E края не, ама ще е в застой известно време. Пазара има какво още да предложи. Ще почакаме и ще видим.
Като гледам каква брада си пуснал от чакане..
It was the Bitcointalk forum that inspired us to create Bitcointalksearch.org - Bitcointalk is an excellent site that should be the default page for anybody dealing in cryptocurrency, since it is a virtual gold-mine of data. However, our experience and user feedback led us create our site; Bitcointalk's search is slow, and difficult to get the results you need, because you need to log in first to find anything useful - furthermore, there are rate limiters for their search functionality.
The aim of our project is to create a faster website that yields more results and faster without having to create an account and eliminate the need to log in - your personal data, therefore, will never be in jeopardy since we are not asking for any of your data and you don't need to provide them to use our site with all of its capabilities.
We created this website with the sole purpose of users being able to search quickly and efficiently in the field of cryptocurrency so they will have access to the latest and most accurate information and thereby assisting the crypto-community at large.
________________ | _____________________ | ________________ |
Ранк | Активност
Здравейте, как мога да си вдигна ранга на Jr. Member. Погледнах обясненията но английския ми е много слаб и почти нищо не разбрах.
hi.
i need a bulgarian number to receive an SMS. only 1 time, 1 sms. please help me friends. Хора, тоя Стамен от crypto.bg нещо почна да става много съмнителен. Някой с мнение? Моето мнение е: криптовалутите нямат граници. Не се ограничавай с български сайтове или личности. Пази се от руски и китайски монети и проверявай всичко, дори FB профилите на девелъпърите. А сега кажи кой е този Стамен и с какво те съмнява?
Хора, тоя Стамен от crypto.bg нещо почна да става много съмнителен. Някой с мнение?
Здравейте, Някой знае ли защо е променено минималното теглене? Никъде не мога да открия съобщение за промяна. От няколко дни ми изписва, че минимума е 40 000 сатоши, а аз тъкмо стигнах 20 000 и исках да тегля. Писах на поддръжката, но никой не ми отговаря Благодаря предварително за всяка информация! Става въпрос за Clixco.in Сега ще им разкажа играта на тия нещастници. 1. Нямат право да "насърчават" учасниците да публикуват в ANN-a срещу награди. 2. Вероятно е просто СКАМ схема, ловат шарани да гледат/цъкат реклами, пускат фалшиви статисики и накрая гушват парите от рекламодателите а на "шараните" нищо. Отворих тема в Мета, нищо чудно до края на деня да ги няма. https://bitcointalksearch.org/topic/case-clixcoin-mods-locktrash-the-ann-ban-the-op-4828861 Единствения сайт, който мога да потвърдя от личен опит че плаща за гледане на реклами е : bitter.io поне плащаше преди време, но според мен няма смисъл да си губиш времето с такива работи. Прекалено много работа за нищо пари. Jump to:
|