@TheBeardedBaby - същото е и с мен. От отдавна не съм в България и не познавам никой от известните
За кампаниите си прав - от ICO 2017-та изкарах прилични койни и от сигничър, и от преводи.
Аз ще дам една тема за размисъл. Един от методите който използвам за да изкарам някой койн - арбитражи. Някой друг да се занимава с арбитражи?
За рефърали и за кликане и коментари бях чувал, ама за арбитражи не съм.
Що за животно е това?
Купуваш койни от една двойка примерно XRP/BTC и продаваш на XPR/ETH и печелиш от разликата в фиксингите на двойките койни или нещо подобно.
@TheBeardedBaby - това е троен арбитраж на една борса. В Bittrex работи много добре, защото имат много евтини койни и биткойна е до 8-мия знак след десетичната. На доста борси биткойна за евтините койни е до 10-ти или 12-ти знак, за да няма големи % разлики между Bid/Ask.
Другият вариант е между борси за една и съща двойка. Но там трябва да си много внимателен - дали и на двете места са разрешени и депозитите (няма блокирани портфейли) и тегленията,, какви са такисте за тегления, такси за мейкър/тейкър, скорост на депозит/теглене, и куп други неща.
Трети вариант - Bitmex <> друга дериватна като Deribit, Binance, OKex - постоянните конктрактите имат различнен % фъндинг в различно време. И в завизимост от моменталното положение на пазара - може и различни посоки даже.