Pages:
Author

Topic: Docademic (MTC) Airdrop - 2 yıl Boyunca Her Ay - page 2. (Read 2541 times)

member
Activity: 476
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
neyse 3 günde iyi topladı aldığım fiyatıda geçti beyler sormak istediğim airdroptan kucoinde yararlanılıyor mu yoksa mew e mi çekmeliyiz. hitbtc deyken geliyordu ama kucoinde durum nedir?
Hiç  bir borsada gelmiyor. Privatekeyi elinizde olan bir adreste tutmanız lazım MTC leri. Tabi birde sitelerine kayıt etmeniz lazım  bu eth adresini. (Bir defaya mahsus)

Airdrop %3 geldi bu ay bana. Geçen ay %4 küsürdü. Bana kalırsa airdroplara katılmak için alım falan yapmayın. Her aysonu genelde pump yiyor mtc 15 inden sonra da pump. Bunu takip edin daha fazla kazanırsınız.
newbie
Activity: 87
Merit: 0
 Sadece kendi walletında tutanlara airdrop var ; exchange lere vermiyorlar artık
jr. member
Activity: 294
Merit: 1
neyse 3 günde iyi topladı aldığım fiyatıda geçti beyler sormak istediğim airdroptan kucoinde yararlanılıyor mu yoksa mew e mi çekmeliyiz. hitbtc deyken geliyordu ama kucoinde durum nedir?
newbie
 Her geçen gün dibinde dibini görüyor ama ben bedavadan toplanıp bir  sağlam pump daha yapılacağını düşünüyorum
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
Maalesef bu da bir Mcafee saçmalığı ile pumplanıp milletin eline verildi her ay airdrop yapacaz diye de ellerinde bıraktılar ha şimdi yatırımcı düşünsün dursun kime ne Sad
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Bir iyi haber vereyim kucoin belasından kurtulduğumuza göre. MTC okex  destekli coinall borsasina girdi. Okex hesaplarınizla da bu borsaya giriş yapabilirsiniz
member
Merit: 10
Files.fm - Store, Share and Sell Files
Bugün dibin de dibini gördü. İlk defa ico ico fiyatinin altına indi. Oradan dönüş yaptı. Artarsa buradan artacaktır. Bir miktar alım yaptım bekliyorum
member
Activity: 630
Merit: 37
elimdeki 2500 mtc ilk geldiğinde 600-700 dolar arası bir değeri vardı şu an 90 dolar ediyor şaka gibi değil mi : d
newbie
 Kucoinde listelenmesi ve saçma sapan yarışma sonucu dipleri gördü. Adam akıllı bir borsaya girmesi lazım .
member
Merit: 12
bu piyasada devamlı airdroptan gelenlerin satılması tokeninde değerini kademeli olarak düşürecektir. aydan aya artmasını beklerken her geçen gün değerinden kaybedecektir.
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Normalde yarışma yapıldığında artması lazım ama terse dönmüş gibi durum.Airdroptan gelenleri satıyorlar fiyat düşüyor.Bunun başka açıklaması yok gibi.Toparlar mı toparlaması lazım.Piyasa düzelirse toparlayacak coinlerden biri.
full member
Activity: 672
Merit: 100
Kucoinin yaptığı yarışma yüzünden fiyat dipleri gördü. Zaten bu dandik borsaya neden girerler anlamıyorum. Adamlar 6 btc +385k MTC almış listelemek için . Sadece ilk sıradaki eleman 1 btc alacağım diye 3.40 btc fee ödemiş.  İnşallah daha kaliteli bir borsaya girerler de fiyat tekrar artışa geçer.
member
Activity: 532
Merit: 12
Bende yükselirken alım yaptım sonra yönünü döndürdü düşmeye başladı. Zaten kendimi uzmeyecek miktardi bari cuzdanda dursun da airdrop alayım dedim. Her ay az da olsa birşeyler geliyor. Uzun vade tutmayı düşünüyorum. Fena bir token değil gibi
newbie
 Daha önce hiç çekim yapmamak mı gerekiyor ? Veya son 1 ay boyuncamı çekim yapmamak lazım
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Bugün airdrop ödemeleri yapıldı herkes cüzdanını kontrol edebilir. Yeni sisteme göre hesabında sürekli coin tutanlar daha fazla ödeme alıyor. Ben daaha önce çekim yaptığım için %3.4 oranında MTC aldım.
member
Activity: 742
Merit: 19
Benim öyle pek yükselecek ümidim yok.Manipülasyonlarla geldiler bugüne.Projelerinin ilerleyişini görmek lazım bundan sonra.Başarılı olurlarsa ilerlerler.İtme ile bir coin ancak bu kadar gider.
member
Activity: 532
Merit: 29
Airdrop için kayıt olmayı unutmayın arkadaşlar. Her ay kendi adreslerinden yenilerseniz kafanız rahat olur.

Bununla beraber ileride daha da fiyatlanmaması için bir neden yok. Daha önce de yazıldığı gibi hali hazırda çalışan bir sistemleri var ve hedef olarak gösterilen seviyeler MTC için ulaşılmaz değil. Piyasanın sağlam bir yükseliş trendine girmesiyle beraber, MTC için çok daha güzel seviyeleri göreceğimize inanıyorum.
full member
Activity: 700
Merit: 134
Tokatçı olacaklarını hiç sanmıyorum çünkü uzun zamandır işleyen bir sistemleri var. Şu an fiyatın düşük olması da dandik borsalarda bulunuyor olması ve bir süredir devam eden düşüş trendi. Yükselmeye başladığı zaman fiyatı çok iyi yerlere gelebilir (:
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Fiyat fena çakılmış ve uzun bir süredir düşe düşe gidiyor.Airdrop olayı da artmasına sebep olmamış.Airdrop olayı genelde ters tepiyor.İns,Vet,Pundix'de gördük bir türlü istedikleri çıkışı yapamıyorlar.Artık zamana bırakmak lazım.Sabreden iyi kazanır.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Bende de az bir miktar var cüzdanda duruyor. Bu ay airdrop dağıtılmadı sanırım bana henüz gelen giden yok. Ben projenin başarılı olacağını düşünüyorum şahsen. Binance gibi bir borsaya eklenip, boğa da geldiğinde fiyatı artacaktır.
Pages:
Jump to: