Pages:
Author

Topic: Dolar 7,20 TL çıkarak yeni bir rekor daha kırdı - page 11. (Read 1195 times)

jr. member
Activity: 140
Merit: 3
Dolar o rekoru bir kere gördü mü bundan sonraki yükselişi doğrudan onun en az 10 kuruş üstüne yazabilirsiniz. abd'nin hoşuna gitmeyecek en küçük hamlemizde dolar en az 5.50 olacaktır artık.
newbie
Activity: 238
Merit: 0
valla dolar rekor üstüne rekor kırıyor, yani ne olacak bu memleketin hali belli değil. yazık ettiler ülkeme yazık
jr. member
Activity: 448
Merit: 2
Madenciler rahat Kimi sanayiden yer tutuyor kimi doğuda yapıyor. Kimsenin günahını almak istemem ama birkaç farklı yerde doğuda kaçak elektrikle yapıldığını okumuştum. Dolar da günlük rekor kırmaya devam edecektir. Aralarda dinlenip düzeltmeler yapıp yukarı yönlü hareketini sürdürecektir.
member
Activity: 252
Merit: 11
gece dolara geçmeyi düşündüm fakat girmek için yüksek fiyatta olduğunu ve daha da yükselişi garanti edemeyeceğini düşündüm iyi ki de geçmemişim 5.20lere düştü tekrar.

şu anda anlaşmalar yapılıyor. Biz ettik siz etmeyin yeter artık bu yüklendiğiniz deniliyor. biraz gönüllerini alırlar abd'nin. fakat sonra yine yükseliş başlayacaktır.
sr. member
Activity: 868
Merit: 259
Monetizing Mobile Engagement Data
Dolar 5.42 TL çıkarak rekor kırdı bakalım yarın borsa Türk lirasının bir günde %6 düşüşüne nasıl tepki verecek

Paylaştığın grafik Bitcoin/Usd grafiğine benzemiş. Son günlerde Dolarda yaşanan bu pompa ve 1 Ağustos elektrik zammı ülkecek kötüye gittiğimizin bir göstergesi. Allah madencilere sabır versin. Bu kadar değişkenin bir arada bulunduğu bir iş hayatımda görmedim. 😲
full member
Activity: 546
Merit: 100
gece dolara geçmeyi düşündüm fakat girmek için yüksek fiyatta olduğunu ve daha da yükselişi garanti edemeyeceğini düşündüm iyi ki de geçmemişim 5.20lere düştü tekrar.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
en son abd ile anlaşma yapıldı diye haber saldılar 5.2 lere geldi, ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi

abd ile anlaşıldığı için dolar kendisini saldı fakat dolar bir kere 5.42'yi gördü artık. Bundan sonraki oluşabilecek en ufak problemde tekrar bunun üstüne atar kendisini.
jr. member
Merit: 1
en son abd ile anlaşma yapıldı diye haber saldılar 5.2 lere geldi, ama ne kadar doğru bilmiyorum tabi
jr. member
bizimkilerin umru değil. dolar kurundaki fiyatı değil, ekonomiyi şu şu politikalar ile düzelteceğiz, dolar zaten geri gelecek anlayışındalar. yani sormazlar mı peki. bu zamana kadar neden bekledin. biz hala hatalarımızın farkında değiliz. her zaman kıt kanaat geçinen insanlar çekiyor bunun ceremesini.
jr. member
Activity: 154
Dolar rekor kırdı ama amerikanın kendi içinde çıkmaya hazırlandığı yakın seçimler sebebiyle dünyayı çalkalamaya çalıştıkları için bu durum oluşuyor bundan etkilenen bir tek Türkiye değil tüm dünya etkileniyor. Dolara müdahale yapıldı biraz düşüş başladı inşallah devam edecektir.
full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
bu gece harbiden büyük vurgun yapıldı, çok sağlam karlar elde edildi, valla ülkenin çivisi çıktı çivisi
full member
Activity: 420
Merit: 100
Doolar TL' miz karşısında dehşet veren bir halde soluksuz yükseldi, adamlar ne çalıştı bu gece be, Amerika'ya bir heyet gideceği haberleri ile önü alınmak istensede pek bir etkisi olmadı yazık.
hero member
Activity: 728
Merit: 501
dolar ciddi anlamda şaşırtmaya devam ediyor, ne yaptığını anlamak çok güç gerçekten nereye gidecek belli değil yatırımlık seviye gibi duruyor ama bilemiyoruz.
member
Activity: 179
Merit: 11
Edit: Dolar Bugün 7.20 TL'Ye çıkarak yeni bir rekor daha kırdı

Dolar 5.42 TL çıkarak rekor kırdı bakalım yarın borsa Türk lirasının bir günde %6 düşüşüne nasıl tepki verecek
https://www.tradingview.com/x/m6RitCkL/
Pages:
Jump to: