Ama ondan önce 2-3 hafta daha parabolik hareketlerle tüm balıkları yeme topluyorlar gibime geliyor. Doldur boşalt doldur boşalt derken malın hepsini topladılar. Simdi herkese veriyorlar gazı gitsin. Xrp 0.20 cent idi konuşuyorduk. Dash 80 dolar iken konuşuyorduk. Bunları dipteyken aldığımı ve tüm kötü haberlere rağmen tutacagimi söylemiştim
Şuan her türlü gaza iyi gelişmeye rağmen nakitte bekliyorum ve biraz nakitle yakın stoplu al sat yapıyorum. Piyasa her çöktüğünde alıp biraz yükseldiğinde veriyorum. Millet bu fiyatlara iyi alıştı yalnız, 3 dolara bnb satıyorlardı şimdi 200 dolara düşse millet ucuz der. 3-4 bin dolara bitcoin vardı şimdi 20 bin deseler millet varını yoğunu basacak herhalde psikolojide böyle işte. Bitcoin 200 haftalık ortalama harici her seviyesi benim için pahalıdır.
Yaz kampanyasına gelince benim tahminim;
Coinleri satarlar tatile çıkarlar kademeler doluysa hele muaazam bir kar elde ettiler.
Kışın Altın satıp piyasaya girdilerse o Altını da yerine koyarlar zira çoğu kişiyide altında silkelediler.
Peki yazın nakiti olan adam altın gümüş yüksek ise ne yapar ?
Bakmış ki kriptolar yarı fiyatına her halde buraya gelir oysa bilmiyor ki bir senede 100x yapmış hepsi.
Neyse gördüğüm bu objektif olmaya çalıştım yeterince umarım altın yükselmez ve yüklü parayı altına koyarım tek dileğim bu şuan.
Coinlere gelince; Sene sonu rallisi bekliyorum ve giriş noktam Eylül 2021 gibi durmaktadır. Dipleri Eylül 2021 de bekliyorum coinlerde tepe ne zaman gelir bilemem bence gecikti bile...
Eylül 2021...önemli bir tarih. O aralıkta senaryomdaki beklediğim dipler gelirse güzel bir giriş noktası olacaktır senaryo tutar tutmaz bilmiyorum. Ama benim gördüğüm budur.
YTD
Son olarak şu sepet meselesinde fikrimi yazmak istiyorum
Arkadaşlar sepet ayı sezonunda fiyatlar çöp seviyesine inmişken yapılır 4-5 veya 10-20 coin neyse seçilir ona göre yatırım planı uygulanır. Boğa sezonunda çakılır çıkılır.
Adam boğanın zirvesinden sepet yapmaya çalışıyor soğuk cüzdana atıyormuş kardeşim siz bilirsiniz. Herkesin kendi tercihi. Ben Bitcoin 200 haftalık ortalama altına geldiğinde dominans 60 üstüne çıktığında sepetlerimi yaparım. Veya 2020 Mart çöküşü gibi bir çöküş yakalarsanız o aralıkta alıp 1 yıl üstüne yatarsanız bence o zaman sağlam bir kar yaparsınız.
YTD.
3-4bin dolarada bitcoin vardı demişsin de 1 dolarada vardı vakti zamanında. btcdeki yarılanma, her geçen sene kullanıcılarının katlanarak artması ve bu ekosisteminin geliştikçe faydalı işler çıktığınının etkileri olduğunu biliyorsundur. bir çok sebepten dolayı, 20bin dolar şuan için ucuz bir fiyat btc adına. Bu seneryoyu hepimiz biliyoruz boğa sezonunda çakar satar cıkarsın, ayı sezonunda sepet yaparsın coin biriktirirsin. Her zaman düşünülen seneryoyada bağlı kalınamıyor, çünkü insan faktörü var işin içinde ve değerli olan her şey manipülasyona uğradığı için, yatırımcılarda kararlarını değiştirebiliyor ve hatalar yapabiliyorlar.