeki günler ne getirir bilinmez. Bitcoin fiyatındaki pozitif ivme sürerse 40 bin doları tekrar görebiliriz belki de. Ama orada uzun süre tutunabilir mi şüpheli. Bundan önceki birkaç denemesinde başarısız olmuştu.
legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
Geçen gün 30k'ya düştüğünde endişelenmiştim. 28k'yı görünce de eyvah eyvah dedim! Ama bugünkü performansı gayet iyi görünüyor. Dominasyon %50 altnda olmasına rağmen altcoinler halen BTC bağlarını kopartamadılar.

Gözüme çarpan birkaç tane pozitif ayrışan coin/token var. Diğerleri hep BTC'yi izliyor. Şöyle 40k üstüne atıp da orada birkaç hafta geçirirse piyasa çok daha iyi olacak. Belki bu seferki ayı eskisi gibi uzun vadeli olmayacak.
full member
Activity: 854
Merit: 113
Bitcoin'in son birkaç gün içerisinde çizdiği grafik oldukça heyecan vericiydi. Bitcoin fiyatını bir anda 28-29 bin dolar seviyelerinde gördük. Düşüş o kadar hızlı oldu ki görünce çok şaşırttı. Fakat aynı şekilde toparlaması da uzun sürmedi. Şu an 33 bin 400 dolardan işlem görüyor. Önümüzdeki günlerde 35 bin dolar bandı aşılırsa eğer ben yeniden 40 bin dolar ve üzerine bir yolculuk olabileceğini düşünüyorum.
legendary
Activity: 2352
Merit: 2592
Chancellor on Brink of Second Bailout for Banks
Yatırım yapmak ile trade etmenin farklı şeyler olduğunu hala çözemeyen insanlar var. Emekleme aşamasındaki bir teknolojiye yatırım yaptığınızda ki bunun illa finansal bir enstrüman olması gerekmiyor karşılığını alırsınız. Örnek verdiğiniz Tesla'nın fiyat artışındaki temel etmen yeni ve gelecek potansiyeli olan bir alanda olmasıdır. Türkiye gibi hem enflasyonun, hem paranın değer kaybının hem de vergilerin sürekli katlanarak yükseldiği bir ülkede klasik yatırım araçlarının hiç biri sizi hayatta tutmaya yetmez. Hayatta kalmak istiyorsanız çok daha fazla emek vererek kendinizi geliştirmelisiniz. Kendinizi geliştireceğiniz alan kripto paralar olmak zorunda değil gelecek vaat eden herhangi bir teknoloji bu ihtiyacı karşılar. 5 sene önce 50k dolara alınabilen evler, arabalar bugün 150k dolar. Aynı kayıp altın için bile geçerli. Türk lirasının dolar karşısındaki değer kaybını da üstüne ekleyebilirsiniz.

Hiç kimseye x fiyattan bitcoin yada ethereum almasını tavsiye edemem ancak yeni gelişen bu alanların hem yatırım yapacak hem de iş geliştirecek insanlar için sayısız fırsatlar içerdiğini söyleyebilirim.

Bitcoin almayın yada satın dediğinizde yatırım tavsiyesi vermemiş olduğunuzu mu düşünüyorsunuz ? Size üretim yarılanmasının çok az değere sahip bir çöpün bile değerini kat kat arttırabileceğini örnekleriyle açıkladım. 3000 dolarda sattığınız, 5000-7000-10000-15000-20000 dolardayken BTC satın diye hem İngilizce hem Türkçe başlıklarda yazdığınız mesajların kaydı halen duruyor. Bitcoin fiyatı hala satın çökecek diye saçma tavsiyeler vermeye kalktığınız fiyatların çok üzerinde. Bitcoin'in ne olduğunu anlayabilseydiniz 2x - 3x kazandım gibi komik tabirler yerine bu forumdaki bir çok kişi gibi fiat paraya mahkumiyeti kalmamış bir birey olabilirdiniz.
sr. member
Açıkçası fiyatın nereye gideceği önemli değil Ethereum 100 dolardan 4000 dolara 40x arttı ne kaybettik alibabanin market değerine geldi bir X2 daha yapsa Facebook Google falan yetisecekti veya dogecoin 200x arttı ne kaybettik. Kaybeden çok ama dimi zirveden alanlar neyse geçmiş olsun umarım zararlar çıkar. Ben kaybetmedim ultra bir kazanç saglamadim ama paramı 2 ye 3 e katlayabildim. Fazlada gözüm yok bereket versin.

Bitcoin yarın 1 trilyon dolar olsa ne kaybedeceğiz ? Hiç bir şey. Bırakalım şu reklam kokan cümleleri artık. Bitcoin zengin ediyormuş. Altında zengin ediyor kardeşim Tesla da zengin etti Gamestop bile zengin ediyor.  20 sene önce 10 liraya satılan çeyrek şuan 800 lira. Şu ortamda zengin etmeyen bir şey mi var çocukken 30 bine giden evler 1 milyon olmuş. 6 sene önce üniversitede şoktan aldığım patates bile kilosu 25 kuruştan 2 liraya çıkmış.

İster hisse ister altın ister kripto para alın elbet yükseliyor. Ama insanlarin ihtiyaçları var dimi satıyorsun bir şeyler alıyorsun veya korona oluyor mekanın kapatılıyor tüm birikimlerinden olabiluyorsun veya bir hastalık çıkıyor hiç olmadi bir ekonomik kriz oluyor ve satıyorsun.

Şöyle satmasaydik şu olurmus bu olurmuş geçin abi. Yeni bir hikaye yazın artık hırsla kalkan zararla oturur. Eğer yatırımcısına fırsat verecekse verir zaten bizde alırız ama vermeyecekse de benim açımdan parayı riske atmaya gerek yok.

Forumlara bakıyorum 300 bin zarar 30 bin zarar 150 bin zarar ne kolayda yazıyorlar valla helal olsun bu kadar kolay mı para kaybetmek size kolay gelsin o zaman arkadaşlar. Ama ben açıkçası zararım yok ve güzel bir kar ettim bunu gönül rahatlığıyla söylemekte mutluluk veriyor.

Ben Bitcoinin hala fırsat vereceğini dusununler tarafındayım. He illa yükselirse uçar gider yolu açık olsun ne diyebiliriz ki ? Koşan ata binilmez.

sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Görünüşe göre herkes hemfikir yazın Bitcoin'in yerinde sayacağı konusunda. Zaten hiç iç açıcı bir görüntü de yok ortada. Şu dönemi bir atlatalım da sonrasına bakarız.
legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
Millet kazandığını yazın yiyecek. Bir şey beklememek lazım bu zamanlar btc de. Ağustos'a kadar 1 yukarı 2 aşağı modu on. Bence sizde bu yaz btcden aldıklarınızın keyfini sürün ağustosta  kaldığımız yerden devam edelim...
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
Aceleye gerek yok bence çok ciddi bir primlenme piyasasından geçtik her coin 20x 100x 500x arttı. piyasada çok ses vardı hala daha var. şu yaz bir geçsin bakalım.

Bitcoin yatırımcısına güzel bir fırsat verirse şayet güzel bir akümülasyon sürecinde içeriye ciddi oyuncular girebilir diye düşünüyorum özellikle 200 haftalık ortalamaya yakın seviyelerin test edilmesiyle tüm herkesi içeri alıp kedi köpek kek simit böreğin gündem olduğu sahte boğadan gerçek bir boğa sezonuna evrilebilir.

Suan piyasada ciddi bir iştahsızlık var ve olması da normal fiyatlar ciddi manada şiş. 100 dolar olan ether 2.000 dolar 0.003 olan dogecoin 0.3 cent 0.01 olan adacoin 1 dolardan alıcı buluyor benim akıl ve mantığıma yatmıyor arkadaşlar alana satana hayırlı işler dilerim. trilyon dolar değil katrilyon dolar bassalar bile umrumda değil açıkçası. şu fiyatlar deli fiyatlar gerçekten 1 sene öncesine bakışla.

Yaz aylarının düzeltme ile geçmesini bekliyorum eğer bitcoin gerçek bir fırsat verirse yatırımcısına değerlendiririm. ve tabiki ytd.

Bana da bu yaz düzeltme hareketleri ile geçecek gibi görünüyor. Kaç zaman oldu Bitcoin'den hala doğru düzgün tık yok. Saplandı kaldı 30-40 bin dolar aralığına. Geçtiğimiz zamanlarda bir ara 40 bin doları aşma yönünde önemli bir hamle gördük ama nafile.
sr. member
Aceleye gerek yok bence çok ciddi bir primlenme piyasasından geçtik her coin 20x 100x 500x arttı. piyasada çok ses vardı hala daha var. şu yaz bir geçsin bakalım.

Bitcoin yatırımcısına güzel bir fırsat verirse şayet güzel bir akümülasyon sürecinde içeriye ciddi oyuncular girebilir diye düşünüyorum özellikle 200 haftalık ortalamaya yakın seviyelerin test edilmesiyle tüm herkesi içeri alıp kedi köpek kek simit böreğin gündem olduğu sahte boğadan gerçek bir boğa sezonuna evrilebilir.

Suan piyasada ciddi bir iştahsızlık var ve olması da normal fiyatlar ciddi manada şiş. 100 dolar olan ether 2.000 dolar 0.003 olan dogecoin 0.3 cent 0.01 olan adacoin 1 dolardan alıcı buluyor benim akıl ve mantığıma yatmıyor arkadaşlar alana satana hayırlı işler dilerim. trilyon dolar değil katrilyon dolar bassalar bile umrumda değil açıkçası. şu fiyatlar deli fiyatlar gerçekten 1 sene öncesine bakışla.

Yaz aylarının düzeltme ile geçmesini bekliyorum eğer bitcoin gerçek bir fırsat verirse yatırımcısına değerlendiririm. ve tabiki ytd.

sr. member
Activity: 2142
Merit: 418
fbi da bitcoin hacklemiş ahahaha.
anasını siktiler piyasa filan kalmadı.

Hack olarak bahsedilen şey bir cüzdanın private key yada seed'ini kırarak varlıkları ele geçirmek değil. Seed'in bulunduğu ortama sızarak bitcoinleri ele geçiriyorlar. Normal bir kullanıcının bilgilerini çaldırmasından farkı yok teknik olarak. Piyasaya fud yaymak isteyenler bu haberi fbi isterse bitcoin ağını hackler anlamında kullanarak köpürtüyorlar.

tabii canım ne hcklemesi maksat fud olsun.
ama bu yaratıcıydı şimdi kabul edelim  Grin
çin ban fudından gına gelmişti arada boyle yaratıcı yeni fudlar laızm piyasaya
sr. member
Activity: 2268
Merit: 469
Geçtiğimiz günlerdeki Trump'ın BTC hakkındaki söylemleri fiyatı etkiledi mi bilmiyorum fakat Çin'in hareketi bir etki yarattı. Çin'in birtakım ünlü kripto para fenomenlerinin hesabını kapaması ve bunun duyulması ile birlikte fiyatta bir düşüş olmuştu yine. Tabi 32 bin dolarlara kadar olan bir düşüşün ana nedeni o muydu bilmiyorum.
Pages:
Jump to: