Pages:
Author

Topic: Büyük yükseliş çok yakında. (Migros deterjan ürünlerinde %10 indirim var) - page 19. (Read 2259 times)

member
Activity: 476
Merit: 31
gelecekten gelen adam nedir abi inanmayın böyle saçma sapan işlere diğerleri ihtimal dahilinde ama bitcoinin 1 milyon doları seneye görmesi altını çizerek söylüyorum imkansız. Grin bitcoin 1 milyon dolar olursa ethereum kaç bin dolar olacak ha altları ezip geçer kendi uzaya değil galaksiye çıkarsa bilemem ama o zamanda biz sıçtık toptan altlardayız  Shocked
member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
Gelecek 2-3 tane etkili ve güzel habere bakar piyasaların uçuşa geçmesi bence. Şu an yay geriliyor gibi hissediyorum, artış çizgisi yaklaşıyor gibi sanki  Undecided
jr. member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
Kehanetler başlamış  Smiley 3. çeyrek benim içinde tahmin sınırı açıkçası beklemek lazım
full member
Activity: 336
Merit: 154
Son haftalarda olumlu yönden haberler çıkmaya basladı medya ayagı iş basına geçti yakında yükseliş baslayabilir benim tahminim öyle böyle bir yükseliş daha önce görülmedi.

Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey >>> Gezegenin tek para birimi bitcoin olacak !
Google >>> Bitcoin teknolojisi Blockchain'in üstünde testler yapmaya başladı.
Tayvan >>>  Tayvan Havayolları Bitcoin ile Uçak Bileti Satışına Başladı
Paypal >>> Paypal, kripto para transferlerini hızlandırmak için bir patent başvurusunda bulundu.

Bonus:
Gelecekten gelen adam >>> 2018 yılında BTC’nin değer 100000$ değerini bulacak ve 2019’da ise 1 milyon $ değerini görecek. Bundan sonra ise iddiaya göre Bitcoin artık dolar cinsinden ölçülmeyecek, çünkü Amerikan doları artık tedavülden kalkmaya başlayacak.

Medya işini yaptı ve çekildi hocam. Rüzgarıda arkasına alan Bitcoin uzun bir maratonu tamamladı. Bundan sonra unutulana kadar çok fazla biir şey bekleyemiyorum. 1100$ olana kadar kimsenin umrunda değildi herkes unutmuştu Bitcoin'in varlığını. 1100$ bir önceki ATH idi. Şimdide aynı şey olması lazım. Yani 20000$ yavaş yavaş geçilmeli. Ama çoğu kişiyi tekrar heveslendirmesi çok zor. Çünkü hafızalarda halen 20000$dan 6000$'a düşüşü var.

Bu arada bonus : Gelecekten birinin gelip haber vermesine gerek yok. Bitcoin Facebooktan bile daha büyük diyen Winklevoss kardeşlere inanırım daha gerçekçi en azından.
hero member
Activity: 896
Merit: 515
Bu yıl daha çok süründürecekler, tahminim bu yönde. En azından 3. çeyreğin başına kadar gidip gelmeler devam eder. Büyük bir ivme beklemiyorum 2018'de. 2019'un çok farklı olacağı kesin.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
doların tedavülden kalkacağına dair yorumu okuyana kadar mantıklı yanları vardı dolar flan ortadan kalkamaz öyle bir ihtimal yok

Bunu düşündüysen gelecekden gelen adamın varlıgını kabul etmiş demektir. Ciddiye almamıssındır umarım
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Malesef piyasanın olumlu sayılabilecek haberlere tepkisi olumsuz haberler kadar etkili olmadı en azından şimdilik.Ama ilerleyen günlerde yansımasını görebiliriz diye düşünüyorum.Herhangi bir fud da dibe çakılan piyasa bu haberlere pek aldırış etmemiş gibi duruyor yani.beklentim geçenseneki gibi mayısta bi yükseliş görmek inşallah haklı çıkarız
newbie
Activity: 196
Merit: 0
doların tedavülden kalkacağına dair yorumu okuyana kadar mantıklı yanları vardı dolar flan ortadan kalkamaz öyle bir ihtimal yok
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
Son haftalarda olumlu yönden haberler çıkmaya basladı medya ayagı iş basına geçti yakında yükseliş baslayabilir benim tahminim öyle böyle bir yükseliş daha önce görülmedi.

Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey >>> Gezegenin tek para birimi bitcoin olacak !
Google >>> Bitcoin teknolojisi Blockchain'in üstünde testler yapmaya başladı.
Tayvan >>>  Tayvan Havayolları Bitcoin ile Uçak Bileti Satışına Başladı
Paypal >>> Paypal, kripto para transferlerini hızlandırmak için bir patent başvurusunda bulundu.

Bonus:
Gelecekten gelen adam >>> 2018 yılında BTC’nin değer 100000$ değerini bulacak ve 2019’da ise 1 milyon $ değerini görecek. Bundan sonra ise iddiaya göre Bitcoin artık dolar cinsinden ölçülmeyecek, çünkü Amerikan doları artık tedavülden kalkmaya başlayacak.

Yazı yazıldıgında bitcoin fiyatı : 8250$
Market: 322 milyar$

Boğa sezonu başlama saati 3 Nisan saat 18:00 de.
Pages:
Jump to: