Pages:
Author

Topic: emekli olmak için ne kadar sermaye gerekiyor? - page 11. (Read 1899 times)

sr. member
Activity: 630
Merit: 252
forumda 100K üzeri birikimi olan 10 tane adam çıksın köprüden atıcam kendimi... yaş ortalaması 25 muhtemelen
100k dediğin şey 2 btcden bile az. geçen yıl 3600 tl'ye 2 btc alınabiliyordu. benim bildiğim bile 10 kişiden fazla kişi var. bence sen atlaycağın köprüyü seç.
Dusundum de benım de var 2-3 tanıdık 100k ustu, forumda da varlar arkadas yavastan atlayabılır kopruyu:) Saka bır yana emeklılık ıcın 100k paraya gerek yok bence, dogru yatırımlarla daha az parayla emeklı olunabılır.
full member
Activity: 322
Merit: 112
Benide emekli edecek rakam 1 milyon diyorum, araba iyi kötü bi tane var bide ev alsam tamamdır.geriye 1 milyonla rahat bir ömür geçer diye düşünüyorum.Ama 1 milyon kazansam bile emekli olmak için çok genciz daha kriptoparalarla veya bi iş kurarak o parayıda çoğaltmaya çalışırdım
member
Activity: 224
Merit: 23
Life one ! Live it...
Emekli olmak için gereken en büyük sermaye sağlık  Wink
jr. member
Activity: 266
Merit: 1
Bu kişiden kişiye , ideallere göre değişir. Şahsen kendime bir iş kuracak kadar kazansam bana yeterli Smiley
member
Activity: 159
Merit: 10
Xrb 3 hafta önce 4-5k sats idi şuan 200k doğru Zaman'da doğru coin çok kısa vadede zengin edebiliyor bu tip coinleri 3-4 kez yakaladığınız zaman zaten 1m dolar yapıyorsunuz. All in girdiğinizi varsayarsak hayal değil yani
member
Activity: 266
750 - 1 milyon dolar arası diyorum tamamen emekli eder mi bilmem ama kendini sağlama almaya yeter gibi çalışsan bile Türkiye şartlarında.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
Kaç yaşında emekli olacağına ve emekli olunca ne yapacağına göre değişir. 30 yaşında panamada emeklilik hayali kuruyorsan milyonlar yetmeyebilir. Ama benim türkiyede bir sahil kasabasında mandalina bahçeli bir evim bir de orta karar arabam olsun diyorsanız çok daha mütevazi bir tutarla emekli olabilirsiniz.

Çandarlıda bir yer gözüme kestirdim, yazları tamam da kışları nasıl olur onu düşünüyorum.
Bu istanbuldan kaçmam lazım.
full member
Activity: 602
Merit: 118
emekli aylığı ne almayı planlıyorsan ona göre değişir.;-)))
sr. member
Activity: 1050
Merit: 277
Kaç yaşında emekli olacağına ve emekli olunca ne yapacağına göre değişir. 30 yaşında panamada emeklilik hayali kuruyorsan milyonlar yetmeyebilir. Ama benim türkiyede bir sahil kasabasında mandalina bahçeli bir evim bir de orta karar arabam olsun diyorsanız çok daha mütevazi bir tutarla emekli olabilirsiniz.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
Kriptopara piyasasından emekli olabileceğimizi sanmıyorum tamam çok para kazandık ve kazanmaya devam ediyoruz ama bu piyasa bağımlılıktır yani giren bir türlü çıkamıyor, ben milyon dolarlarım olsa bile en az yarısıyla yine yatırım yapmaya ve eldeki Bitcoin sayımı arttırmaya çalışırdım.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
forumda 100K üzeri birikimi olan 10 tane adam çıksın köprüden atıcam kendimi... yaş ortalaması 25 muhtemelen
100k dediğin şey 2 btcden bile az. geçen yıl 3600 tl'ye 2 btc alınabiliyordu. benim bildiğim bile 10 kişiden fazla kişi var. bence sen atlaycağın köprüyü seç.
full member
Activity: 1358
Merit: 193
Bence başlık  tam anlamıyla sosyal araştırmalık.
Zira soruda en ufak mantık kırıntısı yok.
Emekli olmak için ne sermaye lazım denmiş, senin hayallerin ne kalan ömrün ne bunları bilemeyiz ki senin emekliliğine değer biçelim.
Ama ilgi alaka gırla.
Benim tavsiyem emeklilik planınız içinde kripto değerler değil , çalışıp kazanmak olsun ordan kazandığınızla kripto değerlere gözüpek yatırımlar yapıp erken emekli olabilirsiniz.
Belki...
hero member
Activity: 840
Merit: 532

Şaka yapıyo olmalısın bu forumda ferrari ile görüntü atan adamlar vardı ayrıca kaç kişi merso, bmw, jeep çekti altına.. 2017'nin başında insanlar 100x yaptı, eskiler bilir.
sr. member
Activity: 2184
Merit: 422

1 sene once 1500-2000 tl ile giren herhangi bir kişinin su anda 100 bin tl si var. (aldıgı koinin hiçbir onemi yok)
15000 tl ile girenin 1 milyarı var.(eski para ile bir trilyon)
dogru orantılı imkanı yok şaşmaz bu hesap.
member
Activity: 239
Merit: 12
sermayenin pek önemi yok aslıdna 300 500 tl ile 1 btc yapan kişileri tanıyorum para hırsının sonu yok bu arada ne kadar çok kazanırsan kazan hep gözün yukarılarda olucak
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!

Yaş ortalaması son bir yılda düşmüş olabilir ama yine de yüksek olduğunu düşünuyorum, benim bire bir tanıdıklarımın arasında bile 100k(tl) varlığı olan 10 dan fazla kişi var..
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Hayaller hollywood, hayatlar yeşilçam.Bazı arkadaşlar bence çok yüksekten uçmuşlar 1 milyon yeter kardeşim.O para bi adamın hayatını kurtarır. tabi çok para yiyen bi gecede binlerce harcayan tiplerden bahsetmiyorum.Normal bir hayat süren hafasonları gezmeye giden yılda 3-4 seferde şehirdışı ve yurtdışı seyahati yapan biri için diyorum.ben her türlğ emekliliği ilan ederim o parayla
hocam 0'dan başlayacak bi insan için 1 milyon yetmeyebilir. ev+araba aldın mı zaten 500k gidiyor. kalanıda 40-45 yıl yetecek mi ki?
newbie
Activity: 83
Merit: 0
member
Activity: 84
o senın nasıl bı hayat surmek ıstedıgınle alakalı,o standarda gore bı hesap yap olene kadar gıtmesı ıcın toplam rakamı cıkartırsın, kımısı 1 mılyon kımısı 10 mılyon ıster , senın ne ıstedıgınle alakalı tamamen
full member
Activity: 420
Merit: 100
Hayaller hollywood, hayatlar yeşilçam.Bazı arkadaşlar bence çok yüksekten uçmuşlar 1 milyon yeter kardeşim.O para bi adamın hayatını kurtarır. tabi çok para yiyen bi gecede binlerce harcayan tiplerden bahsetmiyorum.Normal bir hayat süren hafasonları gezmeye giden yılda 3-4 seferde şehirdışı ve yurtdışı seyahati yapan biri için diyorum.ben her türlğ emekliliği ilan ederim o parayla
Pages:
Jump to: