Bitcoin öldü bitti diyenler ortaya çıkmış yine, fiyata bakıyorsunuz 50 bin dolar.
Eskiden %30 düşüşte ortaya çıkarlardı, şimdi %10 düzeltme gördüler mi bayram ediyorlar. Haydi Twitter ve Telegram tayfasını anlıyorum, piyasayla yeni tanışmışlar hiçbir temel bilgileri yok. Üç kuruşluk paralarını primlenmiş çöp coinlere harcayıp panik satışı yaptıktan sonra sinirle etrafa küfrediyorlar. Piyasayı birkaç kişinin sözlerinin yönlendirdiğini sanıyorlar ama 7-8 yıldır burada olup da hala sistemi çözememiş olanlar çok acınası durumdalar. Bunlar 2013'te 100 dolara düşmesini bekliyorlardı, 2017'de 1000 dolara düşmesini beklediler. Şimdi 2021'de 10 bin dolara düşmesini bekleyecekler. Bitcoin'in her düşüşünde ben demiştim diye ortaya çıkarak kendilerini avutacaklar. Belki istedikleri fiyata da düşer ama almazlar. Sürekli fiyata odaklandıkları için yaşadığımız şeyin bir devrim olduğunun farkında bile değiller.
Hayatları boyunca gözlerinin önünden geçip giden bilişim devrimine, burada bulunarak şans eseri de olsa içinde oldukları halde, dahil olmadıkları için duydukları pişmanlıkla tüm ömürleri geçecek. Düşmanıma bile böyle bir psikolojide olmayı dilemezdim.
aynen artık %10 da buraları basıyor akbabalar biz demedi miydik diye.
oyle %30 filan olsa allah muhafaza götlerine kına yakıp 5 mahalleye verirler sevinçten.
btcde yatırımız yoksa s... gidin forumdan ne işiniz var ki bitcoin forumunda ben anlamıyorum zaten.
biliyorlar onlarda burda insanların btc ye yatırım yaptıgın ve buraları takip ettiğini.
btc %10 düşmüş,adamın parası %10 düşmüş gelyor birde burda bu akbabaların mesajlarını okuyor daha da morali bozuluyor tabii.
amaç moral bozmak ve analarına avratlarına küfür ettirmek,zevk alıyorlar buyuk ihtimal bundan.