Pages:
Author

Topic: deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyaları - page 18. (Read 3552 times)

member
Activity: 378
Merit: 11
Listede çok büyük eksik var, Amazix. Fena halde yürüyorlar son zamanlarda.

KOnu çok iyi olmuş. Güncel kalır umarım. Merit'im olsaydı gönderirdim.
amazix retweetleri günde dört tane atabilirsiniz ama hepsi birer saat arayla olacak diyor o yüzden sosyal medya kampanyasına katılmıyorum o kuralı biraz hafifletseler dediğiniz gibi güzel ekip
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
Needmoney Türkmüymüş yeni öğrendim teşekkürler güzel bilgilendirmeler için. Hemen hemen bir çok bountyde görür olduk kendisini ama arkadaşın dediği gibi biraz ince elemesi lazım çöp diye nitelendirdiğimiz projelerde de yer alıyor. Ya da bana denk geldi bir iki proje fazla amatör gibiydi kendisini bounty manager olarak gördüm.
legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
Listede çok büyük eksik var, Amazix. Fena halde yürüyorlar son zamanlarda.

KOnu çok iyi olmuş. Güncel kalır umarım. Merit'im olsaydı gönderirdim.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Böyle faydalı başlıkları görmek çok zorlaştı elinize sağlık, meritim olsa verecektim ama kalmaıd maalesef. Çok güzel derlenmiş
member
Activity: 98
Merit: 28
Böyle bir konu daha açılmıştı önemli olan güncel tutmak. Bunu bir e-tablo biçiminde yapsanız belki daha da güzel olabilir bana göre. Hatta biraz daha detaya inebilirsiniz
merhaba, hocam. daha önce yalnız böyle bişeyle karşılaşmadım. varsa da özür dilerim, demek ki aktif olmadığındadn görememişim. e-tablo kullanmayı henüz bilmiyorum, öğrene bilsem, tabi yaparım. böyle çok mu kötü duruyor? daha detaylı derken, hocam? biraz açar mısınız? teşekkürler
*edit: kampanyaları bir spreadsheette topladım.

Sylon'un kiler başka bir başlıkta tutuluyordu. Toplu halde olması iyi olmuş, elinize sağlık.
çok teşekkürler, hocam

Gerçekten çok derli toplu ve güzel olmuş. Özellikle bitiş tarihi eklemeniz. Gönül isterdi merit olsun boş teşekkür değil merit verelim. Elinize sağlık.
çok teşekkürler, hocam. düşünmeniz bile yeter.

Ellerine sağlık güzel bir kaynak olmuş. Sürekli güncel kalırsa daha da güzel olur. Ben de Sorun yaşamadığım bir iki ismi yazmak istiyorum. İsterseniz onları da inceleyip eklersiniz.

İsim                          Profil Link'i
stormfold                   https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1354493
ahmedjamal1998   https://bitcointalksearch.org/user/ahmedjamal1998-480991
Arteezy.rtx           https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1059021

çok teşekkürler, hocam. sürekli güncel kalacağına inanıyorum. inanın nasıl inceleyeceğimi bilmiyorum. bi managerden fazla istek gelirse eklerim.

Sylon'u yeni duydum. Efsane manager imiş ama bozdu diyorlar. Zaten twitter kampanyaları için bile full member ve üstünü alır oldular. Bize Sylon'dan ekmek yok.

needmoney Türk arkadaşımız. TokenSuite isimli Türk firmasının sahipleri. Kendileri ile iletişim kurmak rahat. Başka bir başlıkta sağolsun cevap vermişti. Bounty'ler ile ilgili sorunlarınızı telegram kanalımızda çekinmeden anlatın falan demişti. Kampanyalarına gönül rahatlığı ile katılabilirsiniz.

Topluca liste iyi olmuş. Teşekkürler.
çok teşekkürler, hocam

Şimdi hiç bounty yönetmeselerde tokenmarket çok iyi yapıyordu . Hiç bir problem çıkmıyordu ama bıraktılar herhalde .
merit için teşekkürler, hocam. ilk meritimi sizden aldım. sizi hiç unutmicam  Cheesy

Ben ekipler yerine kendilerinin paralı bir eleman tutup onu görevli yapmaları taraftarıyım. Ama amazix ekibi gerçekten güzel çalışıyor.
evet, amazix de listeye eklemek istediklerim arasında.
sr. member
Activity: 434
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
Ben ekipler yerine kendilerinin paralı bir eleman tutup onu görevli yapmaları taraftarıyım. Ama amazix ekibi gerçekten güzel çalışıyor.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Bence needmoney aralarında en iyisi fakat çok fazla bounty yönettikleri için tam anlamıyla ilgilenemiyorlar. Bence artık belli kalitedeki icoları seçmeleri lazım
sr. member
Activity: 448
CHIEF GROWTH OFFICER OF GLOBAL ENTERPRENEUR
Şimdi hiç bounty yönetmeselerde tokenmarket çok iyi yapıyordu . Hiç bir problem çıkmıyordu ama bıraktılar herhalde .
full member
Activity: 476
Merit: 100
CAT.EX Exchange
Sylon gerçekten iyi bir bounty manager fakat şu aralar elinde kaliteli bir proje yok, deadley gerçekten en iyisi diyebilirim. Needmoney ise aralarında en toleranslı kişi. Gerçekten çok yardımı dokunuyor.
jr. member
Activity: 82
Merit: 2
Sylon'u yeni duydum. Efsane manager imiş ama bozdu diyorlar. Zaten twitter kampanyaları için bile full member ve üstünü alır oldular. Bize Sylon'dan ekmek yok.

needmoney Türk arkadaşımız. TokenSuite isimli Türk firmasının sahipleri. Kendileri ile iletişim kurmak rahat. Başka bir başlıkta sağolsun cevap vermişti. Bounty'ler ile ilgili sorunlarınızı telegram kanalımızda çekinmeden anlatın falan demişti. Kampanyalarına gönül rahatlığı ile katılabilirsiniz.

Topluca liste iyi olmuş. Teşekkürler.
jr. member
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
Ellerine sağlık güzel bir kaynak olmuş. Sürekli güncel kalırsa daha da güzel olur. Ben de Sorun yaşamadığım bir iki ismi yazmak istiyorum. İsterseniz onları da inceleyip eklersiniz.

İsim                          Profil Link'i
stormfold                   https://bitcointalksearch.org/user/stormfold-1354493
ahmedjamal1998   https://bitcointalksearch.org/user/ahmedjamal1998-480991
Arteezy.rtx           https://bitcointalksearch.org/user/arteezyrtx-1059021

full member
Activity: 1358
Merit: 193
Gerçekten çok derli toplu ve güzel olmuş. Özellikle bitiş tarihi eklemeniz. Gönül isterdi merit olsun boş teşekkür değil merit verelim. Elinize sağlık.
member
Activity: 406
Merit: 12
Sylon'un kiler başka bir başlıkta tutuluyordu. Toplu halde olması iyi olmuş, elinize sağlık.
member
Activity: 756
Merit: 16
Böyle bir konu daha açılmıştı önemli olan güncel tutmak. Bunu bir e-tablo biçiminde yapsanız belki daha da güzel olabilir bana göre. Hatta biraz daha detaya inebilirsiniz
member
Merit: 28
deadley, Sylon, AmaZix ve TokenSuite`in tüm aktif kampanyalarını bir spreadshette topladım. Spreadsheete buradan ulaşa bilirsiniz.

Ayrıca, Airdrop kanalımıza katıla bilirsiniz.
Konu ilgi görürse sürekli güncellenecektir. Umarım +Merit konusunda cömert davranırsınız. Birine Merit verirken sizin Meritleriniz eksilmez. Eksilen sadece sMerit(sendable Merit - gönderilebilir Merit)lerinizdir.
Pages:
Jump to: