Pages:
Author

Topic: emekli olmak için ne kadar sermaye gerekiyor? - page 10. (Read 1899 times)

sr. member
Activity: 490
Merit: 278
emekli olmayı düşünmüyorum, hali hazırda rahat bir işim var zaten ama 20 btcye ulaştığımda yarısını bozup kalan 10 btc ile devam etmeyi planlıyorum.
newbie
Activity: 70
Merit: 0
Ben daha yeni girdim , emeklilik için de sermayem 100 bin tl Cheesy çok diyenler veya az diyenler olucak  saygı duyuyorum bu benim hedefim.
sr. member
Activity: 630
Merit: 267
Türkiye şartlarında gayet mütevazi bir emeklilik planı şu şekilde olur:

Güzel bir kışlık ev,
Güzel bir yazlık ev,
aylık 5.000 TL kira getiren bir gayrimenkul.
Banka'da bir 200.000 TL nakit.
orta halli bir hibrit araba.
yaklaşık 1.500.000 TL ile bu iş olur. Böyle yazınca gözünüze büyümesin. 25 BTC den bahsediyorum.
Günün birinde buna ulaşırsam mesaili çalışmayı bırakırım diye düşünüyorum.

Hocam siz buna ulaşamadıysanız biz ayvayı yedik diyelim, bir arkadaşım var 150 btc satmıştı 200 dolardan, sonra yurt dışına yerleşmişti bu işleri bırakmıştı. Geçen yolda karşılaştık dönmüş ve bu işlere tekrar bulaşmış, eskiden kalma biryerlerde 5 btc varmış şimdi onu çeviriyormus
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Türkiye şartlarında gayet mütevazi bir emeklilik planı şu şekilde olur:

Güzel bir kışlık ev,
Güzel bir yazlık ev,
aylık 5.000 TL kira getiren bir gayrimenkul.
Banka'da bir 200.000 TL nakit.
orta halli bir hibrit araba.
yaklaşık 1.500.000 TL ile bu iş olur. Böyle yazınca gözünüze büyümesin. 25 BTC den bahsediyorum.
Günün birinde buna ulaşırsam mesaili çalışmayı bırakırım diye düşünüyorum.
member
Activity: 224
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Ben bunu şöyle yorumluyorum. Hani meşhur bir laf var ya parayı çekmeden paraya sahip olmazsın durum belli bir miktar kazancın olduğunda örneğin 20 bin dolar diyelim . Sahip olursun çekersin ve gerçekten buraları bırakırsın ama psikolojik olarak bu iradeye sahip olmak kolay bir durum değil gerçekten
member
Activity: 210
Merit: 11
beklentıye gore degişiyor emeklılık ama ben evımı ve arabamı aldım tabıkıde buradan degıl, bırde sımdı 2 evımı aldım onuda buradan degıl. ıkıncı evın kredisini bıtırırse ve bana kenarada 500 bın dolar ayırırsa yeter
sr. member
Activity: 700
Merit: 270
Bu işten emekli olabilmek zor gibi kendi adıma konuşursam eğer. Çünkü her zaman daha fazlasını istemek zorunda kalacaz.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
forumda 100K üzeri birikimi olan 10 tane adam çıksın köprüden atıcam kendimi... yaş ortalaması 25 muhtemelen

invalid image olarak görünüyor hocam. hizliresim.com ya da imgur.com gibi sitelere upload edip mesajı editleyebilirseniz daha iyi olur.
member
Activity: 112
Merit: 10
Bu senin paranı nasıl değerlendirdiğine bağlı.Çok zor bir ihtimal olsa da uzun vadede kayıp da edebilirsin.Ama sağlam coinler senede x300 filan yapabiliyor(bkz. Ripple)Ama erken emeklilik için en iyisi icolar bence.İyi denk getirirsen bir senede emekli olursun. Grin Grin
hero member
nasıl bir emeklilik yaşayacagına bağlı Cheesy sonuçta günümüzde emekliler gunumuzde 1500 lirayla yaşıyo o da ortalama 200 300bınlık bi ev alırım kirama bakarım dersin yaşarsın devletimizin uygun gördüğü şekilde
benim emeklilikten beklentim deniz kenarı müstakil bi ev. bi tane aile arabası ve balık tutabileceğim bi iskele. başka bi şeye gerek yok bence.
full member
Activity: 630
Merit: 104
nasıl bir emeklilik yaşayacagına bağlı Cheesy sonuçta günümüzde emekliler gunumuzde 1500 lirayla yaşıyo o da ortalama 200 300bınlık bi ev alırım kirama bakarım dersin yaşarsın devletimizin uygun gördüğü şekilde
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Bu piyasadan emekli olmak zor çünkü bağımlılık yapar, fakat rahat bir yaşama kavuşma ve maddi kaygılardan uzak olacağımız bir getiri anlamında emeklilkten bahsediyorsak bu mümkün bence ve şu an ortalama 10.000 TL gibi bir rakamla başlanırsa bir kaç yıla güzel kazançlar olabilir, tabi sizi tatmin edecek rakam nedir buna göre daha büyük sermaye koymakta gerekebilir.
full member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
emeklilik neden bu kadar hayal gibi gösterilmeye çalışılıyor ya da bu kripto dunyasını neden ciddiye almayan ya da çok zor gören kişi sayısı bu kadar fazla? eglencesine mi burdayız? bir şeyler kazanmayacak mıyız? eglencesine burda olanlar varsa bizim hayallerimize hedeflerimize çamur atmaktan vazgeçsinler, burada bu alanı kendine iş edinmiş bir çok kişi var ya da tam anlamıyla kendini buradan kurtaracak ya da gelirini buradan sağlayan bir çok kişi var, sorunlardan en büyüğü emekli olup olmamak değil kendine güveni olmayan bi dolu insan oluşu. öyleyse de hedefine doğru yürüyenlerin önünü kesmeye çalışmayın.
Haklısınız hocam. Önümuzu kesmeye çalışanların çoğu sonradan türemiş insanlar. Bu piyasanın nerden nereye geldiğini bilmeyen sonrasında nereye gideceğini kestiremeyen tayfa.

Bencede öyle kesinlikle herkes önümüzü kesmeye calisiyor ama kesemezler neden? Nedenmi cünkü önümüz uzun. Ayrica kimse bilemez neyin ne olacagini.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
selam arkadaşlar kripto para piyasaasında hem bir emekli  lafı dönmekte ama bu emeklilik nedir ne zaman ve nasıl olur ne kadarlık bir sermaye gerekir büyük mebla mı yoksa küçük mebla ile emekli olan var mıdır?

kripto para piyasasında emekli olmak için öncelikle paribu, btcturk, koinim veya diğer borsalardan imzalı kağıt alıp sosyal güvenlik kurumuna başvurmak gerekiyor. orada belgeleri inceleyerek ne kadar zamandır bu işle ugrastıgın, madenci mi yoksa trader mı oldugun inceleniyor ve başvurun değerlendirmeye alınıyor. yaş haddi de önemli elbette

eğer yabancı borsada ise durum karmaşık. hangi borsada ise o ülkeden resmi evrak alman lazım, pasaport numarası isteyebilirler. onların emeklilik süreçleri karmaşık oldugu için örneğin binance veya kucoinde işlem yapıp emekli olmak için hong konglu kadınlarla evlenen türkler bile var

Ben unumu eledim eleğimi astım, yeter bu kadar diye anlamında bir emeklilikten bahsediyordum.
Böyle bir şey mümkün mü?
Resmi bir emeklilik, bunun için vergi ödüyor olmamız gerekir ve site ile ne alakamız var ki?
hero member
emeklilik neden bu kadar hayal gibi gösterilmeye çalışılıyor ya da bu kripto dunyasını neden ciddiye almayan ya da çok zor gören kişi sayısı bu kadar fazla? eglencesine mi burdayız? bir şeyler kazanmayacak mıyız? eglencesine burda olanlar varsa bizim hayallerimize hedeflerimize çamur atmaktan vazgeçsinler, burada bu alanı kendine iş edinmiş bir çok kişi var ya da tam anlamıyla kendini buradan kurtaracak ya da gelirini buradan sağlayan bir çok kişi var, sorunlardan en büyüğü emekli olup olmamak değil kendine güveni olmayan bi dolu insan oluşu. öyleyse de hedefine doğru yürüyenlerin önünü kesmeye çalışmayın.
Haklısınız hocam. Önümuzu kesmeye çalışanların çoğu sonradan türemiş insanlar. Bu piyasanın nerden nereye geldiğini bilmeyen sonrasında nereye gideceğini kestiremeyen tayfa.
full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
selam arkadaşlar kripto para piyasaasında hem bir emekli  lafı dönmekte ama bu emeklilik nedir ne zaman ve nasıl olur ne kadarlık bir sermaye gerekir büyük mebla mı yoksa küçük mebla ile emekli olan var mıdır?

kripto para piyasasında emekli olmak için öncelikle paribu, btcturk, koinim veya diğer borsalardan imzalı kağıt alıp sosyal güvenlik kurumuna başvurmak gerekiyor. orada belgeleri inceleyerek ne kadar zamandır bu işle ugrastıgın, madenci mi yoksa trader mı oldugun inceleniyor ve başvurun değerlendirmeye alınıyor. yaş haddi de önemli elbette

eğer yabancı borsada ise durum karmaşık. hangi borsada ise o ülkeden resmi evrak alman lazım, pasaport numarası isteyebilirler. onların emeklilik süreçleri karmaşık oldugu için örneğin binance veya kucoinde işlem yapıp emekli olmak için hong konglu kadınlarla evlenen türkler bile var
newbie
Activity: 168
Merit: 0
10 btc yap at kenara 2 yıl bekle erken emekliliği kap yoksa hükümete kalırsak 65 yaşında mezarda emekli oluruz.
member
Activity: 504
Merit: 12
sermaye 1 olsun 100 olsun önemli olan bana göre neyi alıp sattığını bilmekten geçer kimi 1 100 yapar kimide 100 1
full member
Activity: 196
Ohooooo o hepimizin hayali be gardaşım. Valla herkesin doyum noktası farklı olduğu için bir şey söylemek zor. Ben 500 bin liraya fitim ötesine gerek yok Smiley
full member
Activity: 546
Pages:
Jump to: